Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım çok sevindim senin adına umarım yarına iyi haberlerini alırız ben de şu uzunluk işini bi türlü halledemedim orada sıkı sıkı bi yer var ne kasmışım kendimi mübarek bi türlü açılmıyo melisanın dediği gibi sıra sıra inceden kalına yaptım ama 5 milimden ileri itemedim

canım çok üzüldüm senin adına Rabbim bi kapıyı kapatırsa birini açar gün doğmadan neler doğarmış sen çok cesaretli bi insansın benim gözümde inşallah en kısa zamanda çoooooookkk mutlu haberlerini alırız tatlım...

canım iyi gidiyosun yanma hepimizde oluyo kuruluktan ve bu alışma süreci olduğunda normal yani ön sevişmeyi uzun tutun kayganlaştırıcı kullan canım eş denemesiyle devam et ve sık sık yap yanman çok oluyosa dinlendir bir gün gün aşırı yapın

canım dık olmucak bıraz eğımlı acı vermesının sebebeı o olabılır bır oyle dene bakalım olmazsa haber ver egzersızlere baslarsın

canım dün eşimle aparat yapmaya çalıştık ilk defa. ben aparatı hep bacaklarım kapalı alıyordum tam açamıyordum, hep aynı pozisyonda oluyordu. ama dün eşim aparatı sabitledi ve eşim hiç müdahale etmeden 8cm liğin üzerine oturabilidim ayrıca yağ da sürmemiştim. bu işe yarar mı eş denemesi için? Ama sonrası felaket 10 cm için uğraştık ama olmadı eşim müdahale edince gene panik eşim sinirlendi tabi gene. 10cm le uğraştım sonra kendi başıma ama o eşik noktasında takılıyorum sadece yarısını alabiliyorum.
inşallah biter artık avesra dua et bana, bunu çeken herkese

10cm in tamamını bir alsam, rahatlıcam. 8cm in dün yağsız üzerine oturabildim,hepsini alabildim bu işe yarar mı bilmiyorum ama önceden hep yatarak yapıyordum? fakat 10cm henüz olmadı. sen 10cm i hiç mi alamadım canım yoksa yarıda mı kaldın benim gibi?

kkaderim çok üzüldüm canım. Allah hayırlı evlatlar nasip etsin inş sana. sen bizim dualarımızdasın unutma. ben daha yenemedim canım ama uğraşıyorum sen de dualarını eksik etme.

canım bende 10 cm alamadı 7 cm ile çok uğraştıktan sonra dedimki 10 cm aparat yapacağıma eş denemesi yaparım aynı şey ve artık olabilecğine inandırmıştım kendimi ve oldu birde dünden beri aklımda sana söylemek istediğim bşey var canım eşinle panik oluyosan şunları bir dene eşinin yanında egzersiz yapmayı ve aparatı eşinin yerleştirmesine izin vererek dene paniklerin heyecanın azalabilir

Canım çok sağol yazdıkların için. burdaki arkadaşlar olmasa ben de hiç bir şey yapamazdım, Allah razı olsun onlardan. ben kalınlık 10 ama uzunluk daha 4-5 cm deyim o eşikte kalıyorum. bugün tekrar deneyeceğim inş olur. sakin kalmalıyım ama çok sabırsızlandık artık eşim de ben de 11 ay oldu ben evleneli. artık hiç bir şey yapmıyorum kafam hep bu işte, bir bitse artık inş. yanma benimde umrumda değil artık yeter ki bitsin. inşallah eş denemesinde bir an önce başarılı olursun canım güzel haberler alırız senden.

kkaderim çok üzüldüm canım. Allah hayırlı evlatlar nasip etsin inş sana. sen bizim dualarımızdasın unutma. ben daha yenemedim canım ama uğraşıyorum sen de dualarını eksik etme.

