- 21 Mayıs 2013
- 825
- 200
- 123
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #157.781
canım çok sevindim senin adına umarım yarına iyi haberlerini alırızmelodika benim 2 ay oldu busayfaya girip denemelere baslayali 10 kalinlik 9 boy aldim 1 gunde oturdum ayarladim mumu soktum ki nekadar korkak insanim korkak olmasam 1 sene oldu nerdeyse evleneli yapardim hepimiz panik oldugumuz korktugumuz icin yapamiyoruz minnosum ama birazcik sakin ol cunku sakin olmaya mecburuz yani birincisi azimli olmaya ikincisi sakin olmaya mecburuz bak burda bizimle yilmadan usanmadan ilgileniyolar bak ortamini iyi hazirlman cok onemli sakin kalabilmen icin ben mesela tek basima sokmaya korktugum icin pazar gununu tercih ettim esim icerde uyurken erken kalktim tvyi actim yere oturdum aldim yagi elime ameliyat eldiveni gecrdim isaret parmagima yagi surdum soktum sonra orta ve isaret soktum yagladim icini yani anlican sonrada 10 kalinlik 9 boy hazirladigim aparati ittiirdim melisa ak kkaderim avesra nereye yonlendircemi solemislerdi popo yonume dogru biraz yandi etti ama bisey degil artik o duruma geldim ki umrumda degil soktum baktim gidiyo gidiyo yavas yavas tikandigi yerde bekledim cevirdim oynata oynata soktum sonra biraz beklettim icimde 10 dak falan sonra baktim hicbsiey yok soktum cikardim bak komar avesra melisaak kkaderim tesekkurler cok sagolunn allah razi olsun buraya ilk girdigimde ne haldeydim yikimdaydim herseyim duzelmeye basladi iki ayda en onemlisi moralim:)melodikaa sakin olmayi kendi istegine gore ayarla yani muzik acabilirsin dizi izleyebilrisin yaparken ortamin sessiz sedasiz olmasin bitek ona yogunlasma yani sonra ellerini titretme panikleme inanki sadece yanma oluyo azicik bisey baskada biseycik yok es denemesi yapmam lazim benim bi o kaldi
canım çok üzüldüm senin adına Rabbim bi kapıyı kapatırsa birini açar gün doğmadan neler doğarmış sen çok cesaretli bi insansın benim gözümde inşallah en kısa zamanda çoooooookkk mutlu haberlerini alırız tatlım...arkadaşlar başlangıçta söylemek istememiştim siz bu sıkıntıyla uğraşırken benim bebeğim var demek ne kadar doğru diye düşündüm, biliyorum benim için mutlu olur ama kendiniz içinde üzülürdünüz belki, şimdi şunu söyleyebiliyorum üzülerek bebeğimi kaybettim malesef, ama insan oğlu herşeye dayanabilecek mükemmeliyette yaratılmış, vajide ben yağ ile hiç acı hissetmemiştim ama öncesinde ki kaçışlarımı düşündüm debebeği almak için tabiki operasyon geçirmek gerekiyor küçükte olsa ama öyle korktum ki bu defa kaçamadım dr a korkuyorum desenizde kaçma şansınız yok, beklemek aleyhinize olduğu için biran önce durumu kabullenip ameliyathane ye doğru yola çıkmak gerekiyor.sonrasında korktuğum gibi değilmiş dedim ama öncesinde yaşadığım korkuyu anlatamam başıma ne geleceğini bilmediğim için. şimdi neden söylüyorum bunları demek ki sonunda acı duyacağım bişeye rağmen orda kalmak zorundaydım ve kaldım kaçamadım , kendimizi hazır hissetmeyi bekliyoruz ya hep bahanelerle, şimdi eşimle deneyecek kadar cesur değilim diyoruz, bende hiç ama hiç hazır değildim bebeği aldırmaya çok korkuyordum ama kaçacak yerim yoktu,peki biz aylarca sonunda mutlu olacağımız hatta Rabbimizin zevk duymamız için verdiği birşeyden neden kaçıyoruz arkadaşlar, sizde orda olmak zorunda olduğunuzu düşünün beklemek aleyhinize kaçmakta lütfen artık kurtulun bu durumdan.ve benim içinde eğer aklınıza gelirse dua eder misiniz sizler benim herzaman dualarımdasınız, hiçkimseye katlanamayacağı dert vermiyor Allah bunu unutmayın nolur.insan mükemmel bir varlık.istediğinde tüm korkularını aşabiliyor, acılara göğüs gerebiliyorsa neden zevk alacağı bişeyi korkunç bir ana dönüştürüyor beyninde ve kaçıyor.
