Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

venüsten adetliykendemi yapalım egzersizi nasıl olucak mikrop falan kapmasın hani daha hassasya o dönemde,bende adet dönemindeyimde şuan ara vermiştim:uhm:

kızlar herkese merhaba...
bende eski bi vajiliydim..çok eski sayılmam gerçi hatırlayan hatırlar...bi uğraym istedim neler yapmışsınız merak ettim...ben artık normale döndüm çok rahat ilişkiye giriyorum zaten sadece 1 kere emla kullandım alıştırmadım kendimi ve başardım sizlerin desteğiyle tekrar teşekkür ediyorum herkese özellikle bahar arkadaşıma a.s.

venüsten adetliykendemi yapalım egzersizi nasıl olucak mikrop falan kapmasın hani daha hassasya o dönemde,bende adet dönemindeyimde şuan ara vermiştim:uhm:

ben bu ay d.kontrol hapına başladım 2. günü sabahtan hapı içtim tüm gün kırmızı gelmedi nedense zemuszemus bana dr önerdi ama malesef kısmet olmadı çünkü d.kontrol hapı adetimi kesiverdi nasıl oldu anlayamadım adetimin 2 günü akşam denedim ben egzersizi o bölge inan çok daha esnek ve açıktı ama kırmızı yoktu...ben normal egzersiz yaparkende eldiven falan bi şey takamıyorum egzersiz öncesi mikrop öldürücü jeller varya onunla bi güzel ellerimi yıkıyorum bol bol kayganlaştırıcı ve bebe yağı sürüp deniyorum...bi yandan kırmızıyada alışmamız gerekiyomuş naniknanik

merhaba taze gelinimiz

nasıl gidiyor vaji sonrası kaydirigubbakcemile3 bize tavsiyelerin varmı arkadaşım hihoyyyt

hosgeldın canımm.okuudklaırma cok sevındım ..eeeeeeeee bebıs haberı varmı pekı

reçeteyi denedik demekle ne demek istemişsin canım anlamadım.

mrb kızlar...nasılsız ben birazdan egzersiz yapacam ama ilerleyememekten korkuyorum..

benimle baslayanlar iki parmağa geçti..ben hala iki boğumdayım.. çok mu yavaş ilerliyorum

mrb kızlar...nasılsız ben birazdan egzersiz yapacam ama ilerleyememekten korkuyorum..

benimle baslayanlar iki parmağa geçti..ben hala iki boğumdayım.. çok mu yavaş ilerliyorum

hey allahım takıldığın şeye bak kaydirigubbakcemile3 tabakhaneye bişey yetiştirmiyoruz sakin ol yavaş yavaş emin adımlarla ilerliyosun :umursamaz:seninle beraber başlayıp hala parmağını sokamayanlarda vardır eminim niye hep olumsuzluklukları görüyosunda olumlu olan yönleri göremiyosun he güzelimmm hihoyyyt

ya artık çokkk sıkıldımm anlıyosun beni parmak yaparken de başaralı olmamak gerginleştiriyoo....bilmiyorumkismile

Aysecıkkk canım burda herkez sana yardımcı olmaya hazır

çok teşekkür ederim baharcım ben burda özgüven kazandım özelliklede senin sayende ama hamile olduğum için parmak egzersizi zararlı olabilir diye yapmak istemiyorum. kayganlaştırıcıda kullanamıyorum. eee doğuma kadarda bu iş bitsin istiyorum. nasıl olacak. beni lütfen yalnız bırakmayın canlarım. bildiğiniz ne varsa bana anlatın.

hamilemisin :uhm: nasıl yani yaa ben anlamadım şimdi

ilişkiye girmedenmi hamile kaldın sen %2 olan ihitimal seni bulmuş demekki bence bi doktoruna danışsan bebişe zarar gelmesin kayganlaştırıcı yada emlayı kullanmadan önce bir doktoruna danış canım....

ya artık çokkk sıkıldımm anlıyosun beni parmak yaparken de başaralı olmamak gerginleştiriyoo....bilmiyorumkismile

Bebişim öyle hemen olmuyo işte yılların birikimi var o kaslarda ohaoldumsmilebence çok güzel ilerliyosun hiç boş yere kendine dert etme hayırlısıyla en kısa zamanda aşacağız ama bunun için motivasyon çok önemli..Şeniz

canım ilk başlarda yapıyo

benimde nedense bugün başım bi dönüyo sorma gitsin mafoldumben resmen yer ayaklarımın altından kayıyo

ay ne biliyim balım şüphelenmeye devam ediyorum zemuszemusburada bi dr var başka bi sayfada onada sordum d.kontrol hapı kesmez adeti diyor bu akşam test yapacam yine kudurdum meraktan hihoyyyt

merhaba taze gelinimiz

nasıl gidiyor vaji sonrası kaydirigubbakcemile3 bize tavsiyelerin varmı arkadaşım hihoyyyt

valla kızlar gerçekten taze gelin gibi hissediyorum :kedi: acayip mutluyum dün evliliğimizin 2.yılını bitirdik koskoca 2 yılım aptal bi bela yüzünden heba olmuş...eşim benden daha mutlu kaydirigubbakcemile3 e olsun o kadar yani..ağrım sızım hiç bişeyim yok hatta ben bu işi sevdim aklinialirimsmile :lepi:

hosgeldın canımm.okuudklaırma cok sevındım ..eeeeeeeee bebıs haberı varmı pekı

canım bebek çok istiyorum fakat bi hedef belirledim kendime 60 kg düşmem lazımki hamileliğim ve sonrası güzel geçsin...şu anda sıkı bi diyet yapıyorum inşallah vajiden sonra fazlalıklarda gidecek bebeğim gelecek :CüvCüv: hihoyyyt

bende hamileliğimin 3.ayında vaji yi yendim. ondan önce bişe yapmaya korktuğumuz için denemedik. doktoruma sölemiştim durumumu parmak egzersizi zararlıymış enfeksiyon olursa bebeğe zarar verirmiş. 3 ay deneme yapmadık.sudan başka bişeyde kullanmadım.su çok kayganlaştırıyor farklı bişey kullanma.zaten doğal olarak kayganlaştığında birde su yla ıslatırsan p.. iyi oluyor. zaten ilk aylar zorlama bence dikkat et. kendini sıkmayıp rahat bıraktığında oluyor zaten.sormak istediğiniz bişey olursa yardımcı olmaya çalışırım.hamileliğiniz hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…