Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bilmiyorum canım yönü yanlış olabilir sırtüstü uzanıyorum arkamda yastık oluyo önümde ayna böyle daha rahat gibiyim canım

bu egzersiz pozisyonun herallde canım:26: eşinle denemende üstte olmaya gayret göster. ben üstte eşime sirtım dönük şekilde yenmiştim.. önceki denememizde sadece başı girmişti. o zaman daha aparata bile geçmemiştim. sen benim dediğim pozisyonda yap gözünü bi kapa, popona doğru ittir. gerisini düşünme.. kayıp gidicek. zaten acı kesinlikle yok:34:

aynen öyle bacım baskı olmadan olmuyor yapın daha çok baskı yapın bana bu sormalar benim hesap verme istegim olmasa mümkün degil ilerleyemem çok saolun:16::16::16::16::16::16::16::16:

işte buna sevindim...... Yoksa biri yazdı neden öyle saçma liste yapıyonuz sanane katacak birisinin yenmesi... Neden 6-7 kişi özellikle var... Acaip kızdım onada kendimede... Ondan sonra bacım sana (yeteramabukadar) çok yüklendim gibi geldi.. Hakkını helal et :43:

nasılsınız arkadaslar?bu aralar misafir falan yoğunum giremiyorum.yeni arkadaşlar gelmişler hoşgelmişler.:34::34::34:bu arada yeni gelin yaren tebrikler canım.darısı diğer arkadaşlarımızın başına.:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Merak ediyorum kızlar, ultrason jelini bugün sormadığım eczane kalmadı..hıcbırınde yoktu.. Siz nasıl buldunuz? Ya da başka yanma yapmayan bir jel tavsiyeniz var mı acaba? Bende bir tane kayganlaştırıcı jel var çilekli falan ama yakıyooo

ultrason jeli ben kullanmadım canım o yüzden bilgim yok:26: ben okeyin jelini kullandım o da çilekliydi. yanma falanda yapmadı

aslında ondaki ümitsizlik değil be bacım özel durum... ama bence bu özel duruma takılmayıp denese cidden bugun yarın halledecek... evet deneyecek olmassa üzülecek belki ağlayacak bile ama tekrar tekrar en fazla 3 de olucaktır... inşlh bugun yarın yener ... bir regl dönemi daha geçmeden yenmesi gerekk.. inşallh bencede listede en başta yenecek kişilerden...

:52: bazıları süpriz yapar ya yenipde 2 hafta geçtikden sonra ayzar buraya yaren gibi.... (özel msj bile atttım ona buraya yazmadan önce geçen hafta larda)
şimdi istermisin yeteramabukadar..... yetti gayri ben teeeee 2 haftadır yendim de deniyoduk tam alışayımda öyle yazayım dedim dermiş :52: :52:

ayyyy inşallahhhhhhhhhhhhhh yenerrrr.... yenecekdeeeeeeeeeeeee yahu... BEN ŞİMDİDEN ÇİÇEKLER VEREYİM ONA:71::71:

:116: :116:

canım ya saollasın ama yenmedim daha bi yensem inan burayı inletecem yaptıkdan 5 dk topige girip naralar atacam saat kaç olursa olsun vallla :52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

hımmmm iyi gezdiyseniz.. Biz ayrıyız 2 gündür... Ben kızkardeşime geldim... şuanda ondan bağlanıyorum size:52::52: :52: Pek giremiyorum çok yoğunum aslında

niye ayrısınız ya:18::18::18::18:
bencede bu yüzdendir... Içine taktıkdan sonra aynaya bakmadanda diğer elinle anüs kısmına dokun ve aparatı oraya yönlendir bacım...

Vallaaa fazlasıyla dualarımızdasın bunu bilde iyice üstüne üstüne git

ben egzersiz yaparken aynaya bakmıyodum , gözümü kapatıp düşünmemeye çalışıyodum ve acayip rahatlatıyodu.. ayna beni korkutuyodu:9::9:

merak ediyorum kızlar, ultrason jelini bugün sormadığım eczane kalmadı..hıcbırınde yoktu.. Siz nasıl buldunuz? Ya da başka yanma yapmayan bir jel tavsiyeniz var mı acaba? Bende bir tane kayganlaştırıcı jel var çilekli falan ama yakıyooo

ultrason jelinin kayganlık süresi bende kısa olmuştu... Onun için tavsiye etmiyorum... Ayrıca medikallerden alınıyor her eczanede yok bacım bazıları ilaç depolarından getirtiyor..

