Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

inşallah öyledir.çok teşekkür ederim hepimize nasip eder Allah inşallaahhh :)

Tesekkür Bende parmak yapmadan yapmak istiorum cunku ypaamazsam bidaha yapamam acirsa bidaha yapama o yuzden hemen es denemesi yapcam yanma cok degil deme hemen gecir yani

Afedersin Canim kan yazmak istemistim özur dilerim

önemli değil canım ne demek yok kan gelmedi hiç yada farketmedim geçen hafta yaptığımda sanki iğne parmagına batarya öyle oldum sanki ama sanırım sadece onla kalmaz o kadarda basit değildir herhalde?

önemli değil canım ne demek yok kan gelmedi hiç yada farketmedim geçen hafta yaptığımda sanki iğne parmagına batarya öyle oldum sanki ama sanırım sadece onla kalmaz o kadarda basit değildir herhalde?

Evet okadar baska yok Öle acior baska degil benimde ilk basi girdiginde Öle oldu cektim oksdarmis yani korkma

çok teşekkür ederim cevap verdiğin için çok saol.demin egzersiz yaptım afedersiniz vajiyi aynayla kontrol ettim sanki esneme var hatta duvar dediğimiz şey artık delik gibi eger katıp karıştırmadıysam çok ayrıntılı bi şekilde inceledim.mumun hemen hemen yarısınıda aldım fakat mumun tamamını sokmak istedim ama korkudan ilerletemedim daha fazla bıraktım.halbuki ne acı var ne yanma nede başka bişey sadece psikolojik olarak yapamadım napmam lazım?

Neguzel sevindim senin adina umarim bizde yapariz nun nekadar Kalin oeki

rica ederim canım, bende aynen senin gibi ilerletmeye korkuyordum hep. dediğin gibi ne acı var ne yanma hiçbirşey yok aslında tamamen psikolojik. kendini telkin et hep, yapıcam olacak de. olumlu şeyler düşün. egzersiz esnasında başka şeylerle meşgul ol, t.v izle mesela yada müzik dinle, kafan daha rahat olur. alıştıkça aparatını kalınlaştırarak egzersizine devam et. günden güne dahada kolay yapacaksın, sonuçta oraya birşeyin girebildiğini gördün beynin bunu kabul etti, yakın zamanda da tamamen kurtulacaksın inanıyorum sana. Rabbim kolaylıklar versin..

çok teşekkür ederim... deneyecem başarırsamda burdan paylaşmaya çalışacam çünkü herzaman giremiyorum gerçekten çok saolun...

kızlar ikinci eş denemesi başarısız of ya neden böyle oluyor tam oldu derken kendimi çok kötü hissediyorum, çok yoruldum artık

Kuzum üzme kendini bizimde böyle oldu bak ben yeneli epey oldu yeni yeni tam düzene giriyor sanıyormusunki biz başarır başarmaz doruklara çıktık yok öyle birşey yavaş yavaş sıkma o güzel canını bir kere oldu bir daha olabilir :)

Kizlar sevincli haberlerle dondum. Cuma gecesi tam birlesme saglayabildik. Kizlik zarini gecmisiz gerçekten cunku artik kan gelmiyor. Nasil yaptın derseniz. Kendimi tum gun cok zevk alicam gibi pozitif yonlu dusunerek ve sikma gevsetme egzersizi yaparak hazirladim ve birliktelik esnasinda ortamin havasini bozacak konusma vs yapmadik. Prezervatif uzerine Kayganlastirici kullandik. Kalcamin altina yastik koydum. Ilk once hafif ileri sonra asagi dogru yonlendirdim oldu :) acihissettmedim. Yonu de onemli benimde mesaneme baski yaptigi icin aciyor itiyrdum. Bi de ara vermek lazim. Ne kdr kasmasam da tahris oluyo bi sonraki gun denememizde ilki kadar rahat olmadi.
Tabiki zevk almiyorum henuz. Ama atlatmak bile huzur verici.
Darisi basiniza.

Son düzenleme:

Tebrik ederim Canim insallah darisi bana sen nezamandan berli ugrasiorsun ve o yonlendirme nasil yapilior asaya dogru anlamadim anlatin Bende yapim lutfen

Bi arkadas onceki sayfalarda resim paylasmisti. Ordan bakabilirsin canim. Kendi kendine telkin ver. Hangi hareket hosuna gidiyorsa esinle paylas. Beyinsel deil. Icgudusel olarak esini arzulaman cok onemli. 20 gun oldu bizim.

Bi arkadas onceki sayfalarda resim paylasmisti. Ordan bakabilirsin canim. Kendi kendine telkin ver. Hangi hareket hosuna gidiyorsa esinle paylas. Beyinsel deil. Icgudusel olarak esini arzulaman cok onemli. 20 gun oldu bizim.

Tesekkür kendin yönlendirion yani o isi tamam cunku duz acior asaya belki acimaz insallah saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…