Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım ya saollasın ama yenmedim daha bi yensem inan burayı inletecem yaptıkdan 5 dk topige girip naralar atacam saat kaç olursa olsun vallla :52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:
:52: SEN YEN BEN OKUR OKUMAZ SENİ DÖKTÜRCEM BURDAKİ ELİMİZDE VAR OLAN SMİLEYLERLE :52:

AMA FLASH TV YE BENZETECEM ORTALIĞI ARKA FONA HALAYLAR GANGAMLAR VEDE TABİKİ ANGARANIN BAĞLARINI KOYCAM :52:
SONRA HADİ SANA ÖZEL YÖRÜK HAVASIDA DÖKTÜRÜRÜZ... OHHH OHHHH

ya varya o yazana bende çok kızdım asıl sen helal et okadar emegin varki hele o liste olayı mükemmel gerçekten felaket gaza geliyorum ciddiyim HERKEZ OKUSUN BEN GEÇEN HAFTA GENİTALIME BİLE DOKUNAMAZKEN ŞİMDİ 10-14 CMDEYİM BURDAKİ KIZLARIN SAYESİNDE HELEKİ GÖKÇE ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:
SAĞOL BACIMMMMMMMM AMA CİDDEN KONFÜÇYÜS NE DEMİŞ

Bende bir yumurta var; sende bir yumurta var.
Eğer sen bana bir yumurta verirsen,

Ben sana bir yumurta verirsem,
Sende gene bir yumurta; bende bir yumurta olur.

Şayet,

Sende bir bilgi var, bende bir bilgi var.
Ben sana bir bilgi verirsem,

Sen bana bir bilgi verirsen,
Sende iki bilgi, bende iki bilgi olur.

(Konfüçyüs)

PAYLAŞMAK ÖNEMLİ....

eşim angarada kaldı anasına gitti.. Bende bacıma geldim...[/QUOTE
nasıl olduda seninki izin verdi:27::27::27::27:

VALLAAA ONU ANASINA BIRAKMAK ŞARTIYLA VERDİ.. ODA İZİNDE YAAA ... GERÇİ TUTTURMUŞ GELEYİM GEZELİM ORAYI DİYE AMA BAKALIMMM GELSİN YAAA YİNE KOCADIR BE ÖZLEDİM.... :52: :52:

BÖYLE YAZAYIMDA GİRİR OKUR MOKURSA MUTLU OLSUN :52::52:

KOCALARIN Bİ TANESİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

HARİKA VE TÜRÜNÜN TEK ÖRNEĞİ ADAMMM... :)

VALLAAA ONU ANASINA BIRAKMAK ŞARTIYLA VERDİ.. ODA İZİNDE YAAA ... GERÇİ TUTTURMUŞ GELEYİM GEZELİM ORAYI DİYE AMA BAKALIMMM GELSİN YAAA YİNE KOCADIR BE ÖZLEDİM.... :52: :52:

BÖYLE YAZAYIMDA GİRİR OKUR MOKURSA MUTLU OLSUN :52::52:

KOCALARIN Bİ TANESİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

HARİKA VE TÜRÜNÜN TEK ÖRNEĞİ ADAMMM... :)

erim yiğidim aslanım deyiverde tam olsun:1::1::1:

Herkese merhaba...uzun uğraşlardan sonra 24 ocakta yendim bu illeti...ondan önce de yarım yamalak olmuştu ama bu kez tam oldu..ama sevinemedim...eşim kanaman olmıcak mı deyip duruyodu yarım yamalak olan denemelerimizde, ben de doktora gidelim dedim ve gittik 2 hafta kadar önce...zarım esnekmiş...doktor olmuş ya da olmamış diyemem çünkü zarın esnek, yırtılma olmamış, belki de hiç yırtılmaz, doğumda bile yırtılmayabilir dedi...o öyle deyince bizimki tatmin oldu sandım...doktora gittikten bikaç gün sonra tamamen oldu... ama bizimki bugün çıkardı ağzından baklayı; doktor kesin konuşmadı dedi...ben napayım bilmiyorum...yani bana demek istiyo ki "sen önceden de birileriyle yaptıysan da zarın esnekmiş, yırtılmamış."...gururumu incitiyo, kırıyo beni, namusuma laf ediyo resmen...niye jinekologlara taşınayım ki kendimden emin olmasam...düşünemiyo bunları...bilemiyorum...daha ne kadar dayanabilirim bu haksız söylemlerine bilmiyorum...canım acıyo fena halde...kendi kendime ağlayıp duruyorum...aileme anlatamıyorum...yapayalnızım buralarda... 2-3 denemedir sertleşemiyo bir de...önce "ben ne biçim erkeğim" falan dedi...sonra da bana, yazdıklarımı söyledi işte...beni suçladı gene...nasıl davranmalıyım bilmiyorum...bana bi akıl verin nolur...