Ama duex ve okeyin jelleri harika..ben durex kulladım ne yakma ne bişey harika bir kayganlık

işte buna sevindim...... Yoksa biri yazdı neden öyle saçma liste yapıyonuz sanane katacak birisinin yenmesi... Neden 6-7 kişi özellikle var... Acaip kızdım onada kendimede... Ondan sonra bacım sana (yeteramabukadar) çok yüklendim gibi geldi.. Hakkını helal et :43:

ya varya o yazana bende çok kızdım asıl sen helal et okadar emegin varki hele o liste olayı mükemmel gerçekten felaket gaza geliyorum ciddiyim HERKEZ OKUSUN BEN GEÇEN HAFTA GENİTALIME BİLE DOKUNAMAZKEN ŞİMDİ 10-14 CMDEYİM BURDAKİ KIZLARIN SAYESİNDE HELEKİ GÖKÇE ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

canım ya saollasın ama yenmedim daha bi yensem inan burayı inletecem yaptıkdan 5 dk topige girip naralar atacam saat kaç olursa olsun vallla :52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:
:52: SEN YEN BEN OKUR OKUMAZ SENİ DÖKTÜRCEM BURDAKİ ELİMİZDE VAR OLAN SMİLEYLERLE :52:

AMA FLASH TV YE BENZETECEM ORTALIĞI ARKA FONA HALAYLAR GANGAMLAR VEDE TABİKİ ANGARANIN BAĞLARINI KOYCAM :52:
SONRA HADİ SANA ÖZEL YÖRÜK HAVASIDA DÖKTÜRÜRÜZ... OHHH OHHHH

ya varya o yazana bende çok kızdım asıl sen helal et okadar emegin varki hele o liste olayı mükemmel gerçekten felaket gaza geliyorum ciddiyim HERKEZ OKUSUN BEN GEÇEN HAFTA GENİTALIME BİLE DOKUNAMAZKEN ŞİMDİ 10-14 CMDEYİM BURDAKİ KIZLARIN SAYESİNDE HELEKİ GÖKÇE ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:
SAĞOL BACIMMMMMMMM AMA CİDDEN KONFÜÇYÜS NE DEMİŞ

Bende bir yumurta var; sende bir yumurta var.
Eğer sen bana bir yumurta verirsen,

Ben sana bir yumurta verirsem,
Sende gene bir yumurta; bende bir yumurta olur.

Şayet,

Sende bir bilgi var, bende bir bilgi var.
Ben sana bir bilgi verirsem,

Sen bana bir bilgi verirsen,
Sende iki bilgi, bende iki bilgi olur.

(Konfüçyüs)

PAYLAŞMAK ÖNEMLİ....

eşim angarada kaldı anasına gitti.. Bende bacıma geldim...[/QUOTE
nasıl olduda seninki izin verdi:27::27::27::27:

VALLAAA ONU ANASINA BIRAKMAK ŞARTIYLA VERDİ.. ODA İZİNDE YAAA ... GERÇİ TUTTURMUŞ GELEYİM GEZELİM ORAYI DİYE AMA BAKALIMMM GELSİN YAAA YİNE KOCADIR BE ÖZLEDİM.... :52: :52:

BÖYLE YAZAYIMDA GİRİR OKUR MOKURSA MUTLU OLSUN :52::52:

KOCALARIN Bİ TANESİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

HARİKA VE TÜRÜNÜN TEK ÖRNEĞİ ADAMMM... :)

VALLAAA ONU ANASINA BIRAKMAK ŞARTIYLA VERDİ.. ODA İZİNDE YAAA ... GERÇİ TUTTURMUŞ GELEYİM GEZELİM ORAYI DİYE AMA BAKALIMMM GELSİN YAAA YİNE KOCADIR BE ÖZLEDİM.... :52: :52:

BÖYLE YAZAYIMDA GİRİR OKUR MOKURSA MUTLU OLSUN :52::52:

KOCALARIN Bİ TANESİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

HARİKA VE TÜRÜNÜN TEK ÖRNEĞİ ADAMMM... :)

erim yiğidim aslanım deyiverde tam olsun:1::1::1:

