Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Burdaki Doktorlar bana dediki kizlik Zarin delindigini bile hizetmion o acimior aci olsa bile dedi. Ve dun Bana cesaret geldi kizlar veeeeeeeee denedim es le yagladim falan baya kaygan oldu UCu girince aci oldu böle basinc ve igne neyse dur dedim orda durdu aci gecti hemen ama Ben terliorum nefes alis verisim glrseniz aman aman neyse esim bacagi acidi kipirdandi Bende of tamam dedim cekildim bidaha denemedim nexspcam ne bu sizde böle oldunuzmu

yüz için olan bişeyi sürme bence vajinaya zararlı falan olur lütfen zeycanım aman kuzum kaş yapayım derken göz çıkarmayalım.

gözünüz aydın Allah başka dert vermesin arkadaşım.

gözünüz aydın arkadaşım Allah başka sıkıntı vermesin inşalah.

dua da ederiz yardım da arkadaşım deneyeceğiniz zaman lütfen benim konumada bir göz atın ,bir faydası olur inşallah.bu arada Allah cümlemizden razı olsun inşallah.

işte aynen emin ol p.. daha kolay olur yeter ki kendinizi korkutmayın cesaret edin.

Kızlarrr ben biraz nadiren yazıyorum, çünkü hep nadiren yapıyorum egzersiz Ama orta parmağımı da çok rahat alabiliyorum artık :) İki parmağı da denedim ama sanırım herkesin duvar dediği kısımda çok yanmam oldu devam edemedim. Sonra p... ile denedik. İlk defa birden fazla kez o duvar denen yere kadar hem de çok rahat alabildim. 4-5 cm girmişti neredeyse. Bu bile çok mutlu etti. Biraz daha uğraştık ama çok yanmam oldu bıraktık... İnşallah yakın zamanda ben de yenebilirim.

melodika senin için de çok sevindim :) Tebrik ederim. İnşallah kısa zamanda düzene de girer :)

Cok sevindim sizin asikiza darisi bize insallah

Burdaki doktorlar bana dediki kizlik Zarin delindigini bile hizetmion o acimior aci olsa bile dedi. Ve dun Bana cesaret geldi kizlar veeeeeeeee denedim es le yagladim falan baya kaygan oldu UCu girince aci oldu böle basinc ve igne neyse dur dedim orda durdu aci gecti hemen ama Ben terliorum nefes alis verisim glrseniz aman aman neyse esim bacagi acidi kipirdandi Bende of tamam dedim cekildim bidaha denemedim nexspcam ne bu sizde böle oldunuzmu

canım gözün aydın Allah başka sıkıntı vermesin.

zamanla herşey yoluna girer canım gözün aydın

canım popo yönünde itin yönde sıkıntı olmuş olabilir. aynen devam et denemelere pes etme az kalmış

canım birde üstte dene az kaldı yapacaksın sen inşallah

baskı illaki oluyor kuzum bak mesela uzun süre yapmazsan yeniden o baskıyı hissediyorsun, mesela hamilelikten dolayı ara verdin ve daha tam olarak alışmamıştın diyelim, iyice alışınca belki ara versende olmaz ama yeni olduğumuz için ara verince tekrar o baskıyı hissdebiliyoruz ki ilk aşarken normal, korkma dayanamayacağın birşey değil, bu arada yeni yenmeye çalışan arkadaşlar sonuna kadar girdirmeyin o zaman baskı fazla oluyor aşana kadar kendinizi dinleyin ve acıtmadan fazla zorlamadan yapın herşeyi, kendinize çok yüklenmeyin herşey zamanla oluyor, biranda olsun diye beklemeyin.

canım başlarda olur o işide stresliyse onunda etkisi olur ama söyle alışmak için daha sık olması gerekiyor ve her seferinde ben baskı hissediyorum ara verdiğimiz için de.yorgun ve stresliyse onların etkisi olur, yeni yeni aşıyosunuz hepsi etken üzülme geçiyor.

canım yavaş yavaş farklı pozisyonlara alışacaksın merak etme bende uzun süre hep aynı pozisyonda denedim, eşinin durumuda inan zamanla düzelecek o sana zaman verdi sende ona biraz zaman ver ama peşini bırakma :)
ilk zamanlar baskı, gaz gelmiş gibi afedersin tuvaletin gelmiş gibi hissedersin çok sonuna kadar aniden baskı yaptırma olur mu.

kızlar ikinci eş denemesi başarısız of ya neden böyle oluyor tam oldu derken kendimi çok kötü hissediyorum, çok yoruldum artık

canım olur ya sıkma canını bak aylar geçti mesela benim geçen gün denemem başarısız oldu neden dersen psikolojik hazır hissetmeyebilirsin bazen olabilir, üzülme yaptın ve geriside gelecek hemen üzülme.

canım popo yönünde itin yönde sıkıntı olmuş olabilir. aynen devam et denemelere pes etme az kalmış

Popo yönünde ittirmeye çalıştık aslında, hatta hareket de etmeye çalıştık yönü ayarlayabilmek için ama ben kasıyorum hala yanma hissini hissedince panikliyorum. Çıkmıyo içimden ama öyle olsa da. Durup bekliyoruz. Bakalım yine deneyeceğiz inşallah bugün. Dua bekliyorum kızlar. Adet olmadan 1 hafta içinde bitse bu iş artık ne iyi olur...

tavsiyelerin için sağol canım benimki zaten acıyacak korkusuydu o yüzden bıraktım yoksa acı hissi olmadı p.başını alabildim baskı hissettim bugün dişimi sıkıp acısa da dayanıcam eşime güzel bi evlilik yıldönümü hediyesi vericem inşallah

Aynen Bendede Öle aciyor diye biraktim basini sen basardinmi ama cok acimior biraz dinlenince gecior ama yakisikli kadar yaptiramadim sen yaptirdinmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…