- 7 Mayıs 2013
- 4.629
- 559
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #157.761
arkadaşlar ben de yendimmmmmmmmmm :) inanın çok mutluyum. sizlerle paylaşmak için iki gündür çok sabırsızlandım. belki adımdan hatırlarsınız, çok sık olmamakla beraber buraya yazdığım zamanlar oldu. 21 haziranda evlendim, bu çarşamba da 2. ayımız olacaktı ve 2. ayımız olmadan yenmeyi inanılmaz istiyordum.
bu sorunla karşılaştığımda ilk olarak jinekolağa muayene oldum. fizyolojik bir problem olmadığını öğrendim. bana kendi parmağımı orda, o anda oraya sokmamı söyledi, yapamam dedim. sonra elime tüp gibi bişiy verdi, ince bir tüp, bunu dene dedi, jeli sürdük, denedim ve baktım giriyor. ama dr kendisi jel bile sürmeye kalksa kasılıyordum. çıkarken bana sen bu egzersizleri yap, vajinismussun, ama bi kaç seansta halledersin dedi.
bu söylediğimin üzerinden 1 aydan fazla zaman geçti, evde denemeler yaptım. mum soktum, parmak soktum, yani elime geçirdiğim çoğu şey giriyor sıfır acıyla ama eşimle denemeye kalktığımda olmuyor. ben üste geçiyorum, o geçiyo, yan yatıyorum yine olmuyor.
tabii her denemenin sonrası bir hayal kırıklığı...eşim sakin yapılı bi insandır ama farkındayım, son derece strese giriyor bu durumdan dolayı.
neyse iki gün önce, cmts akşamı, güzel bi sohbet ortamından sonra eve döndüğümüzde yakınlaştık. sonra ben üstte ve yüzüm ona dönük, denemeye başladım. yok yine olmuyor. deliği bulamıyorum, en büyük sorun bu. kkaderimi hepiniz tanıyosunuzdur, zeytinyağını öneren arkadaşımız. (onun yardımlarını da hayatta unutmam, allah razı olsun ondan) onun tavsiyesiyle mutfağa gidip kendime yağ sürdüm, ama parmakla içine kadar götürdüm. eşime sürmedim, çünkü daha önce zeytinyağı ile denediğimizde bundan hoşlanmadığını söylemişti, sanırım kokusu rahatsız etmiş. sadece kendime sürdüm, tekrar odaya gittim ama gerçekten hiç umudum yok olacağına dair. derken biraz orda sürtmeye başladım. bi baktım doğru deliği buldum. bulunca başladım itmeye, bildiğiniz gidiyor. aynı mumda olduğu gibi. zerre kadar acı yok arkadaşlar, acıyı unutun allah aşkına. sadece baskı duyuyosunuz, o baskı da bi kaç denemeden sonra geçecektir. o baskı dışında hiç bişiy yok. sorunu devam eden arkadaşlara tek tavsiyem, deliği bulmak için sürtün o bölgede, gezdirin p..i. sonra bi bakacaksınız doğru yeri bulmuşsunuz. gerisi zaten çok kolay. ertesi gün tekrar denedim, yine oldu :) yine o baskı vardı. ama zamanla daha iyi olacak eminim ki...soru sormak isteyen olursa memnuniyetle cvp veririm, hiç sıkılmadan. bu insanlık görevi. bu site olmasaydı inanın bana yenemezdim. daha önce yazan arkadaşların söylediği hersey harfi harfine doğru. burdaki herkesten allah razı olsun. bu arada ilginç bir şey oldu. daha önce çok çaresiz kalınca ankaradaki bu çok bilinen dr'u aramıştım, fiyatlar çok yüksek olunca gitmedim. cmts öğleden sonra beni aradılar, ne yaptınız, gelecek misiniz, dedim ben kendi kendime yenmeye çalışıyorum, çok yüksek ücretleriniz, yine de gelin görüşelim dediler. peki deyip kapattım, aynı gece sorunumu halletim. allahın işi işte. binlerce kez şükürler olsun...