Es denemesine gectik hersey yolunda yaridan fazla alabiliyorum htta hepsini bile almisim ama yanmam oldugundan yarida biraktimesim saolsun cok iyi destek oluyo motive ediyor. Es denemesine devammi etmeliyim. Su yanmam bi geccse cok guzel olucak hersey buarda cok tskkr ederm iyiki varsinizz bi yildan snra cok buyuk adim benm icin herseyi burdan ogrendimm keske daha onceden farketseydim bu siteyi
aaa biz popo yönüne doğru değilde dik biçimde girmesi için uğraşıyodukbaşını alıyorum ama çok zor oluyo rabbim hepimizin yardımcısı olsun çok zormuş bu dert. kimseye söyleyemiyosun mutlu gözükmek zorundasın filan filan
kuzummm yavas yavas oparlancaksın bak sımdı 10 cme cumartesıye kadar calısıosun tamamı ıyıcene alıstır cumartesı gecesı guzel bı masa hazırla muzık ac sevgılıymısınız gıbı esını karsıla tamamen konstre ol o ıs olucak dıye değıl ıllla hos vakıt gecırceksın yavas yavas oraya konsantre et kendını bol zeytınyağıyla kontrelı kendıne alarak denıceksınn.nıye korkuyosun o senın kocan eğer sert kotu bırı olsaydı buzamana kadar zorla hersyeı yaparsı senı ıncıtmekten korkuyo ınan acı yok bısey yok sen 10 cm alan ınsan p.. ınankı okadar yumusakkı bol zeytınyağıyla hıcbısey anlamıcaksın bu muymus dıceksınnn kendını soğutma bu ıs o gece bıtıcek de ozaman muhakak yaparsınn
canım aparatın için şunu diyim ki beni forumdan takip ediyosan ben bir türlü 10 cm alamıyodum en fazla 7 cm alabiliyodum hatta aparatı fln değişmeye çalıştım yok olmadı 7 den sonra eş denemesine geçtim ve o an panik yapmamak için onu zihnimde mum gibi düşündüm mum acımıyor buda acımıcak dedim ki sen 10 cm alabilmişsin öyle düşün biraz kendini egzersizdeymiş gibi düşünmeye çalış ve eşin hareketsiz beklesin o hareket etmek istiyosa o da paniğe neden oluyor. en azından bende öyle oluyodu en küçük bir hareketinde vajim hemen kapanıyodu. içine girse bile hareketsiz bekletsin ilk 2 giriş hareketsiz olsun
arkadaşlar başlangıçta söylemek istememiştim siz bu sıkıntıyla uğraşırken benim bebeğim var demek ne kadar doğru diye düşündüm, biliyorum benim için mutlu olur ama kendiniz içinde üzülürdünüz belki, şimdi şunu söyleyebiliyorum üzülerek bebeğimi kaybettim malesef, ama insan oğlu herşeye dayanabilecek mükemmeliyette yaratılmış, vajide ben yağ ile hiç acı hissetmemiştim ama öncesinde ki kaçışlarımı düşündüm debebeği almak için tabiki operasyon geçirmek gerekiyor küçükte olsa ama öyle korktum ki bu defa kaçamadım dr a korkuyorum desenizde kaçma şansınız yok, beklemek aleyhinize olduğu için biran önce durumu kabullenip ameliyathane ye doğru yola çıkmak gerekiyor.sonrasında korktuğum gibi değilmiş dedim ama öncesinde yaşadığım korkuyu anlatamam başıma ne geleceğini bilmediğim için. şimdi neden söylüyorum bunları demek ki sonunda acı duyacağım bişeye rağmen orda kalmak zorundaydım ve kaldım kaçamadım , kendimizi hazır hissetmeyi bekliyoruz ya hep bahanelerle, şimdi eşimle deneyecek kadar cesur değilim diyoruz, bende hiç ama hiç hazır değildim bebeği aldırmaya çok korkuyordum ama kaçacak yerim yoktu,peki biz aylarca sonunda mutlu olacağımız hatta Rabbimizin zevk duymamız için verdiği birşeyden neden kaçıyoruz arkadaşlar, sizde orda olmak zorunda olduğunuzu düşünün beklemek aleyhinize kaçmakta lütfen artık kurtulun bu durumdan.ve benim içinde eğer aklınıza gelirse dua eder misiniz sizler benim herzaman dualarımdasınız, hiçkimseye katlanamayacağı dert vermiyor Allah bunu unutmayın nolur.insan mükemmel bir varlık.istediğinde tüm korkularını aşabiliyor, acılara göğüs gerebiliyorsa neden zevk alacağı bişeyi korkunç bir ana dönüştürüyor beyninde ve kaçıyor.
10cm in tamamını bir alsam, rahatlıcam. 8cm in dün yağsız üzerine oturabildim,hepsini alabildim bu işe yarar mı bilmiyorum ama önceden hep yatarak yapıyordum? fakat 10cm henüz olmadı. sen 10cm i hiç mi alamadım canım yoksa yarıda mı kaldın benim gibi?
