Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

:/ ben yeni evliyim ama olmuyo iste herseyi bildigim halde olmuyo yazdiklarinizi okudum kendim dokunabiliyorum fakat is oraya gelince olmuyo titriyorum kasiliyorum yani iki parmakta olsa kendim yapabiliyorum ama iste esim olunca olmuyo

:/ ben yeni evliyim ama olmuyo iste herseyi bildigim halde olmuyo yazdiklarinizi okudum kendim dokunabiliyorum fakat is oraya gelince olmuyo titriyorum kasiliyorum yani iki parmakta olsa kendim yapabiliyorum ama iste esim olunca olmuyo

Yaaa 2 parmak alınca olmadımı ben yeni başlıycam ekzersize ümidim vardı 2 parmağı alınca olacak diye

eltane öncelikle merhaba senin duygularının aynısını bende yaşıyorum eşimle aynı problemleri evliliğimizin ilk 3 ayı bende yaşadım ve daha sonrasında birbirimize haksızlık yaptığımızı anladık.eşini öncelikle sevgine inandır ve bunun olmasını ondan çok istediğini hissettir.eşim de beni başta anlamadı bende anlamadım ki o nasıl anlasın evlenene kadar böyle bir hastalığın olduğunu biliyordum ben sürekli bu hastalıkla ilgli kitaplar aldım ve eşimle beraber okudum hatta burda yazılanları bile onunla paylaşıyorum ve şuan daha anlayışlı yani böyle bir hastalığın varlığını ve bunu yaşayanların olduğunu gösterip anlatırsan eşinde seni daha iyi anlar. evet bu hastalığı yenmek için kesinlikle egzersiz şart benim gittiğim psikiyatrist de aynı egzersizleri verdi hatta burada ki arkadaşlar saolsun bence daha fazla yardımcı oluyorlar iş istemek ve beyinde bitirmekte ve egzersiz yapmakta bunları sana yazıyorum bende hala egzersizlere başlama aşamasındayım inan buradaki herkes senin benim yaşadığımız duyguları yaşadı pes etmemek lazım

3 yıllık ewliyim ve hala vajiyim kegel egzesizlerini bile yapamıyorum bunun başka bi yolu yok mu basaranları duydukca bende umutlanıyorum su anestzi kremleri işe yarıyor mu gercekten ?

Malesef olmuyo her defasında husrana ugruyorum o an orasi ole bi hal aliyoki dokununca bile açıyor ama nasil bisey bu

Ya kızlar ben 8 aylık evliyim yıllarca nasıl beklediniz ben bAlayında cehennemi yaşadım ağladım sızladım hiç bilmedim biyrrde muayeneye gittim sorunum var diye ve hala yapamıyorum korkuyorum yıllarcasürcek diye haftaya Ankara'ya gidiyorum hera kliniğe umarım başarırım tek ümidim bu.para falan umurumda değil evliliğimin tadını çıkarmak istiyorum artık Allah hepimize yardımcı olur inşallah bol bol dua edelim ben çok üzülüyorum bunu yaşayan herkese dilerim herkes kurtulur.o kada rözgüvenli biri olmama rağmen kendimi tamamen cesaretsiz hissediyorum birbirimize güç verelim yapamıcaz diye birşey yok yapıcaz.inanalım hepimiz güzel şeyler dileyelim.egzersizleri bırakmayalım doktor bana bırakma bırakırsan eski haline döner açılması lazım demişti bunu düşünüyorum hep.sabredin kızlar başarıcaz

Az önce tekrar denedik yaklaşık 1 saat sonunda birşey oldu ama oradanmı yoksa yağların etkisiyle kaydığından diğer taraftanmı anlayamadım ... Eşimde tam anlayamadı, ayrıca öncesinde eşim ben farkına varmadan baş parmağını soktu hiç acımadı ama tekrar sokmasına sonrasında izin vermedim olsun o da biraz cesarettir. şimdi yarın itibari ile ekzersizlere başlaıyacağım

canım tebrik ederim. penis içindeyken durduğu esnada sıkıyorsan ve bunu eşin hissediyorsa içeridedir.. kegel egzersizleri yapar gibi yani.. adına çok sevindim darısı tüm vajililerin başına inşallah :)

