Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bişey sorucam.vajinusmusu yenmek isterken,mesela sevişirkn zevk anınımı bekleyip pens in içeri girmesini sağlıyosunuz yoksa hiçbir şey olmadan mı denmeye çalışmalıyız

canım valla zevk anını kaç defa bekledik olmadı artık olsunda yeter ki olsun diye bir görev misali yaptıkda oldu çünkü zaten istek varken iteceği anda kasılıyordum ve o an aklımda ne zevk ne başka bşi geliyordu yani bu sana bağlı ama vajiyi yaşayan başta zevk alamaz sonra zamanla bu korkuyu yenip gevşediğinde almaya başlıcaksın o yüzden zevk anı gelsinde olsun diye bekleme derim ben kaç defa denedim sonunda yine bişi anlamadan oldu çünkü kaç defa başarısız deneme sonrası zaten cinsel isteksizlk yaşadık bende eşimde sadece orası ıslak olmalı bu da heycan ve korkudan doğal olmadığı için jelle sağlıyorduk jeli kullanmaktaki maksatta bu zaten vajiyi yenince zamanla jele falan ihtiyaç kalmıcak doğal olacak ıslaklık

bu nasıl güzel bi haberdir
Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin karamsarım

hayırlı olsun canım yaa çok sevindimm benim de 11 günüm geçiyooo test aldım geçen gün bzk çıktı hiç bir belirti olmadı bugün gene tst yaptım bıraktım kenara sonra baktım tepeden iki çizgide hafif silik ama çıkmış hiç bişi anlamadım artık dedim allah hayırlısını versin
.. iyi ki sen o gün benim feryadımı yaseminA senin sayende bu illetten kurtuldum çok sağol

ayy inşallah hamişsindir canımmm ne sevinirim var ya

Gerçektenmi , o küçücük yere nasıl bakkal mumu ? İnanın aklım almıyor

Merhaba o 5 gun neler yaptın gun gun söylermısın peki çok tesekkurler

canım bak sana zor gelen şey banada bizlerede zor geliyordu hepimiz aynı zorlukları yaşadık önce bunu iyice sindir yani sana yol göstermeye çalışan herkes orayı küçük hiç bir şey girmez kesinlikle olmıcak diyordu ve oldu zamanla bizlerede söylenenlerin gerçek oldunu gördük bizler sizlerde görüceksiniz inş, geçen sayfada 10 tane sıralama ypmıştım onlarıda ir oku istersen canım faydası olur belki

şimdi ben buraya üye olup sonra 1 ay kadar girmedim o ara doktor falan arıyordum işte muayene falanda olmuştum ama tedaviye gdemedim, burayı üye olunca çok okumamıştım ikinci dönüşümde hergün göz atıyordum çalştığım içinde günlük yarım saat falan ayırabildim ama 5 gün boyunca hergün ayırdım ilk gün kulak çöpü denedim jelmde yoktu girmedi tabi baya denedim işten gelince yok olmuyo kesinlikle girmez bnmki çok dar diye düşünüyodum hatta kızlara yazdım girer kasıyosun yada yönü yanlş itiyosun dediler ve jelsiz ittiğin içinde zor girer dediler diğer gün ultrason jeli aldım eldivende aldım bu sefer kulak çöpünü bıraktım direkt orta parmağımı denedim jelleyip girdi ana dedim giriyomuş o bi güven verdi,sonraki 2-3 gün hep orta parmağa iice alştırdım kendimi peşinden 2 parmak deneyim dedim başta olmadı ama zorlayınca oldu yani iice jelleyince ve yönüde öğrenmiştim bu çok etkiliydi olmadığı yerde cesaret alıyordum kızlar saolsu yönlendiriyoladı o hafta sonu yenicem dedim kendime nolursa olsun bitcek dedim işte 2 parmakta iice alştım 3 parmağıda denedim ama onu alamadım haftasonu gelince 3 parmağı 2 defa zorda olsa aldım sonra dedim artık eşimlede yapabilrim bunlar giriyorsa p...de girer diye eşimde ilaç aldı sertleşmeyi uzun süre sağlamak için ben üstte yüzüm eşime dönük baya uğraş sonucu aldım yine olmuyo diye bırakacakken girdi ama acıyla karışık yanma oldu biraz çünkü çok esnetmemiştim ben az egzersizden dolayı ve o an kasılmıştım baya çünkü eşimde bıkkınlık olmuştu o da çok rahatlatamadı yani kendi çaba ve gayretimle oldu diyebilirim brda eşde çok öenmli ama bnm eşimin pskolojisi benden daha bitik durumdaydı o inanmadı ben inandım olcağına çok şükür 10 martta yendim canım başka sorun varsa yazarım

Allah razı olsun, ya bu nasıl bir ilettir, allah hepimizin yardımcısı olsun kendimden nefret eder oldum eşimi mutlu edememek beni mahvediyo, başlıycam ekzersize , ekzersiz yapıp üstesinden gelmeyen yoktur heralde, kulak pamuğu orada ya kırılıp kalırsa peki ??? Ben sıkıyorum ya

kızlar merhaba;
Galiba ben de gelin oldum.. Gecenin bu saatinde yazıyorum kimse var mı yok mu bilmiyorum ama inanın çok heyecanlıyım.. Ahdım vardı eğer bi gün bu illeti yenersem ilk buraya yazacaktım.. Galiba bugün o gün :)) Galiba diyorum çünkü tam emin değilim inanamıyorum.. Ben biraz anlatayım burda siz de yorumlarınızı yazın lütfen.. Bebe yağı almıştım bugün onu denemek istedim.. Eşimin p...sine sürdük birkaç denemeden sonra ben altta iken gidip gelmeye başladı sonrasını çok hatırlamıyorum çok da acı hissetmedim zaten kaygan.. Ama oldu galiba.. Ne olur deneyimli olanlar yardım bekliyorum.. Çok sevinçliyim.. Nasıl emin olabilirm? Lütfen yazın.. Bu saatte kimseler yoktur belki ama siz yazın ben sonradan bakarım.. Olmadı p.tesi işyerinde mutlaka okurumm :))))

ben okuyorum bu saatte:) ne demek oldu galiba anlamadım.kan gelmedimi.azıcık gelmesi lazım.o kesin kanıtıdır..başardın sanırım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…