Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım gözün aydın çok mutlu oldum Allah başka dert keder göstermesin inşallah.

chansonn bacımmmm çok çok tebriklerrr allah başka dert vermesinn seninde halayını çekelimmmm

:123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123:
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

BENNN GELDİMMM DESEMMM ACABA BENİ HATIRLAYAN KİMSECİKLER KALDIMIKİİİİ;( cecemmmm nasıl buralardamısınnnnn vajiyi yenebildimiiiii ????
heyyyyyy bacımmmmmmmmmm hatırlamammmı nasılsın nerelerdesin ne durumdasınnn... inşallah daha da iyisindir... arada sırada görüşelimm

simayyy bacım olur böyle inişler çıkışlar bacımmm sıkıntı yapma ve egzersizlerinde sürekliliği kazandır kendine hergün ve hatta gününü muhtelif saatlerinde yapıverki kaslarını iyice kontrol altına alabilesinn bacım.... evet parmakda yön adına itme adına sıkıntı duyyorsan aparatla mumla daha kolay yapabilirsin... ancak mumda kayganlaştırıcıya ve hijyene daha da dikkat etmeni öneririim bacım...

arkadaşım burda çiçek yağı yazmış biz hakiki zeytin yağından bahsediyoruz ,ayrıca doktora sordum ben merak etmeyin, egzersizlerde önermedim ama eş denemesinde iki gün kullanmak yeterli oluyor diyorum hep.
kkaderrrrr bacımmm nasılsın neler yapıyorsunnn

ayrıca zeytinyağının hasını bulabilyorlarsaaa tamam ama öle marketten alıannnı önermiyolarr ph için bakterileri olumsuz etkileyebilyormuşş.... birde vajideki kayganlık gitsin diye bu yağdan sonra tutupda bol bol helede sabunla yıkanırsa işte o zamann vaji dudaklarındaki ph dengesi bozuluyor ve mantar enfeksiyonu baş gösteryor allah korusun.... olurda zeytinyağı kullanyorsanızz çok çok bol yıkamayın derimm o zaman pek sıkıntı olmazzz

arkadaşlar başlangıçta söylemek istememiştim siz bu sıkıntıyla uğraşırken benim bebeğim var demek ne kadar doğru diye düşündüm, biliyorum benim için mutlu olur ama kendiniz içinde üzülürdünüz belki, şimdi şunu söyleyebiliyorum üzülerek bebeğimi kaybettim malesef, ama insan oğlu herşeye dayanabilecek mükemmeliyette yaratılmış, vajide ben yağ ile hiç acı hissetmemiştim ama öncesinde ki kaçışlarımı düşündüm de bebeği almak için tabiki operasyon geçirmek gerekiyor küçükte olsa ama öyle korktum ki bu defa kaçamadım dr a korkuyorum desenizde kaçma şansınız yok, beklemek aleyhinize olduğu için biran önce durumu kabullenip ameliyathane ye doğru yola çıkmak gerekiyor.sonrasında korktuğum gibi değilmiş dedim ama öncesinde yaşadığım korkuyu anlatamam başıma ne geleceğini bilmediğim için. şimdi neden söylüyorum bunları demek ki sonunda acı duyacağım bişeye rağmen orda kalmak zorundaydım ve kaldım kaçamadım , kendimizi hazır hissetmeyi bekliyoruz ya hep bahanelerle, şimdi eşimle deneyecek kadar cesur değilim diyoruz, bende hiç ama hiç hazır değildim bebeği aldırmaya çok korkuyordum ama kaçacak yerim yoktu,peki biz aylarca sonunda mutlu olacağımız hatta Rabbimizin zevk duymamız için verdiği birşeyden neden kaçıyoruz arkadaşlar, sizde orda olmak zorunda olduğunuzu düşünün beklemek aleyhinize kaçmakta lütfen artık kurtulun bu durumdan.ve benim içinde eğer aklınıza gelirse dua eder misiniz sizler benim herzaman dualarımdasınız, hiçkimseye katlanamayacağı dert vermiyor Allah bunu unutmayın nolur.insan mükemmel bir varlık.istediğinde tüm korkularını aşabiliyor, acılara göğüs gerebiliyorsa neden zevk alacağı bişeyi korkunç bir ana dönüştürüyor beyninde ve kaçıyor.

Son düzenleme:

hamdolsun gülüm iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın? bu arada güzelim ben iki kez kullandım yağı ve yıkamadım sonrasında marketten almıştım güvenilir marka olursa sıkıntı olmaz derim ben yine herkesin kendi tercihi tabi.orayı sabunlamak başka türlü yıkamak çok tavsiye edilen bişey değil zaten. ama doğum sırasında ebelerde vajinaya yağ sürüyolarmış hemde dr kullanın bişey olmaz demezdi zararlı bişey olsaydı, kimyasal değil, birde o kayganlaştırıcılar için spermleri öldürüyor diye konuşuyordu dr programındaydı yanlış hatırlamıyosam. mantığın ne söylüyosa onu uygulamak lazım birde isteyen güvendiği bir dr a sorsun isterse.

sıkıntıların?bir yardımım olamaz mı?keşke olsa

İYİ OLMANA SEVİNDİMMM:) İYİ ...