3 yıllık ewliyim ve hala vajiyim kegel egzesizlerini bile yapamıyorum bunun başka bi yolu yok mu basaranları duydukca bende umutlanıyorum su anestzi kremleri işe yarıyor mu gercekten ?

egzersiz kesin çözüm.. önce bize bak ve olabildiğini gör buna kesinlikle inan. sonra hemen ve hergün sadece yapabildiğinin en uç noktası olanı yapmaya çalışarak egzersizlere başla. gerekirse bu hergün dokunmak olsun.. ama muhakkak her gün egzersiz yap ki olacağına da inanmaya başla.. ben iki parmaktan sonra pe..si aldım.. ve senin gibiydim kegel egzersizi yapamıyordum günlerce yalnızca dokundum ayna ile inceledim ama her gün yaptım.. sonra vaz geçtim olmayacak dedim bu siteyle karşılaştıktan sonra olacak deyip egzersizlere yeniden başladım. iki parmaktan sonra da oldu.. parmağınla dokunurken hafif müzik aç yalnız ol ve kafanı rahatlar bunu zevk için yaptığını düşün mecbur olduğun için değil. dokunuşlarında ara ara parmağını jelle ıslat. ben kuzey ırakdayım jel bulamıyorum burda bebe yağı kullanıyordum. zamanla ve ne kadar çabuk olduğuna sen bile inanamayacaksın..

ben iki gündür p..si içeri alabiliyorum sonuna kadar. ama yavaş yavaş ve acı ile yanma hissi karışık bir anda. sonra biraz hafifliyor fakat bir keç git gel hareketine dayanabiliyorum yalnızca.. bunu nasıl çözebilirim? sizce bu aşamadan sonra doktora mı gitmeliyim?

canım bende aynı sorunu yaşıyordum başlarda çunku kendımızı kasıp sıktıgımız ıcın canımız yanıyor bırde ozel olacak ama yazıp bılgılendırmem gerek korkudan kendımızı veremedıgımız ıcın zevk alamıyoruz oyuzden sıvı gelmesınıde engellıyoruz oyuzdende p...nis kurulugundan canın yanıyor sakın bırakma alıstıkca ustunden o korkuyu tedırgınlıgı atınca hepsı gıdıyo ara verme sakın gun aşırı yapmaya calıskı cabuk alısasın mutlu gunler senı beklıyor tebrikler bu arada:)

teşekkkür ederim canım jel bulamadığımdan bebe yağı kullanıyorum ıslaklık için canım acısa da yine de gidip gelmesine izin mi vereyim biraz dayanabiliyorum..

Bana dönen olmadıııı ne yapıcam arkadaşlar

Canim hayirli olsunnn... Bizlerede dua et....

bu nasıl güzel bi haberdir
Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin karamsarım

canım Allah tamamına erdirsin.sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah.aminnnnnnnnn diyelim duanada.

gözün aydın canım, sağlıcakla kucağına alırsın umarım, darısı bana inşallah :)

ay canım yaaa çok sevindim maşallahhh Rabbim sağsağlim kucağına almayı nasip etsin oğluşunu canımsın... Darısı tüm isteyenlerin başına tez vakit İNŞALLAH....

Çok sağolun kızlar inş hayırlısıyla isteyen herkesin olur.
kızlar cesaretli olun inanın ben neler çektim ölmeyi bile düşündüm ama yenince okadarda zor bişey olmadığını gördüm.bakın şimdide inş bi oğlum olacak hayırlısıyla.
yapamıyorum die bişey yok burdaki yenen arkadaşların ilk msjlarını okuyun onlarda bende yapamıyorum yazdık ama yokkkkkkkkkkkk.bizim doğamızda var yapabilirsiniz eşinizin o mutluluğunu görmelisiniz,başkalarının yanında kendinizi eksik hissetmekten kurtulmalısınız,geceleri rahat uyuyup sabahları rahat uyanmalısınız ve en önemlisi sizde anne olup bu duyguyu tatmalısınız.
pes etmeyin bikere olmaz iki kere olmaz 3.de olur

bak farkında değilken parmağı almışsın ve acı hissetmemişsin.bunu genele yay canım.yani aklından acıyacak duygusunu atmaya çalış.eşinin 2 parmağını almaya çalış.bunu kolaylıkla yaptığında eş denemesine hazırsın demektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…