Herkese merhaba...uzun uğraşlardan sonra 24 ocakta yendim bu illeti...ondan önce de yarım yamalak olmuştu ama bu kez tam oldu..ama sevinemedim...eşim kanaman olmıcak mı deyip duruyodu yarım yamalak olan denemelerimizde, ben de doktora gidelim dedim ve gittik 2 hafta kadar önce...zarım esnekmiş...doktor olmuş ya da olmamış diyemem çünkü zarın esnek, yırtılma olmamış, belki de hiç yırtılmaz, doğumda bile yırtılmayabilir dedi...o öyle deyince bizimki tatmin oldu sandım...doktora gittikten bikaç gün sonra tamamen oldu... ama bizimki bugün çıkardı ağzından baklayı; doktor kesin konuşmadı dedi...ben napayım bilmiyorum...yani bana demek istiyo ki "sen önceden de birileriyle yaptıysan da zarın esnekmiş, yırtılmamış."...gururumu incitiyo, kırıyo beni, namusuma laf ediyo resmen...niye jinekologlara taşınayım ki kendimden emin olmasam...düşünemiyo bunları...bilemiyorum...daha ne kadar dayanabilirim bu haksız söylemlerine bilmiyorum...canım acıyo fena halde...kendi kendime ağlayıp duruyorum...aileme anlatamıyorum...yapayalnızım buralarda... 2-3 denemedir sertleşemiyo bir de...önce "ben ne biçim erkeğim" falan dedi...sonra da bana, yazdıklarımı söyledi işte...beni suçladı gene...nasıl davranmalıyım bilmiyorum...bana bi akıl verin nolur...

:21: Kızlar varmıdır bir diyeceğiniz.... Ben kaçayım ufaktan... Aslında çıkasım yoktaaaa azcık kipat okuyucam... Eee bide sözde misafirlikteyim ya nete giripde çok kalmayım söz olmasın :52:

Herkese merhaba...uzun uğraşlardan sonra 24 ocakta yendim bu illeti...ondan önce de yarım yamalak olmuştu ama bu kez tam oldu..ama sevinemedim...eşim kanaman olmıcak mı deyip duruyodu yarım yamalak olan denemelerimizde, ben de doktora gidelim dedim ve gittik 2 hafta kadar önce...zarım esnekmiş...doktor olmuş ya da olmamış diyemem çünkü zarın esnek, yırtılma olmamış, belki de hiç yırtılmaz, doğumda bile yırtılmayabilir dedi...o öyle deyince bizimki tatmin oldu sandım...doktora gittikten bikaç gün sonra tamamen oldu... ama bizimki bugün çıkardı ağzından baklayı; doktor kesin konuşmadı dedi...ben napayım bilmiyorum...yani bana demek istiyo ki "sen önceden de birileriyle yaptıysan da zarın esnekmiş, yırtılmamış."...gururumu incitiyo, kırıyo beni, namusuma laf ediyo resmen...niye jinekologlara taşınayım ki kendimden emin olmasam...düşünemiyo bunları...bilemiyorum...daha ne kadar dayanabilirim bu haksız söylemlerine bilmiyorum...canım acıyo fena halde...kendi kendime ağlayıp duruyorum...aileme anlatamıyorum...yapayalnızım buralarda... 2-3 denemedir sertleşemiyo bir de...önce "ben ne biçim erkeğim" falan dedi...sonra da bana, yazdıklarımı söyledi işte...beni suçladı gene...nasıl davranmalıyım bilmiyorum...bana bi akıl verin nolur...

güvenmiyo yani sana of offf:50::50::50:

:52: Sen yen ben okur okumaz seni döktürcem burdaki elimizde var olan smileylerle :52:

Ama flash tv ye benzetecem ortalığı arka fona halaylar gangamlar vede tabiki angaranın bağlarını koycam :52:
Sonra hadi sana özel yörük havasıda döktürürüz... Ohhh ohhhh

sağol bacımmmmmmmm ama cidden konfüçyüs ne demiş

bende bir yumurta var; sende bir yumurta var.
Eğer sen bana bir yumurta verirsen,

ben sana bir yumurta verirsem,
sende gene bir yumurta; bende bir yumurta olu
şayet,

sende bir bilgi var, bende bir bilgi var.
Ben sana bir bilgi verirsem,

sen bana bir bilgi verirsen,
sende iki bilgi, bende iki bilgi olur.

(konfüçyüs)

paylaşmak önemli....

yavrum benim ya hhhhhhhhhııııııııııııı kapak olsun buda o yazana:41::41::41::41::41::41::41::41:

Back
X