Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bende aynı sorunları yaşıyorum yazışmaları okudum biraz rahatladım demekki herkeste oluyomuş diye çok zor bir durum ben kabullenemiyorum korkularım son safhada eşimi soğutuyorum bunada çok canım sıkılıyor egzersizden falan bahsedilmiş fakat ben onu bile gözümde büyütüyorum

merhaba canım hosgeldınnn hepımız aynı derdı yasadık hıc merak etme fakar egersız yapmadan yenmen ımkansız bence nekadar hızlı baslarsan okadar cabuk cozersın ınan hıcbısey ok bunda yaptıkca bıze hak vereceksın:3:

bende aynı sorunları yaşıyorum yazışmaları okudum biraz rahatladım demekki herkeste oluyomuş diye çok zor bir durum ben kabullenemiyorum korkularım son safhada eşimi soğutuyorum bunada çok canım sıkılıyor egzersizden falan bahsedilmiş fakat ben onu bile gözümde büyütüyorum

onu bile gözümde büyütüyorum ne demek?tabiki büyütürsün,bu normal.bak biz hadi hemen başla diye akıl veriyoruz ama bizde kolay başlamadık.insana imkansız,ürkütücü,zor geliyor.herkes nasıl yapıyor diye şaşırıyorsun,ben yapamam diyorsun ama eninde sonunda başlıyorsun.sonra helede çözünce keşke en başında başlasaydım diyorsun.biz destek olmaya çalışıyoruz hemen başla diye.çünkü ne kadar geç başlarsan o kadar geç çözülecek.kendine gel ve neler yaşadığını anlat,egzersizlere başlayalım hadi

bu egzersiz işini kabullenemiyorum ben bunu yapamam diyorum kendime çok kızıyorum çok ağır gelicek bu bana uğraşmak gerekiyo biliyorum ama bu bile sinirimi bozabiliyor psikolojim bozuluyor artık evliyim ama aslında değilim gibi bişeyleri aşamamak eşimden uzaklaştırıyor beni kaçıyorum resmen

1 aylık evliyim ilk gecemde problem olmadı yağ fikrini duymuştum onunla denedim hemen oldu zaten ama sonraki denemelerim kabus gibi kasılıyorum geriliyorum bi engel var sanki gitmiyo bağırıyorum artık o sinirle eşimede sinirleniyorum yapamayıncada oturup ağlıyorum dişimi sıkayım diyorum ama olmuyor dayanamıyorum kaçmaya başladım eşimden ne yapıcam ben şimdi

1 aylık evliyim ilk gecemde problem olmadı yağ fikrini duymuştum onunla denedim hemen oldu zaten ama sonraki denemelerim kabus gibi kasılıyorum geriliyorum bi engel var sanki gitmiyo bağırıyorum artık o sinirle eşimede sinirleniyorum yapamayıncada oturup ağlıyorum dişimi sıkayım diyorum ama olmuyor dayanamıyorum kaçmaya başladım eşimden ne yapıcam ben şimdi

canım senin durumun biraz daha farklı.ilkinde sorunsuzca başarabildiysen ,diğerlerinin neden olmadığını çözmek lazım.eğer yanma,sızı gibi bir sıkıntın varsa mantar yada benzeri bir sıkıntın olmuş olabilir.doktora gidip durumdan bahsetmen çok iyi olur.çözümü çok basit.yok eğer sıkıntı pozisyonsa belki yönü yanlış ayarlıyorsunuzdur.gerçi ilki nasıl oldu bilemedim şimdi.sence sorun ne?

ama ilkinde çok öndeymiş zaten zarım ilk girişte oldu ve bıraktık o gün sonraki günlerde ilerletince mesele oldu.bide ilk gecede 1 2 defa denedim baktım olmucak yağ ile denedim ki zaten hiç ilerlemedi desemde yeri girişteymiş zaten.sonraki denemelerimde kemiklerim ağrıyor bir duvar var sanki orayı geçemiyorum birde bişey hissediyorum sanki aşama aşama açık açık söylücem kusurabakmayın lütfen yarısına kadar rahatım ama ordan gerisi olmuyo engel var acı hissim çok fazla oluyor

ama ilkinde çok öndeymiş zaten zarım ilk girişte oldu ve bıraktık o gün sonraki günlerde ilerletince mesele oldu.bide ilk gecede 1 2 defa denedim baktım olmucak yağ ile denedim ki zaten hiç ilerlemedi desemde yeri girişteymiş zaten.sonraki denemelerimde kemiklerim ağrıyor bir duvar var sanki orayı geçemiyorum birde bişey hissediyorum sanki aşama aşama açık açık söylücem kusurabakmayın lütfen yarısına kadar rahatım ama ordan gerisi olmuyo engel var acı hissim çok fazla oluyor

güzelim acı iki nedenle olur.ya mantar gibi birşeydir yada büyük ihtimalle kasmaktandır.ilkinde oldu yazmışsın ama oda pek oldu sayımazmış anladığım kadarıyla.üstteyken kendin almaya çalışmayı denedinmi?iterken yönde hata yapıyorsun büyük ihtimalle.yönün nasıl olması gerektiğini biliyormusun?

