- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #14.301
venüsten adetliykendemi yapalım egzersizi nasıl olucak mikrop falan kapmasın hani daha hassasya o dönemde,bende adet dönemindeyimde şuan ara vermiştim:uhm:
merhaba taze gelinimizkızlar herkese merhaba...
bende eski bi vajiliydim..çok eski sayılmam gerçi hatırlayan hatırlar...bi uğraym istedim neler yapmışsınız merak ettim...ben artık normale döndüm çok rahat ilişkiye giriyorum zaten sadece 1 kere emla kullandım alıştırmadım kendimi ve başardım sizlerin desteğiyle tekrar teşekkür ediyorum herkese özellikle bahar arkadaşıma a.s.
hosgeldın canımm.okuudklaırma cok sevındım ..eeeeeeeee bebıs haberı varmı pekıkızlar herkese merhaba...
bende eski bi vajiliydim..çok eski sayılmam gerçi hatırlayan hatırlar...bi uğraym istedim neler yapmışsınız merak ettim...ben artık normale döndüm çok rahat ilişkiye giriyorum zaten sadece 1 kere emla kullandım alıştırmadım kendimi ve başardım sizlerin desteğiyle tekrar teşekkür ediyorum herkese özellikle bahar arkadaşıma a.s.
arkadaşlar cvplarınız için teşekkürler benim bulantım meni ile ilgili onu gördüğüm anda bili midem bulanıyor bakamıyorum bıde onun içime girdiğini hissetmek beni çok etkiliyo ve midem bulanıyor.evet birde ilişki sırasında dediğiniz gibi arka tarafımda cok baskı oluyo umarım geçer ben hiç mum egzersizi yapmadım parmak ve kegel yaptım ama onunda düzenli yapmadım.en son çare reçeteyi denedik ve hiç ummadığımız anda ilişkiye girdik.darısı herkesin başına....
mrb kızlar...nasılsız ben birazdan egzersiz yapacam ama ilerleyememekten korkuyorum..
benimle baslayanlar iki parmağa geçti..ben hala iki boğumdayım.. çok mu yavaş ilerliyorum
hey allahım takıldığın şeye bak kaydirigubbakcemile3 tabakhaneye bişey yetiştirmiyoruz sakin ol yavaş yavaş emin adımlarla ilerliyosun :umursamaz:seninle beraber başlayıp hala parmağını sokamayanlarda vardır eminim niye hep olumsuzluklukları görüyosunda olumlu olan yönleri göremiyosun he güzelimmm hihoyyyt
kızlar acayip bir mide bulantım var d.kontrol hapı mide bulantısı yaparmı ???
Aysecıkkk canım burda herkez sana yardımcı olmaya hazır
çok teşekkür ederim baharcım ben burda özgüven kazandım özelliklede senin sayende ama hamile olduğum için parmak egzersizi zararlı olabilir diye yapmak istemiyorum. kayganlaştırıcıda kullanamıyorum. eee doğuma kadarda bu iş bitsin istiyorum. nasıl olacak. beni lütfen yalnız bırakmayın canlarım. bildiğiniz ne varsa bana anlatın.
ya artık çokkk sıkıldımm anlıyosun beni parmak yaparken de başaralı olmamak gerginleştiriyoo....bilmiyorumkismile
canım ilk başlarda yapıyo
benimde nedense bugün başım bi dönüyo sorma gitsin mafoldumben resmen yer ayaklarımın altından kayıyo
merhaba taze gelinimiz
nasıl gidiyor vaji sonrası kaydirigubbakcemile3 bize tavsiyelerin varmı arkadaşım hihoyyyt
hosgeldın canımm.okuudklaırma cok sevındım ..eeeeeeeee bebıs haberı varmı pekı
çok teşekkür ederim baharcım ben burda özgüven kazandım özelliklede senin sayende ama hamile olduğum için parmak egzersizi zararlı olabilir diye yapmak istemiyorum. kayganlaştırıcıda kullanamıyorum. eee doğuma kadarda bu iş bitsin istiyorum. nasıl olacak. beni lütfen yalnız bırakmayın canlarım. bildiğiniz ne varsa bana anlatın.
Ben yine kendimi kasıyorum ara verdik hep ondan oldu boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?