- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #158.781
Den neler yaptin peki parmak falan denedinmi nezaman oldu senin uyrastigin cnim
Parmak egzersızı yapıyorum orta parmağımı başparmağımı alabılıyorum kulak çöpünden maket yaptım ama sert olduğu için canımı acıtıyor parmak daha rahat geliyor akşam eşimin parmağı ile deneme yapmayı düşünüyorum bu defa pes etmek ertelemek istemiyorum
Masallah iyisin Canim Bende daha birsey baslamadan korkuorum Ben insallah olur ya
Bende korkuyordum ve bu korku yüzünden bır yıldır bekliyorum artık eşimde çocuk isteyince bugün cesaretimi topladım ve siteden okuduğum kadarı ile zeytin yağı ile deneme yaptım ve bu ilerlemeleri bugün yaptım hiç acı hıssetmedım nefes alışveriş kontrolunu yapınca nasıl girdiğini anlamıyorsun inş benim eş denemem de bukadar rahat olur korkma korkun ile yüzleşmedıkçe hep erteliyorsun:))
Daha bugunmu denedin nasil nefes alis veris bana anlatirmisin lutfen yani hic aci maci yanma yoktu diyorsun insallah hepimiz basaririz
Sırtüstü uzandım parmağımı zeytinyağı ile yağlayıp yerleştirdim kalçaya doğru nefes verırken ıkınarak ittirdim girdi kendımı rahatlatmaya kalmamaya çalıştım parmak girince cesaretleniyorsun parmak egzersizlerinde eldiven kullandım enfeksiyon oluşmasındiye sonra kulak çöpünden yaptıgım orta parmağım kalınlığındaki aparatı denedim aynı şekilde oda girdi biraz esneklik olsun diye içimde beklettim ve şunu anladım ilk giriş olduktan sonra arka taraf boşmuş kendılığınden ilerliyor zeytinyağı ile çok rahat oluyor egzersizler sende başla bir yerden başardığını gördükçe cesaretleneceksin
Sırtüstü uzandım parmağımı zeytinyağı ile yağlayıp yerleştirdim kalçaya doğru nefes verırken ıkınarak ittirdim girdi kendımı rahatlatmaya kalmamaya çalıştım parmak girince cesaretleniyorsun parmak egzersizlerinde eldiven kullandım enfeksiyon oluşmasındiye sonra kulak çöpünden yaptıgım orta parmağım kalınlığındaki aparatı denedim aynı şekilde oda girdi biraz esneklik olsun diye içimde beklettim ve şunu anladım ilk giriş olduktan sonra arka taraf boşmuş kendılığınden ilerliyor zeytinyağı ile çok rahat oluyor egzersizler sende başla bir yerden başardığını gördükçe cesaretleneceksin
nefes i alırken karnımızdan mı yoksa göğüsümden mi almam gerekiyor parmağımı birinci boğuma kadar dudakların arasına sokabiliyorum dahada ileri gidemedim çok kötüyüm başaramıycam galiba:18:
Bugün çalışıyorum ofisteyim akşam bişey yapamadım bugün yine egzersiz yapıcam eşimle konuştuk beraber deneme yapıcaz kısmetse inşallah olur. Bu sefer olsun artık beş yıl bitti ama bizde halen iş yokGeldinmi gayed merak ettim neyaptin Canim Bende aYni dudaklarin icine ama orda degil delik asada ve agladim
Saol Canim Benim ilk Gun cok zorladi kendini kastim cok acidi ama devam gitmedi sanki delik yokmus gibi basinc oldu Öle olmasin cok korktum Öle bidaha olmasin Isabellas hemen girer acimadi peki 2 cm acior geresi acimior diyorlar dogrumu
ayna egzersizinde organınla tanışıyorsun ya ben halen vajina girişini bile göremedim benim gi olan var mı?Geldinmi gayed merak ettim neyaptin Canim Bende aYni dudaklarin icine ama orda degil delik asada ve agladim
nefes i alırken karnımızdan mı yoksa göğüsümden mi almam gerekiyor parmağımı birinci boğuma kadar dudakların arasına sokabiliyorum dahada ileri gidemedim çok kötüyüm başaramıycam galiba:18:
Bugün çalışıyorum ofisteyim akşam bişey yapamadım bugün yine egzersiz yapıcam eşimle konuştuk beraber deneme yapıcaz kısmetse inşallah olur. Bu sefer olsun artık beş yıl bitti ama bizde halen iş yok
Karnımızdan alırsak aşağı doğru basınç daha çok olur ve daha rahat girer karnından nefes al moralini bozma bende hep bozduğum için erteledim olacak inş İnan ve vakit kaybetmeden başla egzersizlere zeytin yağı kullan ve ileri giremediğin noktaya geldiğinde çekme parmağını ıkınarak kalçaya doğru ittir rahat olmaya çalış burnundan nefes al ağzından ver eninde sonunda olacak bşi erteleme mutluluğumuz için ertelemememiz gerekiyor
idrar deliğini görebildim fakat vajina girişini hayır nasıl görücem yaaa olmuyor ne kadar beceriksizim:44:Insallah gayed yaparsin banada Haber et olurmu aynayla Baktim dedinya o asada sor göruon Ende Öle oldu delik kucucuk ikin santim acilior
İnşallah artık bende normal bir çift normal karı-koca olmak istiyorum. Biliyorum yapınca bu kadar kolay mıydı diyeceğiz ama işte kafa içindeki korkular olmasa çok güzel olacak.
idrar deliğini görebildim fakat vajina girişini hayır nasıl görücem yaaa olmuyor ne kadar beceriksizim:44:
idrar deliğini görebildim fakat vajina girişini hayır nasıl görücem yaaa olmuyor ne kadar beceriksizim:44:
İdrar deliğinin altındaki delik vasına girişi ıkınarak bakarsan görebilirsin
teşekkür ederim evde deneyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?