arkadaşlar meraba yagmur38 korku hapı diye bisey soylemiş bilen varmı varsa soyleyn nolur bn 1 yıldır cekiyorum bu illeti yapmadığım denemediğim yöntem kalmadı hiçbiri olmadı yardım edin lütfennnn :((((

Son düzenleme:
hayır bilmiyorum yönünü.o söylediğiniz pozisyonuda denicem mantıklı geldi bana belki öyle zorlanmam.sorunum kendimi kasmamdan kaynaklıyor bunun farkındayım mantar sanmıyorum belirtileri yok kaşıntı falan koku şu bu böyle bir sıkıntım yok.çok kasıyorum acı hissedince zaten dahada kasıyorum

aparatı tam olarak alamıyorum derken,ne kadarını alabiliyorsun tahminen?bir yerrden sonra eğim vermen lazım aşağıya doğru biliyorsundur.ama seni asıl rahatlatacak olan şu.ne kadarını alıyorsan al,ileri geri hareket ettirmeye çalış.hem o zaman kaslar gevşeyip daha fazla alman için hazır olacak hem de bu sırada yönü keşfedeceksin.dene bak

2 bogum kadar alabiliyorum en fazla mumun yarısını ama dün kalınlaştırmış olduğum aparatta sadece ucu girdi gerisinde zorlanınca bıraktım ama bjgun deneme yapıcam bakalım bugün ne olcak.tavsiyelerin için çok tşk ederim

arkadaşlar kesinlikle başkalarının düşüncelerini boş verin bende ilk evlendiğimde 3 ay ilişkiye giremedim çok kötü bi duygu çok sıkıldım bunladım Allahtan eşim çok anlayışlıydı herkez bişe dedi ama en sonunda bi pisikologa gittim söyledim 2 tane hap verdi korku hapı dedi adına ilişkiye girmeden 20 dakika önce yut dedi bende yuttum sonradaaa olan oldu inanın sanki hapkar beni uyuşturdu hiç gıkım bile çıkmadı okadar kaçan ben kedi gibi oldum acayip gevşedim ve oldu sonrada halime güldüm bumuymuş dedim sakın korkmayın hemen bi pisikologa gidin hemen halledin zaten bi kere kullandım o hapı sonra baktım hiç bişi yok pisikolojikmen beyn,m kabullendi ve hapı kullanmadan ilişkiye girdik sonra hemen bi uzmana görünün..... YAĞMUR 38 BU YAZIYI PAYLAŞMIŞ BİLEN VARMI BU HAP NEDİR ???

zorlanıyosun ama yaptıkça alışıyosun hemen ilk denemede kimsenin ki kolay olmuyor bol kayganlaştırıcı sür ve amaratı küçük küçük hareketlerle ittir

evet öyle ama bu defada zorlayınca acı duyup pes ediyorum tahriş oluyor ve umutsuzluğa kapılıyorum bir engel var sanki gitmiyor gibi daha incesini denediğimde giriyor

:( aynı durumdayız canım ve seni çok iyi anlıyorum kızlar bahsetmişler biraz bikaç kolaylık göstermişler pozisyonda hata yapıyoruz ve yönünüde bilmiyoruz sıkıntımız bu

:( aynı durumdayız canım ve seni çok iyi anlıyorum kızlar bahsetmişler biraz bikaç kolaylık göstermişler pozisyonda hata yapıyoruz ve yönünüde bilmiyoruz sıkıntımız bu

bu hafta tatile gidecez ve artık bebek istiyoruz bir şekilde yenmem lazım zeytinyağının çok faydası oluyor acaba aparat sert olduğu içinmi zorlanıyorum anlamadım ki 5 cm ye kadar sorun yok daha kalınında zorlanıyorum:((

hala inanamıyorum da o yüzden canım yaaaaa bide kızlar burda diyolardı ya hani tuvaletim gelmiş gibi sıkıştım gaz varmış gibi hissettim falan diye bende onların hiçbirisi olmadı o yüzden de hala tereddütüm var girdiğinde de hiç ağrı acı falan hissetmedim ne bileyim bu hafta içerisinde belli olur herşey inşallah :8:

canım içinde hareket ettirmeye , gelgit yapmaya çalıştıkları için oluyor o rahatsızlıklar daha çok, sadece girip çıkmasıyla afedersin, öyle sıkıntı olmaz, senin oldu artık bırak tereddütü, birde ne kadar kendini kasmazsan rahat bırakırsan o kadar sıkıntısız olur.

Back
X