Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

günaydın güzeller a.s.ben bu gün acayip mutluyum dün akşam eş parmağını yaptık kendimi süpergirl falan hissettim kaydirigubbakcemile3 yine uçtum havalara zıp zıp zıpladım hihoyyyt

Tebrikler canım ne güzel bak gün geçtikce ilerliyoruz.Tek parmakmı yaptınız ne kadarını alabildin? ben ilk eş parmağına geçtiğimde çok tedirgindim ama korktuğum gibi olmadı.İlk önce kendim yaptım sonra onunla yaptık daha iyi oluyor.

evet bence zamanı gelmıs..pe... dnemesınını ben 3 parmak hıc yapmadım..2 parmak mum ve pe... denemesı yasadık.bence vakıt gelmıs kendını hazır hıssedınce hemen dene..ve su cokonemlı sankı egzesrzı yaparmıs gıbı dusun olurmu..ıhsallh cok guzel gunler senın olur

Merhaba pret_girl , mide bulantın, meniye karşı olan tiksinmenden olabilirmi ? ben 5 yıllık evliyim meni görmeye dayanamıyorum midem bulanıyor delikafadulden

Birde ilişki sırasında arka tarafa doğru baskı hissedebilirisiniz, sanki büyük abdestiniz varmış gibi , yada çişinizin geldiğini düşünebilirsiniz idrar torbasına baskı yapar gibi... Bunların hepsi geçici durumlar arkadaşlar... oranın dar olduğunu düşündüğümüz için , penisin heryere uzandığını yada sıkıştırdığını düşünüyoruz delikafadulden

orası öyle esnek yapıya sahipki , telaşlanmayın... kendinize zaman tanıyın... ve kararlı olun...

tebrıkler canım naısl gectı es parmagı tek parmaklamı yaptınız ...

saol canım benim anne kelebeğim kaydirigubbakcemile3 önce ben 2 parmak makas yaptım yarım saat gibi sonra eşime dedim deneyelimmi eş parmağını olur dedi ilk anlarda biraz zangırdadım delikafaduldenaçıkcası hemen kendimi toparladım önce parmağına hem jel hemde bebe yağı sürdüm sonra yavaş yavaş tuttum parmağını içeriye doğru itirdim takılınca nefes egzersizi yaptım biraz daha itirdim oldumu diye sordum eşime ooo çoktan dedi eminmisin diyorum kıpırdat dedim içim gıcıklandı gerçekten içimde inanamadım. sonra 2 defa daha parmağını aldım onlarda dahada rahattım eşim dediki bu kadar kolay işte dedi p...s bile alabilirsin şu an bunu yapabiliyosan dedi o bile şaşırdı deneyelim istersen dedi yok dedim ben eş parmağında önce bi master yapayım çok çok egzersiz yapmak istiyorum hiç takılmadan p....s ten geçmek istiyorum ama inan baharcım siz burada hep diyosunuzya bize şöyle kolay böyle kolay sizin her yazdığınız kelimeyi şimdi çok daha iyi anlıyorum o popoya doğru olayını çözdüm...kendi parmağını sokmakla eş parmağı dilatör mum sokmak arasında gerçekten inanılmaz fark var yabancı cisimde bunu daha net görebiliyorsun...

SÜPERSİN SEN :hooray: :enbuyukkk:

SÜPERSİN SEN :hooray: :enbuyukkk:
Canım benim çok sağolasın :umursamaz:hepimiz süperizzzz a.s.öncelikle sizler vajiyi yenip hala bizim için uğraşan yardımcı olan arkadaşlar şu anda isimlerini yazmama gerek yok çünkü çok fazla arkadaş var bazılarının isimlerini unutabilirim kaydirigubbakcemile3 hepinizden Allah razı olsun ne muradınız varsa versin İYİKİ VARSINIZ.. a.s.a.s.a.s.bu arada benim gibi hala vajiyi yenmemiş ama yinede yeni gelen arkadaşlara ve bizlere yardım etmeye çalışan arkadaşlarada alkisalkisalkis

günaydın dün egzersizlere kaldıgım yerden devam ettim bir parmakla basladım yine sonra iki parmak küs şeklinde tamamını aldım ama o kadar sıkıydıki orası degil makas hareketi kıpırdatamadım bileeee kendimi gevsetmeye calıstım ama olmadı

Canım makas hareketi yaparken küs şeklinde iki boğum alabiliyormusun o zaman açınca parmakları zorlanıyorumda biraz Ama çok işe yarıyormuş o hareket esnetiyormuş orayı.