zeytinyağı pek problem değil sonrasında çok yıkanmassa sıkıntı olmuyorr dediğin gibi... ha kayganlaştırı da spermleri öldüryor evet üzerinde yazyor zaten spremlerin hareketinide yavaşlatıyor ama o süreklilik teşkil etmiyorki zaten bebiş düşünce çalışmaları kayganlaştırıcı olmadan yapmak gerekkk :) gerçi bu işler nasip kısmet meselesi vajiliykende hamile kalınırrr allah bilirrr :)

sondan geriye doğru okumaya başladığım için şimdi anladım sıkıntını.ne söyleyeyim bilemedim.çok üzüldüm.Allah sana en doğru zamanda hayırlısını nasip etsin inşallah ve toparlanmana yardım etsin.bunu şimdiye kadar paylaşmamandaki ince düşünceye de hayran kaldım.Allah kalbine göre versin inşallah.

aman yarabbi sayfayı güncelleyince yeni gözükdü bu yazın bacımmm... inanılmaz üzüldümmm heyy ALLAHIMMMM...allah büyük üzülmememk evet elde değil allahım sabrını veriri inşallah çok aratmadan bebişlerde veriri sağlıklı hayırlı evlatlarınız olur inşallahhh...

teşekkür ederim canım hayat devam ediyor.aynen söylediklerine katılıyorum =)

teşekkür ederim canım hayat devam ediyor.aynen söylediklerine katılıyorum =)
bacımmmm ruhun hazır oluncaa bebişe RABBİM VERİRİ İNŞALLAH... BU SÜREÇTE BOL BOL MERYEM SURESİNİ VE EL MÜBDİ İSMİ CELİLİNİ OKUMANI TAVSİYE EDERİM... İNŞALLAH RABBİM SANA GÜÇ VERECEKTİR..ACINI İÇİMDE HİSSETTİM ADETAAA

ACİL RUHENDE BEDENENDE ŞİFALAR DİLİYORUM GÜZEL BACIMMM

amin canım inşallah isteyen herkese hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin Allahım herkeside bu vajiden kurtarsın en kısa sürede.toparlanmaya çalışıyorm sanırım herşey gibi bununda bir zamanı var.Rabbim cümlemizin kalbindeki hayırlı muratlarını versin inşallah.iyiki varsınız.

Allah razı olsun kuzum Rabbim size göstermesin bu acıyı sizede banada hayırlısıyla sağlıklı, hayırlı , dinli imanlı evlatlar versin inşallah.

amiiinn Allah razı olsun kardeşim hemen not ettim söylediklerini uygulayacağım inşallah.canımsın ya gökçe, komar sende daha birsürü arkadaş, ya ne kadar değerli arkadaşlarım var burda, sizleri hiç tanımadığım için çok üzgünüm ama burda da olsa tanıma fırsatım olduğu içinde çok şanslıyım, siz hiç değişmeyin zaten bu kadar güzel yürekler de asla değişmez inanmıyorum.

Son düzenleme:
o senin güzel yüreğin bacımmm

gökçe, komar Allah razı olsun desteğiniz için ben müsadenizle gideyim artık,hayırlı geceler Allaha emanet olun.

Es denemesine gectik hersey yolunda yaridan fazla alabiliyorum htta hepsini bile almisim ama yanmam oldugundan yarida biraktim esim saolsun cok iyi destek oluyo motive ediyor. Es denemesine devammi etmeliyim. Su yanmam bi geccse cok guzel olucak hersey buarda cok tskkr ederm iyiki varsinizz bi yildan snra cok buyuk adim benm icin herseyi burdan ogrendimm keske daha onceden farketseydim bu siteyi

melodika benim 2 ay oldu busayfaya girip denemelere baslayali 10 kalinlik 9 boy aldim 1 gunde oturdum ayarladim mumu soktum ki nekadar korkak insanim korkak olmasam 1 sene oldu nerdeyse evleneli yapardim hepimiz panik oldugumuz korktugumuz icin yapamiyoruz minnosum ama birazcik sakin ol cunku sakin olmaya mecburuz yani birincisi azimli olmaya ikincisi sakin olmaya mecburuz bak burda bizimle yilmadan usanmadan ilgileniyolar bak ortamini iyi hazirlman cok onemli sakin kalabilmen icin ben mesela tek basima sokmaya korktugum icin pazar gununu tercih ettim esim icerde uyurken erken kalktim tvyi actim yere oturdum aldim yagi elime ameliyat eldiveni gecrdim isaret parmagima yagi surdum soktum sonra orta ve isaret soktum yagladim icini yani anlican sonrada 10 kalinlik 9 boy hazirladigim aparati ittiirdim melisa ak kkaderim avesra nereye yonlendircemi solemislerdi popo yonume dogru biraz yandi etti ama bisey degil artik o duruma geldim ki umrumda degil soktum baktim gidiyo gidiyo yavas yavas tikandigi yerde bekledim cevirdim oynata oynata soktum sonra biraz beklettim icimde 10 dak falan sonra baktim hicbsiey yok soktum cikardim bak komar avesra melisaak kkaderim tesekkurler cok sagolunn allah razi olsun buraya ilk girdigimde ne haldeydim yikimdaydim herseyim duzelmeye basladi iki ayda en onemlisi moralim:)melodikaa sakin olmayi kendi istegine gore ayarla yani muzik acabilirsin dizi izleyebilrisin yaparken ortamin sessiz sedasiz olmasin bitek ona yogunlasma yani sonra ellerini titretme panikleme inanki sadece yanma oluyo azicik bisey baskada biseycik yok es denemesi yapmam lazim benim bi o kaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…