- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #152.681
ben okuyorum bu saatte:) ne demek oldu galiba anlamadım.kan gelmedimi.azıcık gelmesi lazım.o kesin kanıtıdır..başardın sanırım....
:/ ben yeni evliyim ama olmuyo iste herseyi bildigim halde olmuyo yazdiklarinizi okudum kendim dokunabiliyorum fakat is oraya gelince olmuyo titriyorum kasiliyorum yani iki parmakta olsa kendim yapabiliyorum ama iste esim olunca olmuyo
Allah razı olsun, ya bu nasıl bir ilettir, allah hepimizin yardımcısı olsun kendimden nefret eder oldum eşimi mutlu edememek beni mahvediyo, başlıycam ekzersize , ekzersiz yapıp üstesinden gelmeyen yoktur heralde, kulak pamuğu orada ya kırılıp kalırsa peki ??? Ben sıkıyorum ya
eltane öncelikle merhaba senin duygularının aynısını bende yaşıyorum eşimle aynı problemleri evliliğimizin ilk 3 ayı bende yaşadım ve daha sonrasında birbirimize haksızlık yaptığımızı anladık.eşini öncelikle sevgine inandır ve bunun olmasını ondan çok istediğini hissettir.eşim de beni başta anlamadı bende anlamadım ki o nasıl anlasın evlenene kadar böyle bir hastalığın olduğunu biliyordum ben sürekli bu hastalıkla ilgli kitaplar aldım ve eşimle beraber okudum hatta burda yazılanları bile onunla paylaşıyorum ve şuan daha anlayışlı yani böyle bir hastalığın varlığını ve bunu yaşayanların olduğunu gösterip anlatırsan eşinde seni daha iyi anlar. evet bu hastalığı yenmek için kesinlikle egzersiz şart benim gittiğim psikiyatrist de aynı egzersizleri verdi hatta burada ki arkadaşlar saolsun bence daha fazla yardımcı oluyorlar iş istemek ve beyinde bitirmekte ve egzersiz yapmakta bunları sana yazıyorum bende hala egzersizlere başlama aşamasındayım inan buradaki herkes senin benim yaşadığımız duyguları yaşadı pes etmemek lazım
kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr bi oğlum olacak inş
darısı sizin başınıza
kızlar merhaba;
Galiba ben de gelin oldum.. Gecenin bu saatinde yazıyorum kimse var mı yok mu bilmiyorum ama inanın çok heyecanlıyım.. Ahdım vardı eğer bi gün bu illeti yenersem ilk buraya yazacaktım.. Galiba bugün o gün :)) Galiba diyorum çünkü tam emin değilim inanamıyorum.. Ben biraz anlatayım burda siz de yorumlarınızı yazın lütfen.. Bebe yağı almıştım bugün onu denemek istedim.. Eşimin p...sine sürdük birkaç denemeden sonra ben altta iken gidip gelmeye başladı sonrasını çok hatırlamıyorum çok da acı hissetmedim zaten kaygan.. Ama oldu galiba.. Ne olur deneyimli olanlar yardım bekliyorum.. Çok sevinçliyim.. Nasıl emin olabilirm? Lütfen yazın.. Bu saatte kimseler yoktur belki ama siz yazın ben sonradan bakarım.. Olmadı p.tesi işyerinde mutlaka okurumm :))))
3 yıllık ewliyim ve hala vajiyimkegel egzesizlerini bile yapamıyorum bunun başka bi yolu yok mu basaranları duydukca bende umutlanıyorum su anestzi kremleri işe yarıyor mu gercekten ?
ben iki gündür p..si içeri alabiliyorum sonuna kadar. ama yavaş yavaş ve acı ile yanma hissi karışık bir anda. sonra biraz hafifliyor fakat bir keç git gel hareketine dayanabiliyorum yalnızca.. bunu nasıl çözebilirim? sizce bu aşamadan sonra doktora mı gitmeliyim?
teşekkkür ederim canım jel bulamadığımdan bebe yağı kullanıyorum ıslaklık için canım acısa da yine de gidip gelmesine izin mi vereyim biraz dayanabiliyorum..canım bende aynı sorunu yaşıyordum başlarda çunku kendımızı kasıp sıktıgımız ıcın canımız yanıyor bırde ozel olacak ama yazıp bılgılendırmem gerek korkudan kendımızı veremedıgımız ıcın zevk alamıyoruz oyuzden sıvı gelmesınıde engellıyoruz oyuzdende p...nis kurulugundan canın yanıyor sakın bırakma alıstıkca ustunden o korkuyu tedırgınlıgı atınca hepsı gıdıyo ara verme sakın gun aşırı yapmaya calıskı cabuk alısasın mutlu gunler senı beklıyor tebrikler bu arada:)
Az önce tekrar denedik yaklaşık 1 saat sonunda birşey oldu ama oradanmı yoksa yağların etkisiyle kaydığından diğer taraftanmı anlayamadım ... Eşimde tam anlayamadı, ayrıca öncesinde eşim ben farkına varmadan baş parmağını soktu hiç acımadı ama tekrar sokmasına sonrasında izin vermedimolsun o da biraz cesarettir. şimdi yarın itibari ile ekzersizlere başlaıyacağım
Bana dönen olmadıııı ne yapıcam arkadaşlar
Canim hayirli olsunnn... Bizlerede dua et....
bu nasıl güzel bi haberdir
Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin karamsarım
canım Allah tamamına erdirsin.sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah.aminnnnnnnnn diyelim duanada.
gözün aydın canım, sağlıcakla kucağına alırsın umarım, darısı bana inşallah :)
ay canım yaaa çok sevindim maşallahhh Rabbim sağsağlim kucağına almayı nasip etsin oğluşunu canımsın... Darısı tüm isteyenlerin başına tez vakit İNŞALLAH....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?