Canım makas hareketi yaparken küs şeklinde iki boğum alabiliyormusun o zaman açınca parmakları zorlanıyorumda biraz Ama çok işe yarıyormuş o hareket esnetiyormuş orayı.

canım bende seninle aynı durumdayım ama rahat bırakmak çok önemli dün akşam rahattım ama makas hareketini kusursuz yapabiliyorum diyemem zaten o yüzden master yapıcam diye yazdım ama ben şöyle yapıyorum mümkün olduğu kadar o dar yerde 2 parmağımı hareket ettiriyorum bazen küs şeklinde bazen yanyana getiriyorum sağa sola yukarı aşağı hareket ettiriyorum ve sokup çıkarma üzerine yoğunlaşıyorum her içeri girişimde biraz daha esnediğini hissedebiliyorum ama makas hareketi dediğin gibi çok rahat yapılabilecek bi hareket değil ama zamanla daha rahat yapacağımıza inanıyorum bana dr. çok fazla içeri iticem diye uğraşma dar sandığın yerde hareket ettir bol bol dedi ben daire çiziyorum 2 parmakla tek tek etrafında dolaştırıyorum zamanla olacak hiç sorun yapma bence baksana nerden nereye geldik kaydirigubbakcemile3

Çok haklısın nereden nereye geldik allaha şükür.Ben okuyunca tuhafıma giderdi tek parmağımın hepsini aldım yazarlardı ya.Şimdi inanamıyorum o kadar rahar giriyorki bunları görünce p..s ide birgün rahatca alabileceğimi düşünüyorum.Allah yardımcımız olsun hepimizin.Çünkü yaşadığımız hiç kolay birşey değil ne ilacı var nede birisi bize yardım edebiliyor sadece kendi psikolojimiz ve gayretimiz ile yeniyoruz o yüzden moralimizi yüksek tutmamız gerek bunu bazen başaramıyabiliyorum ağlıyorum ümitsizliğe kapılıyorum ama bu site sayesinde çabuk atlatıyorum herkese çok teşekkürler...

acaba su adet sonrası oranın daralması yada egzersizlere ara vermeylemi alakalıydıki benimki bilemedim

bebişim orası daralmıyor aksine adet olurken orası dahada genişliyor o yüzden bana dr adetliyken parmak egzersizini çok daha rahat yapacağımı söyledi ve denememi önerdi...bizim bilinç altımızda hep orasının çok hassas olduğu yatıyor ama tam tersi vücudumuzdaki en güçlü kaslar orada belkide en dayanıklı yer o bölge biz hep geri plana attığımız için ön yargıyla yaklaşıyoruz mesela adet olmaya kirlenme, kirlendim gibi şeyler diyoruz...aksine adet sırasında temizleniyoruz...adet sonrasında egzersilerde zorlanmamız yine adet sırasında orasının daraldığını hassaslaştığını acıyacağını düşünüp beynimizede öyle komutlar göndermemizden kaynaklanıyor...bu akşam tekrar denediğinde göreceksin maşallah orası XXL

venusten ıste sen busun zaten..pozıtıf bakıyorsun herseye ve zaten olay bundan ıbaret asla yapamıycam kelımesını duymadım ben sendne vajılı olduugn halde burdakı kızlara hep destek oluyosun supersınnnn...bencede bıraz daha egzersız dr dedıklerını uygula sonra zaten pe... dnemesınde emınım basaracaksın..tebrık edıyorum bı tanem ..cok az kaldı sabır

ah su sartlanmışlık önyargı işte belkide egzersizlere ara verdigimden insallah rahatlar genişlerim akşam hem pskolojik hem bedensel xxL olmam lazım tskler venüsten a.s.

arkadaşlar cvplarınız için teşekkürler benim bulantım meni ile ilgili onu gördüğüm anda bili midem bulanıyor bakamıyorum bıde onun içime girdiğini hissetmek beni çok etkiliyo ve midem bulanıyor.evet birde ilişki sırasında dediğiniz gibi arka tarafımda cok baskı oluyo umarım geçer ben hiç mum egzersizi yapmadım parmak ve kegel yaptım ama onunda düzenli yapmadım.en son çare reçeteyi denedik ve hiç ummadığımız anda ilişkiye girdik.darısı herkesin başına....

sayenizde balım...buradaki tüm arkadaşlara sadece vaji konusunda değil her konuda pozitif olmamız gerektiğini vurgulamaya çalışıyorum elimden geldiğince...çünkü hepimiz hemen hemen aynı yollardan geçtik ağladık,zırladık,depresyona girdik, kendimizden nefret ettik,bazımız kendisine bazımız eşine acıdı günler aylar belkide yıllar böyle devam etti ama değişen hiç bişey olmadı...egzersiz yaptıkça zaten anlıyoruz yapamam dediğimiz her şeyi yapıyoruz...hep beraber aştık sayılır çoğu gitti azı kaldı :teytey::teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…