melodika benim 2 ay oldu busayfaya girip denemelere baslayali 10 kalinlik 9 boy aldim 1 gunde oturdum ayarladim mumu soktum ki nekadar korkak insanim korkak olmasam 1 sene oldu nerdeyse evleneli yapardim hepimiz panik oldugumuz korktugumuz icin yapamiyoruz minnosum ama birazcik sakin ol cunku sakin olmaya mecburuz yani birincisi azimli olmaya ikincisi sakin olmaya mecburuz bak burda bizimle yilmadan usanmadan ilgileniyolar bak ortamini iyi hazirlman cok onemli sakin kalabilmen icin ben mesela tek basima sokmaya korktugum icin pazar gununu tercih ettim esim icerde uyurken erken kalktim tvyi actim yere oturdum aldim yagi elime ameliyat eldiveni gecrdim isaret parmagima yagi surdum soktum sonra orta ve isaret soktum yagladim icini yani anlican sonrada 10 kalinlik 9 boy hazirladigim aparati ittiirdim melisa ak kkaderim avesra nereye yonlendircemi solemislerdi popo yonume dogru biraz yandi etti ama bisey degil artik o duruma geldim ki umrumda degil soktum baktim gidiyo gidiyo yavas yavas tikandigi yerde bekledim cevirdim oynata oynata soktum sonra biraz beklettim icimde 10 dak falan sonra baktim hicbsiey yok soktum cikardim bak komar avesra melisaak kkaderim tesekkurler cok sagolunn allah razi olsun buraya ilk girdigimde ne haldeydim yikimdaydim herseyim duzelmeye basladi iki ayda en onemlisi moralim:)melodikaa sakin olmayi kendi istegine gore ayarla yani muzik acabilirsin dizi izleyebilrisin yaparken ortamin sessiz sedasiz olmasin bitek ona yogunlasma yani sonra ellerini titretme panikleme inanki sadece yanma oluyo azicik bisey baskada biseycik yok es denemesi yapmam lazim benim bi o kaldi
kkaderim çok üzüldüm canım. Allah hayırlı evlatlar nasip etsin inş sana. sen bizim dualarımızdasın unutma. ben daha yenemedim canım ama uğraşıyorum sen de dualarını eksik etme.
canım bende 10 cm alamadı 7 cm ile çok uğraştıktan sonra dedimki 10 cm aparat yapacağıma eş denemesi yaparım aynı şey ve artık olabilecğine inandırmıştım kendimi ve oldu birde dünden beri aklımda sana söylemek istediğim bşey var canım eşinle panik oluyosan şunları bir dene eşinin yanında egzersiz yapmayı ve aparatı eşinin yerleştirmesine izin vererek dene paniklerin heyecanın azalabilir
dün eşimle yaptık egzersizi, o sabit tuttu aparatı ben üstüne oturdum, aparatı oynatmasına izin verdi çok az. fakat onun yerleştirmesine izin veremiyorum bir türlü, ağlıyorum, kasılıyorum. dün denedik saatlerce ama en ince aparatı bile yerleştirtmiyorum ona, adama da fenalık geldi tabikontrolü kaybedince kendimi de kaybediyorum
dün eşimle yaptık egzersizi, o sabit tuttu aparatı ben üstüne oturdum, aparatı oynatmasına izin verdi çok az. fakat onun yerleştirmesine izin veremiyorum bir türlü, ağlıyorum, kasılıyorum. dün denedik saatlerce ama en ince aparatı bile yerleştirtmiyorum ona, adama da fenalık geldi tabikontrolü kaybedince kendimi de kaybediyorum
cnm illa eşine yaptrmak zorunda değilsn kendin yap alışana kdr penis kontrolüde sende olur.
eşimle aparat egzersizi ben hiç yaptırmadım şuan bile yapamam hatta. sen 10 cm e alışmaya bak hareket ettire ettire al sakinleşmeye çalış olacak olacakk :):)
canım melodikanın heyecan ve panik problerimi var eşi devreye girince ondan çok panik oluyor ben ondan eşiyle yapmasını önerdim yoksa tabiki kendide yapabilir zaten yapabiliyorda :)
Canım çok sağol yazdıkların için. burdaki arkadaşlar olmasa ben de hiç bir şey yapamazdım, Allah razı olsun onlardan. ben kalınlık 10 ama uzunluk daha 4-5 cm deyim o eşikte kalıyorum. bugün tekrar deneyeceğim inş olur. sakin kalmalıyım ama çok sabırsızlandık artık eşim de ben de 11 ay oldu ben evleneli. artık hiç bir şey yapmıyorum kafam hep bu işte, bir bitse artık inş. yanma benimde umrumda değil artık yeter ki bitsin. inşallah eş denemesinde bir an önce başarılı olursun canım güzel haberler alırız senden.
merhaba arkadaşlar ,siteyi sürekli takip etmeme rağmen bi kaç kere yazmıştım ve eşimle birlikte penis denemesinde olduğumu yazmıştım.Uzun deneme ve alıştırmalardan sonra bebe yağı kullanarak en sonunda tam girişi sağlayabildik son dört ve ya beş denemede oldu ama hala bi kerede ya da kolay olmuyor ve yanma devam ediyor.çok uzun süre o şekilde devam edemiyorum.Bunları atlatmış arkadaşlar yardım ederse çok sevinirim
canım ben 4 ay bu sorunu yaşamıştım. çok fazla ıslanmadığı için yanıyordur. ıslaklık sorunu yaşıyorsan ultrason jeli öneririm canım ve senin üstte olmanı:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?