heyyyyyy bacımmmmmmmmmm hatırlamammmı nasılsın nerelerdesin ne durumdasınnn... inşallah daha da iyisindir... arada sırada görüşelimmBENNN GELDİMMM DESEMMM ACABA BENİ HATIRLAYAN KİMSECİKLER KALDIMIKİİİİ;( cecemmmm nasıl buralardamısınnnnn vajiyi yenebildimiiiii ????
simayyy bacım olur böyle inişler çıkışlar bacımmm sıkıntı yapma ve egzersizlerinde sürekliliği kazandır kendine hergün ve hatta gününü muhtelif saatlerinde yapıverki kaslarını iyice kontrol altına alabilesinn bacım.... evet parmakda yön adına itme adına sıkıntı duyyorsan aparatla mumla daha kolay yapabilirsin... ancak mumda kayganlaştırıcıya ve hijyene daha da dikkat etmeni öneririim bacım...arkadaşlar günaydın sabah egzersiz yaparken daha önce yapabildiğim 2 parmağı yapamadım yanma oldu içeri alabildim ama acı hissettim acaba biraz daha mı tek parmak çalışsam ara vermiştimm gerileme mi oldu yoksa yapamıcam mı. çok ince mumdan aparat yapmıştım acaba onunlamı denesem uykularım kaçıyor her gün biraz daha zaman geçiyorr yapamazsam çok kötü olacak bana yarım lütfennn
kkaderrrrr bacımmm nasılsın neler yapıyorsunnnarkadaşım burda çiçek yağı yazmış biz hakiki zeytin yağından bahsediyoruz ,ayrıca doktora sordum ben merak etmeyin, egzersizlerde önermedim ama eş denemesinde iki gün kullanmak yeterli oluyor diyorum hep.
kkaderrrrr bacımmm nasılsın neler yapıyorsunnn
ayrıca zeytinyağının hasını bulabilyorlarsaaa tamam ama öle marketten alıannnı önermiyolarr ph için bakterileri olumsuz etkileyebilyormuşş.... birde vajideki kayganlık gitsin diye bu yağdan sonra tutupda bol bol helede sabunla yıkanırsa işte o zamann vaji dudaklarındaki ph dengesi bozuluyor ve mantar enfeksiyonu baş gösteryor allah korusun.... olurda zeytinyağı kullanyorsanızz çok çok bol yıkamayın derimm o zaman pek sıkıntı olmazzz
eğer gerçekten faydam olduysa ne mutlu bana canım benim ya mutluluğun mutluluğum oldu inan her yeni arkadaşta kısa sürede olsa sıkıntılarımı unutuyorum. seninde duaların hayırla sonuçlansın inşallah sende sağol canım sende çok değerli ve iyi bir insansın.
İYİ OLMANA SEVİNDİMMM:) İYİ ...hamdolsun gülüm iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın? bu arada güzelim ben iki kez kullandım yağı ve yıkamadım sonrasında marketten almıştım güvenilir marka olursa sıkıntı olmaz derim ben yine herkesin kendi tercihi tabi.orayı sabunlamak başka türlü yıkamak çok tavsiye edilen bişey değil zaten. ama doğum sırasında ebelerde vajinaya yağ sürüyolarmış hemde dr kullanın bişey olmaz demezdi zararlı bişey olsaydı, kimyasal değil, birde o kayganlaştırıcılar için spermleri öldürüyor diye konuşuyordu dr programındaydı yanlış hatırlamıyosam. mantığın ne söylüyosa onu uygulamak lazım birde isteyen güvendiği bir dr a sorsun isterse.