:21: Kızlar varmıdır bir diyeceğiniz.... Ben kaçayım ufaktan... Aslında çıkasım yoktaaaa azcık kipat okuyucam... Eee bide sözde misafirlikteyim ya nete giripde çok kalmayım söz olmasın :52:

Herkese merhaba...uzun uğraşlardan sonra 24 ocakta yendim bu illeti...ondan önce de yarım yamalak olmuştu ama bu kez tam oldu..ama sevinemedim...eşim kanaman olmıcak mı deyip duruyodu yarım yamalak olan denemelerimizde, ben de doktora gidelim dedim ve gittik 2 hafta kadar önce...zarım esnekmiş...doktor olmuş ya da olmamış diyemem çünkü zarın esnek, yırtılma olmamış, belki de hiç yırtılmaz, doğumda bile yırtılmayabilir dedi...o öyle deyince bizimki tatmin oldu sandım...doktora gittikten bikaç gün sonra tamamen oldu... ama bizimki bugün çıkardı ağzından baklayı; doktor kesin konuşmadı dedi...ben napayım bilmiyorum...yani bana demek istiyo ki "sen önceden de birileriyle yaptıysan da zarın esnekmiş, yırtılmamış."...gururumu incitiyo, kırıyo beni, namusuma laf ediyo resmen...niye jinekologlara taşınayım ki kendimden emin olmasam...düşünemiyo bunları...bilemiyorum...daha ne kadar dayanabilirim bu haksız söylemlerine bilmiyorum...canım acıyo fena halde...kendi kendime ağlayıp duruyorum...aileme anlatamıyorum...yapayalnızım buralarda... 2-3 denemedir sertleşemiyo bir de...önce "ben ne biçim erkeğim" falan dedi...sonra da bana, yazdıklarımı söyledi işte...beni suçladı gene...nasıl davranmalıyım bilmiyorum...bana bi akıl verin nolur...

güvenmiyo yani sana of offf:50::50::50:

:52: Sen yen ben okur okumaz seni döktürcem burdaki elimizde var olan smileylerle :52:

Ama flash tv ye benzetecem ortalığı arka fona halaylar gangamlar vede tabiki angaranın bağlarını koycam :52:
Sonra hadi sana özel yörük havasıda döktürürüz... Ohhh ohhhh

sağol bacımmmmmmmm ama cidden konfüçyüs ne demiş

bende bir yumurta var; sende bir yumurta var.
Eğer sen bana bir yumurta verirsen,

ben sana bir yumurta verirsem,
sende gene bir yumurta; bende bir yumurta olu
şayet,

sende bir bilgi var, bende bir bilgi var.
Ben sana bir bilgi verirsem,

sen bana bir bilgi verirsen,
sende iki bilgi, bende iki bilgi olur.

(konfüçyüs)

paylaşmak önemli....

yavrum benim ya hhhhhhhhhııııııııııııı kapak olsun buda o yazana:41::41::41::41::41::41::41::41:

herkese merhaba...uzun uğraşlardan sonra 24 ocakta yendim bu illeti...ondan önce de yarım yamalak olmuştu ama bu kez tam oldu..ama sevinemedim...eşim kanaman olmıcak mı deyip duruyodu yarım yamalak olan denemelerimizde, ben de doktora gidelim dedim ve gittik 2 hafta kadar önce...zarım esnekmiş...doktor olmuş ya da olmamış diyemem çünkü zarın esnek, yırtılma olmamış, belki de hiç yırtılmaz, doğumda bile yırtılmayabilir dedi...o öyle deyince bizimki tatmin oldu sandım...doktora gittikten bikaç gün sonra tamamen oldu... Ama bizimki bugün çıkardı ağzından baklayı; doktor kesin konuşmadı dedi...ben napayım bilmiyorum...yani bana demek istiyo ki "sen önceden de birileriyle yaptıysan da zarın esnekmiş, yırtılmamış."...gururumu incitiyo, kırıyo beni, namusuma laf ediyo resmen...niye jinekologlara taşınayım ki kendimden emin olmasam...düşünemiyo bunları...bilemiyorum...daha ne kadar dayanabilirim bu haksız söylemlerine bilmiyorum...canım acıyo fena halde...kendi kendime ağlayıp duruyorum...aileme anlatamıyorum...yapayalnızım buralarda... 2-3 denemedir sertleşemiyo bir de...önce "ben ne biçim erkeğim" falan dedi...sonra da bana, yazdıklarımı söyledi işte...beni suçladı gene...nasıl davranmalıyım bilmiyorum...bana bi akıl verin nolur...
ne denirki dr bilene demiş demesi gerekeni vede olanı biteni... Ya güven kalmadı bacımmm uff .. Sevgi ötesinde güven ve saygı şart... Seni yıpratmasına izin verme... Yani akıl verecek en son kişiyimdirrr çünkü 3 kez boşanma davası açan biri yazıyor bunu onun için sen bir bilsende yine bir bilene danış bacım.... Ama cidden bu çok acı kısım anlıyorum bacım... Ama ben davayı açtım adam feci döndü onuda diyeyimdeee kaybedeceği ksinleşinde inancı arttı bana... Ki belkide aynen sen gibi durum egzersizlerle iyce esnettik ve kan man yok...bir kaç arkdşm özel operasyonla aldırdı o zara dair birşeyleri aman neyseee sıkma canını allahınıseversennn