canım bende çok üzüldüm siteye girdiğimde çoğu kişi senin yardımların ve attığın adımlardan bahsediyordu. bence çok dua kazandın çok iyi niyetli birisin hiç tanımadığın insanlara vaktini aklını ayırıp burada kalmışsın. güçlü birisin olacağın önüne geçilmiyor malesef bu emin ol vajinşsmus gibi bu durumu da yaşayan milyonlarda kadın var ben eminim ki yaptığın iyilikler sana çok daha güzel şekillerde geri dönecek hayırlı evlatların olacak canım sen bizim nasıl yanımızda olduysan bizlerde senin yanındayız sevgilerimle

dün eşimle yaptık egzersizi, o sabit tuttu aparatı ben üstüne oturdum, aparatı oynatmasına izin verdi çok az. fakat onun yerleştirmesine izin veremiyorum bir türlü, ağlıyorum, kasılıyorum. dün denedik saatlerce ama en ince aparatı bile yerleştirtmiyorum ona, adama da fenalık geldi tabi kontrolü kaybedince kendimi de kaybediyorum

cnm illa eşine yaptrmak zorunda değilsn kendin yap alışana kdr penis kontrolüde sende olur.
eşimle aparat egzersizi ben hiç yaptırmadım şuan bile yapamam hatta. sen 10 cm e alışmaya bak hareket ettire ettire al sakinleşmeye çalış olacak olacakk :):)

anlıyorum ya çok iyi anlıyorum ya onlara nasıl bir fenalık geldiğini yaşamış biri olarak canım bende eşimin ittirmesine izin vermiyordum ben şöyle yapıyordum o mumu tutuyordu ya da parmağını ona hareket ettirmeden ben yapıyordum elini tutuyordum kendim ittiriyorum içine girince elimi bırakıyordum o hafifi hafif hareket ettiriyodu bide böyle dene istersen anlatabildim mi? anlamadığın yer varsa sor canım bence panik olmasan atlatmışsın aslında

canım melodikanın heyecan ve panik problerimi var eşi devreye girince ondan çok panik oluyor ben ondan eşiyle yapmasını önerdim yoksa tabiki kendide yapabilir zaten yapabiliyorda :)

uzun süredir takip ediyorum fakat yazamıyorum işlerimden dolayı.Kızlar uyuşturucu sprey var ben o şekilde aşmıştım 1 sene önce. Sıkıyosun hiçbişey hissetmiyorsun.Burda tek şey refleks olarak bacaklarını kapatmamak.Parmak denemesi falan yapmadım spreyi kremi sürdüm eşim işi bitirdi:)

canım melodikanın heyecan ve panik problerimi var eşi devreye girince ondan çok panik oluyor ben ondan eşiyle yapmasını önerdim yoksa tabiki kendide yapabilir zaten yapabiliyorda :)

hmmm anladm cnm doğru sölüosun. alışana kdr dayan melodikaa sakinleşmeye çalışşş çok az kaldı az daha dayan azzz

canım bence senin yenmene çok az kaldı :)))))
sonuçta 8 cmnin tamamını aldın sen 10cm yi de alırsın korkma

merhaba arkadaşlar ,siteyi sürekli takip etmeme rağmen bi kaç kere yazmıştım ve eşimle birlikte penis denemesinde olduğumu yazmıştım.Uzun deneme ve alıştırmalardan sonra bebe yağı kullanarak en sonunda tam girişi sağlayabildik son dört ve ya beş denemede oldu ama hala bi kerede ya da kolay olmuyor ve yanma devam ediyor.çok uzun süre o şekilde devam edemiyorum.Bunları atlatmış arkadaşlar yardım ederse çok sevinirim

canım ben 4 ay bu sorunu yaşamıştım. çok fazla ıslanmadığı için yanıyordur. ıslaklık sorunu yaşıyorsan ultrason jeli öneririm canım ve senin üstte olmanı:26::26::26:

canım ben 4 ay bu sorunu yaşamıştım. çok fazla ıslanmadığı için yanıyordur. ıslaklık sorunu yaşıyorsan ultrason jeli öneririm canım ve senin üstte olmanı:26::26::26:

bu sorun bendede var o kadar kayganlaştırıcı sürmeme rağmen var acaba sürtünmemi tahriş ediyor ya bide kayganlaştırıcılar vaji dısına sürülüyor vaji içi kuru kalınca yine bu sıkıntılar oluyo p ye de kayganlaştırıcı sürüyoruz ama yeterli gelmiyor bence önemli olan iç ıslaklık onuda sağlayıcı birşey yok diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…