arkadaşlar başlangıçta söylemek istememiştim siz bu sıkıntıyla uğraşırken benim bebeğim var demek ne kadar doğru diye düşündüm, biliyorum benim için mutlu olur ama kendiniz içinde üzülürdünüz belki, şimdi şunu söyleyebiliyorum üzülerek bebeğimi kaybettim malesef, ama insan oğlu herşeye dayanabilecek mükemmeliyette yaratılmış, vajide ben yağ ile hiç acı hissetmemiştim ama öncesinde ki kaçışlarımı düşündüm debebeği almak için tabiki operasyon geçirmek gerekiyor küçükte olsa ama öyle korktum ki bu defa kaçamadım dr a korkuyorum desenizde kaçma şansınız yok, beklemek aleyhinize olduğu için biran önce durumu kabullenip ameliyathane ye doğru yola çıkmak gerekiyor.sonrasında korktuğum gibi değilmiş dedim ama öncesinde yaşadığım korkuyu anlatamam başıma ne geleceğini bilmediğim için. şimdi neden söylüyorum bunları demek ki sonunda acı duyacağım bişeye rağmen orda kalmak zorundaydım ve kaldım kaçamadım , kendimizi hazır hissetmeyi bekliyoruz ya hep bahanelerle, şimdi eşimle deneyecek kadar cesur değilim diyoruz, bende hiç ama hiç hazır değildim bebeği aldırmaya çok korkuyordum ama kaçacak yerim yoktu,peki biz aylarca sonunda mutlu olacağımız hatta Rabbimizin zevk duymamız için verdiği birşeyden neden kaçıyoruz arkadaşlar, sizde orda olmak zorunda olduğunuzu düşünün beklemek aleyhinize kaçmakta lütfen artık kurtulun bu durumdan.ve benim içinde eğer aklınıza gelirse dua eder misiniz sizler benim herzaman dualarımdasınız, hiçkimseye katlanamayacağı dert vermiyor Allah bunu unutmayın nolur.insan mükemmel bir varlık.istediğinde tüm korkularını aşabiliyor, acılara göğüs gerebiliyorsa neden zevk alacağı bişeyi korkunç bir ana dönüştürüyor beyninde ve kaçıyor.
sıkıntıların?bir yardımım olamaz mı?keşke olsa
aman yarabbi sayfayı güncelleyince yeni gözükdü bu yazın bacımmm... inanılmaz üzüldümmm heyy ALLAHIMMMM...allah büyük üzülmememk evet elde değil allahım sabrını veriri inşallah çok aratmadan bebişlerde veriri sağlıklı hayırlı evlatlarınız olur inşallahhh...arkadaşlar başlangıçta söylemek istememiştim siz bu sıkıntıyla uğraşırken benim bebeğim var demek ne kadar doğru diye düşündüm, biliyorum benim için mutlu olur ama kendiniz içinde üzülürdünüz belki, şimdi şunu söyleyebiliyorum üzülerek bebeğimi kaybettim malesef, ama insan oğlu herşeye dayanabilecek mükemmeliyette yaratılmış, vajide ben yağ ile hiç acı hissetmemiştim ama öncesinde ki kaçışlarımı düşündüm debebeği almak için tabiki operasyon geçirmek gerekiyor küçükte olsa ama öyle korktum ki bu defa kaçamadım dr a korkuyorum desenizde kaçma şansınız yok, beklemek aleyhinize olduğu için biran önce durumu kabullenip ameliyathane ye doğru yola çıkmak gerekiyor.sonrasında korktuğum gibi değilmiş dedim ama öncesinde yaşadığım korkuyu anlatamam başıma ne geleceğini bilmediğim için. şimdi neden söylüyorum bunları demek ki sonunda acı duyacağım bişeye rağmen orda kalmak zorundaydım ve kaldım kaçamadım , kendimizi hazır hissetmeyi bekliyoruz ya hep bahanelerle, şimdi eşimle deneyecek kadar cesur değilim diyoruz, bende hiç ama hiç hazır değildim bebeği aldırmaya çok korkuyordum ama kaçacak yerim yoktu,peki biz aylarca sonunda mutlu olacağımız hatta Rabbimizin zevk duymamız için verdiği birşeyden neden kaçıyoruz arkadaşlar, sizde orda olmak zorunda olduğunuzu düşünün beklemek aleyhinize kaçmakta lütfen artık kurtulun bu durumdan.ve benim içinde eğer aklınıza gelirse dua eder misiniz sizler benim herzaman dualarımdasınız, hiçkimseye katlanamayacağı dert vermiyor Allah bunu unutmayın nolur.insan mükemmel bir varlık.istediğinde tüm korkularını aşabiliyor, acılara göğüs gerebiliyorsa neden zevk alacağı bişeyi korkunç bir ana dönüştürüyor beyninde ve kaçıyor.