sende onun canını yak... Desemde boşver takma beni

sen kendini bildikten sonra gerisi önemli değil.bu kocan olsa bile.dr da yangına körükle gitmiş.ne desem boş erkekleri anlamak çok zor bazen.Allah yardımcın olsun

arkadaşlar, merhaba yardımınıza ihtiyacım var çok ciddi bir şekilde vajinismus problemım var. daha önce baya yazılmış ama yenen arkadaşlar özelden ya da buraya bana nasıl başardıklarını anlatabilirler. ayrıca antalya'da yaşıyorum, burada bildiğiniz bu konuda uzman hangi doktor var. yardımcı olursanız çok mutlu olurum :(

arkadaşlar, merhaba yardımınıza ihtiyacım var çok ciddi bir şekilde vajinismus problemım var. Daha önce baya yazılmış ama yenen arkadaşlar özelden ya da buraya bana nasıl başardıklarını anlatabilirler. Ayrıca antalya'da yaşıyorum, burada bildiğiniz bu konuda uzman hangi doktor var. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum :(

bacım hoşgeldin öncelikle sayfanın başını oku.. Kegelleri yap.. Aynayı al ve vajinannı incele..bu bugecelik işin olsun.... Sonra zaten bissürü şeyler deriz burayı takip et inşlh 1 haftada yenersin... Yarın ve sonraki günde denk gelirsek sana bir msj atarım okursun .. Tabi sende bacım aşamalarını yaptıklarını yapacakalrını doktora gittinmi ne ettin ne yaptın bu aşamalarını paylaştıkça bissürü kişi yardımcı olur olucakdır... Vede bende tabiki...en yakın zamanda görüşmek ümidiyle

arkadaşlar, merhaba yardımınıza ihtiyacım var çok ciddi bir şekilde vajinismus problemım var. Daha önce baya yazılmış ama yenen arkadaşlar özelden ya da buraya bana nasıl başardıklarını anlatabilirler. Ayrıca antalya'da yaşıyorum, burada bildiğiniz bu konuda uzman hangi doktor var. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum :(

canım sen bilirsin ama bence burası dafa faydalı baştan oku arkadaşlar hep anlatıyor kegel le başlayabilirsin çok faydası oluyor

arkadaşlar, merhaba yardımınıza ihtiyacım var çok ciddi bir şekilde vajinismus problemım var. daha önce baya yazılmış ama yenen arkadaşlar özelden ya da buraya bana nasıl başardıklarını anlatabilirler. ayrıca antalya'da yaşıyorum, burada bildiğiniz bu konuda uzman hangi doktor var. yardımcı olursanız çok mutlu olurum :(
hoşgeldin canım.önce bu topic in ilk sayfasını oku ve uygulamaya çalış.sonrasında parmak yada aparatla egzersiz yaparsın.

ne denirki dr bilene demiş demesi gerekeni vede olanı biteni... Ya güven kalmadı bacımmm uff .. Sevgi ötesinde güven ve saygı şart... Seni yıpratmasına izin verme... Yani akıl verecek en son kişiyimdirrr çünkü 3 kez boşanma davası açan biri yazıyor bunu onun için sen bir bilsende yine bir bilene danış bacım.... Ama cidden bu çok acı kısım anlıyorum bacım... Ama ben davayı açtım adam feci döndü onuda diyeyimdeee kaybedeceği ksinleşinde inancı arttı bana... Ki belkide aynen sen gibi durum egzersizlerle iyce esnettik ve kan man yok...bir kaç arkdşm özel operasyonla aldırdı o zara dair birşeyleri aman neyseee sıkma canını allahınıseversennn

sende onun canını yak... Desemde boşver takma beni

Haklı olabilirsin...ben hep alttan alan, toparlayan ve ilk adımı atan kişi oldum ...ve hakettiğim de bu oldu ...kısmet şekerim napıcan işte...bilmiyorum...bizimkine göz dağı sökmez...boşanıveririz dava açılırsa...hayırlısı işte...sertleşemedi falan ondan bana çamur atmaya başladı birazda...nasıl davranayım ben bilmiyorum...hiç böyle bişey oldumu eşlerinizde?

Back
X