- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #158.801
teşekkür ederim evde deneyeceğim
iki haftada okadar cok yogunlastimki evden bile disari cikmadim. Es denemesinde hala tereddut ettim olmicak die. Sadece giriste aci sizi oluyor girisi atlattinmi icinde hic bisey dissetmiyosn emin ol. Dedim bi yil bunun icinmi beklemisim..Neguzel basardin dun ne mutlu sana nasil yaptin oldu prki
kızlar oldu galiba. ben inanmıyorum ama eşim oldu diyor. çok tuvaletim geliyormuş gibi oldu. şimdi de yanma var, hafif kasık ağrısı. olmuş mu sizce? inanamıyorum çünkü bir şey hissetmedim
iki haftada okadar cok yogunlastimki evden bile disari cikmadim. Es denemesinde hala tereddut ettim olmicak die. Sadece giriste aci sizi oluyor girisi atlattinmi icinde hic bisey dissetmiyosn emin ol. Dedim bi yil bunun icinmi beklemisim..
tebrıkler cnm darısı burdakılerın basına butun alkışlar sanayeni gelinim şimdi hayatın tadın cıkar tum halaylar sana gelsın kepelekler
Gercektenmi okadar degil yani korkacak birsey yok yani yaglami oldu peki hemen giriormu
Egzerszlerde bebe yagi kullaniyodum ve yanmam daha cok oluyodu internnettende arastirdim kullanmayin diyodu zeytinyagida esim pek kullanma taraftaru deildi. Eczaneye gidip su bazli kayganlastirici aldim. Sadece onu kullandim. Dedigim gibi girisite ikinip derin nefes alicaksin o icine girince cisin gelmis gibi baski oluyo bide benim kasiklarimdada baski oldu ama o an hic rahatsiz olmuyosn esinin yuzundeki mutluluk zaten herseye deger insan aciyi bile hissetmiyo belli bi yerden sonra kasmaya bile halin kalmiyo cnki alisiyosn. Onceden deligi bulamazdik ama smdi baya acildiu. Korkma egzersizleri asla birakma yapilmayacak bisey deil..
Ilk Gun denedik ya ozaman delik yokmus sanki Öle baski oldu ve acidi terledim biraktim aynisini olur diye korkuyorum hemen girsin istiorum ikindim cok az acildi delik Ölemi oluor
Aynen sanki duvar gibi ilk denediklerimde bizimde hep oleydi. Hemen birakiyodum.. Bak ben aynani karsina gecip bacaklarimi acabildigim kadar actim sonra iki elimle orayi baya bi inceledim iki elimle acabildigim kadar actim ve deligin nerde nasil oldugunu anladim. Sonra parmak egzersizlerine basladim. Ondan sonrada aparat hazirladim. Olmuyo die kendine baski yapma olcak die yap en onemliside buu
canım bişey hissetmedysen ve eşin olanı biteni gördugune göre olmustuuurr :)tebrik ederim cnm sonunda basardın :) eger emin değilsen tekrar dene ve gör cnm :) inş. olmuştur merak etme...kızlar oldu galiba. ben inanmıyorum ama eşim oldu diyor. çok tuvaletim geliyormuş gibi oldu. şimdi de yanma var, hafif kasık ağrısı. olmuş mu sizce? inanamıyorum çünkü bir şey hissetmedim
Sen kac zamandan berli uyrasion. Peki Öle duvar gibi oluor sonra hemen girior mu peki hemen olsun girsin cok Canim yanmadan acimadan istiorum
Giriste esinin cok sakin ve yavas davranmasi gerekiyo sen ikinirken oda yavasca denesin basi girince tamami cuk kayiyo aci yanma falan hissetmiceksin sadece ikin ve nefes al. Ama mutlaka kayganlastirici kullan yoksa giris cok acili oluyor
canım idrar deliğini göruyrsan vajinayı görmemen imkansiz... ama söyle yap cnku o delik bazen kndini sıkınca kapanıyor o anda görmezsin... sırt ustu uzan ve idrar deliğinin alt kısmına bakarak ıkın.. rahat bir şeklde ol ıkınınca orası acılır zaten görursun :)idrar deliğini görebildim fakat vajina girişini hayır nasıl görücem yaaa olmuyor ne kadar beceriksizim:44:
canım bişey hissetmedysen ve eşin olanı biteni gördugune göre olmustuuurr :)tebrik ederim cnm sonunda basardın :) eger emin değilsen tekrar dene ve gör cnm :) inş. olmuştur merak etme...
Sukur nasil oldu kan gelemdimi peki hic aci hizetmedinmi
canım ben 10cm aparata kadar gelmiştim zaten. aparata ilk başladığımda minicik bir kan gelmişti, bir daha hiç gelmedi. doktor çok esnek kan gelmeyebilir demişti zaten. acı yok öyle. girişte hafif bir acı gibi bir şey ama sonra hissetmedim o yüzden inanamıyorum. eşim oldu diyor ama. aparat çok zor giriyordu ama p..s hiç hissetmedim ki.
kızlar cevap verin ya oldu di mi şimdi, eşim oldu tamamı girdi diyor. ben de gördüm ama ne bileyim insan inanamıyor galiba
kızlar cevap verin ya oldu di mi şimdi, eşim oldu tamamı girdi diyor. ben de gördüm ama ne bileyim insan inanamıyor galiba[/QUO
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?