İYİ OLMANA SEVİNDİMMM:) İYİ ...
zeytinyağı pek problem değil sonrasında çok yıkanmassa sıkıntı olmuyorr dediğin gibi... ha kayganlaştırı da spermleri öldüryor evet üzerinde yazyor zaten spremlerin hareketinide yavaşlatıyor ama o süreklilik teşkil etmiyorki zaten bebiş düşünce çalışmaları kayganlaştırıcı olmadan yapmak gerekkk :) gerçi bu işler nasip kısmet meselesi vajiliykende hamile kalınırrr allah bilirrr :)
bacımmmm ruhun hazır oluncaa bebişe RABBİM VERİRİ İNŞALLAH... BU SÜREÇTE BOL BOL MERYEM SURESİNİ VE EL MÜBDİ İSMİ CELİLİNİ OKUMANI TAVSİYE EDERİM... İNŞALLAH RABBİM SANA GÜÇ VERECEKTİR..ACINI İÇİMDE HİSSETTİM ADETAAAteşekkür ederim canım hayat devam ediyor.aynen söylediklerine katılıyorum =)
sondan geriye doğru okumaya başladığım için şimdi anladım sıkıntını.ne söyleyeyim bilemedim.çok üzüldüm.Allah sana en doğru zamanda hayırlısını nasip etsin inşallah ve toparlanmana yardım etsin.bunu şimdiye kadar paylaşmamandaki ince düşünceye de hayran kaldım.Allah kalbine göre versin inşallah.
aman yarabbi sayfayı güncelleyince yeni gözükdü bu yazın bacımmm... inanılmaz üzüldümmm heyy ALLAHIMMMM...allah büyük üzülmememk evet elde değil allahım sabrını veriri inşallah çok aratmadan bebişlerde veriri sağlıklı hayırlı evlatlarınız olur inşallahhh...
aminnnnnnnnnnn cümlemizeeeAllah razı olsun kuzum Rabbim size göstermesin bu acıyı sizede banada hayırlısıyla sağlıklı, hayırlı , dinli imanlı evlatlar versin inşallah.
bacımmmm ruhun hazır oluncaa bebişe RABBİM VERİRİ İNŞALLAH... BU SÜREÇTE BOL BOL MERYEM SURESİNİ VE EL MÜBDİ İSMİ CELİLİNİ OKUMANI TAVSİYE EDERİM... İNŞALLAH RABBİM SANA GÜÇ VERECEKTİR..ACINI İÇİMDE HİSSETTİM ADETAAA
ACİL RUHENDE BEDENENDE ŞİFALAR DİLİYORUM GÜZEL BACIMMM
o senin güzel yüreğin bacımmmamiiinn Allah razı olsun kardeşim hemen not ettim söylediklerini uygulayacağım inşallah.canımsın ya gökçe, komar sende daha birsürü arkadaş, ya ne kadar değerli arkadaşlarım var burda, sizleri hiç tanımadığım için çok üzgünüm ama burda da olsa tanıma fırsatım olduğu içinde çok şanslıyım, siz hiç değişmeyin zaten bu kadar güzel yürekler de asla değişmez inanmıyorum.
istersen eş denemesine geç burada bazı kişiler 2 parmaktan sonra yendiklerini söylüyolar ben yenemedim muma geçtim bakkal mumunu cerrahi eldivene sürüp üstüne kayganlaştırıcı sürüm denedik ilk egzersizlerde içinde beklettim sonra içindeyken hareket ettirdim. sonra eş denemesi yaptım ve yendim bunları istersen deneyebilirsin canım takıldığın yerde yardım ederiz hepimiz
kızlar ben egzersizlere başlayalı bir ayı geçecek ki hemen hemen her gün bazen günde 2 kez yaptım. ama daha 10 cm e yeni geçmeye çalışıyorum. eş denemesinde berbatım zaten, panik halim var biliyorsunuz. bu kadar uzun sürmesi normal mi? egzersiz de bir şeyleri yanlış mı yapıyorum ki eş denemesinde kasılmaların, paniğim bitmiyor. beynimde bakış açımı değiştirmeye çalışıyorum ama başaramıyorum herhalde. daha ne yapmam lazım? sakin kalmayı nasıl başarırım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?