- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #158.861
rica ederim canım, eşini soğutmuş olduğunu düşünmüyorum ben. sen sonuçta yendin, ve artık normal bir cinsel hayatınız var. çalıştığınız için görüşemiyorsunuz belli ki. umarım herşey yoluna girer, alışırsın. Rabbim hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin sana inş.
yaniii diyorum ya en azından biraz girmiş :) parmak egzersizi yapmadan denemedim ben ama parmak egzersizinden sonra yaşadıklarımı anlatayım ilkinde jelle denedim iki kere yarısını alabildim ve biraz yandı ama yarısından sonrası biraz daha vazla yandı.ikinciyi zaytin yağıyla denedim jelden çok daha kolay oldu ve yanma sadece sonuna kadar alınca oldu.3.de4. de filanda yanma kalmıyo zaten.sadece hala rahat değilim ama yanma olduğundan değil korkumu atlatamadığımdan.şu anki sıkıntım pozisyon değiştirememek o da olacak inşallah :)
Afedersin Canim kan yazmak istemistim özur dilerim
Tesekkür Bende parmak yapmadan yapmak istiorum cunku ypaamazsam bidaha yapamam acirsa bidaha yapama o yuzden hemen es denemesi yapcam yanma cok degil deme hemen gecir yani
önemli değil canım ne demek yok kan gelmedi hiç yada farketmedimgeçen hafta yaptığımda sanki iğne parmagına batarya öyle oldum sanki ama sanırım sadece onla kalmaz o kadarda basit değildir herhalde?
merhaba canım hoş geldin. egzersizlerini aksatma lütfen olurmu, hergün yapmaya çalış mutlaka. 2 parmak yapman süper epeyce yol katetmişsin, devamıda gelecektir kesinlikle, tabiki azimli olursan
aklına takılan herşeyi sor canım çekinme, hiçte saçma değil hepimizin kafasında böyle sorular oldu. kızlık zarı olayına çok fazla takılmamanı öneririm, bazı arkadaşların egzersiz esnasında kanama olmuştu fakat öyle uç boyutlarda bir şey değil, peçeteye sildiğimde gördüm demişti hepside, o kadar az bir kanama yani. bazı arkadaşlarında esnek oluyor ve kanama olmuyor. benimde olmadı mesela hiç. önemli olan bir şekilde yenmen, kendini böyle şeylerle korkutma canım, azimli ol kararlı ol, ve mutlaka egzersiz yap, umarım en kısa zamanda sende kurtulursun canım.
Evet okadar baska yok Öle acior baska degil benimde ilk basi girdiginde Öle oldu cektim oksdarmis yani korkma
çok teşekkür ederim cevap verdiğin için çok saol.demin egzersiz yaptım afedersiniz vajiyi aynayla kontrol ettim sanki esneme var hatta duvar dediğimiz şey artık delik gibi eger katıp karıştırmadıysam çok ayrıntılı bi şekilde inceledim.mumun hemen hemen yarısınıda aldım fakat mumun tamamını sokmak istedim ama korkudan ilerletemedim daha fazla bıraktım.halbuki ne acı var ne yanma nede başka bişey sadece psikolojik olarak yapamadım napmam lazım?
ozaman benim kızlık bozulmuşturhalbuki eşim ne hayaller kuruyordu.ne umdu ne buldu çok üzgünüm.
çok teşekkür ederim cevap verdiğin için çok saol.demin egzersiz yaptım afedersiniz vajiyi aynayla kontrol ettim sanki esneme var hatta duvar dediğimiz şey artık delik gibi eger katıp karıştırmadıysam çok ayrıntılı bi şekilde inceledim.mumun hemen hemen yarısınıda aldım fakat mumun tamamını sokmak istedim ama korkudan ilerletemedim daha fazla bıraktım.halbuki ne acı var ne yanma nede başka bişey sadece psikolojik olarak yapamadım napmam lazım?
mrb cnm 3 haftalık evliymişsin öncelikle hayırlı uğurlu olsun inşallah kendine hemen vajinismus teşhisi koyma özelden mail attım zaten cnm illa her seferinde parmak egzersizi olacak die bişey yok yani başlarda bunun olması gayet normal canım insan ister istemez kendini kasıor acı hissetmenin sebebi bu kendini kastığın için oluyor asla olmuyor die üzülme egzersize başlamadan önce katılmak isterse eşinde yanında olsun sen gerildiğin zaman sana dokunarak öperek seni rahatlatsın emin ol çok faydası oluyor önce yatağına otur ayaklarını karnına doğru iyice çek aynayı eline al işaret parmağına ister kayganlaştırıcı ister zeytinyağı sür bolca sonra derin derin nefes al parmağını yavaşça vajinana sok o esnada eşin seni rahatlatsın çok faydalı oluyor ve ıkın sen zaten ıkınınca orası açılıyor ve yavaşça ilerlet parmağını popona doğru ittir başlarda yön problemi olur parmağı ittiriyoruz duvar var sanki diyorlar yukarıya doğru ittirince acı hissi duyuyorlar ama popoya doğru ittir yönü o rahat ol aklına takılan bişey olursa sor burda herkes birbirine yardım etmek için can atıyor:)aşınca sen de yapacaksın bunu emin ol :)
kızlar ikinci eş denemesi başarısızof ya neden böyle oluyor tam oldu derken kendimi çok kötü hissediyorum, çok yoruldum artık
Tesekkür Bende parmak yapmadan yapmak istiorum cunku ypaamazsam bidaha yapamam acirsa bidaha yapama o yuzden hemen es denemesi yapcam yanma cok degil deme hemen gecir yani
kızlar ikinci eş denemesi başarısızof ya neden böyle oluyor tam oldu derken kendimi çok kötü hissediyorum, çok yoruldum artık
kesinlikle hemen geçiyo korkulacak birşey değil ben bundan mı korkmuşum bunca zamandır diyeceksin :)
Kizlar sevincli haberlerle dondum. Cuma gecesi tam birlesme saglayabildik. Kizlik zarini gecmisiz gerçekten cunku artik kan gelmiyor. Nasil yaptın derseniz. Kendimi tum gun cok zevk alicam gibi pozitif yonlu dusunerek ve sikma gevsetme egzersizi yaparak hazirladim ve birliktelik esnasinda ortamin havasini bozacak konusma vs yapmadik. Prezervatif uzerine Kayganlastirici kullandik. Kalcamin altina yastik koydum. Ilk once hafif ileri sonra asagi dogru yonlendirdim oldu :) acihissettmedim. Yonu de onemli benimde mesaneme baski yaptigi icin aciyor itiyrdum. Bi de ara vermek lazim. Ne kdr kasmasam da tahris oluyo bi sonraki gun denememizde ilki kadar rahat olmadi.
Tabiki zevk almiyorum henuz. Ama atlatmak bile huzur verici.
Darisi basiniza.
Bi arkadas onceki sayfalarda resim paylasmisti. Ordan bakabilirsin canim. Kendi kendine telkin ver. Hangi hareket hosuna gidiyorsa esinle paylas. Beyinsel deil. Icgudusel olarak esini arzulaman cok onemli. 20 gun oldu bizim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?