Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evet cnm bnm çevremdeki bi çok arkdşm oldu. malum ilk geceden sonra yabancı cisime alışık olmadığı için vajina mantar oluomuş:1::1:

yabancı cisim deyince aklıma şey geldi gorayı izleyenler bilir, komutan logar bir cisim yaklaşıyor :1: bizim hikayede o uyarıyı yapanda bizim mantar :1:

Son düzenleme:
yabancı cisim deyince aklıma şey geldi gorayı izleyenler bilir, komutan logar bir cisim yaklaşıyor :1: bizim hikayede o uyarıyı yapanda bizim mantar :1:

şuan kopmuş durumdayımmmmmmmmm bir örnek bu kadar cuk diye otururdu :1::1::1: senın örneklerın hep böyle :1: teyze muhabbetını hatırlıoooon mu çocuk kendlıgınden çıkmıştı hani arabada bol saçlı bi çocuktu :1: :1: :1: hatırlarsan ona da on numara bi örnek koymuştun hala aklıma gelir gülerim :1::1::1:

şuan kopmuş durumdayımmmmmmmmm bir örnek bu kadar cuk diye otururdu :1::1::1: senın örneklerın hep böyle :1: teyze muhabbetını hatırlıoooon mu çocuk kendlıgınden çıkmıştı hani arabada bol saçlı bi çocuktu :1: :1: :1: hatırlarsan ona da on numara bi örnek koymuştun hala aklıma gelir gülerim :1::1::1:

hatırlamaz mıyım canım:1: fıkra yazmıştım değil mi doğaçlama :1: neydi o tam hatırlıyor musun? altın gününde otururken bebek kafasını çıkarıyordu değil mi?:1:benimde sorunum bu genelde espri yaparım sonra unuturum ,düşünmeden söylüyorum sanırım ondan. yada yaşlılıktan :1: bu arada teşekkür ederim iltifatın için :16:

Son düzenleme:
bişey sormak istiyorum vajina bölgemde aşırı akıntı var orası bembeyaz ilk egzersize başlamadan öyle değildi acaba zeytin yağından kaynaklı olabilir mi?

canım bence sende benim gibi çok sık deneme yapmadığın için oluyor, alışmam biraz daha zaman almıştı benimde, tam olarak ıslaklık olmadığında da oluyor, biraz kendini vermeye çalış, teşhis yanlış mı :26:

evet kaderim bence doğru teşhis ....maalesef yapacak bişey tok senin gibi alışırım inşallah bi zaman sonra sağol..

evet kaderim bence doğru teşhis ....maalesef yapacak bişey tok senin gibi alışırım inşallah bi zaman sonra sağol..

canım benimde mutlaka bilmediğim çok şey vardır,eğer bildiği farklı yöntemi olanlar varsa lütfen paylaşsın arkadaşlar.

kızlar kegel egzersızlerı yapıyorum 3 gundur ılk denemede tum parmaklarımı alabıldım tek tek. dun gece de ılk kez eşimin serce parmagıyla denedık. moral oldu bana. sızce umut var mı. daha ne kadar denemelıyım bellı bır suresı var mı kı bunun.

alırsın tabi doğru söylemiş melisa.sana bir tavsiyede ben vereyim.kaleme peçete sarmak yerine aparatı şöylede deneyebilirsin

havlu peçetelerden 4-5 yaprak al rulo yap kıvır,sonra sıkıştır elinle,kalınlığı arttırmak istersen yine üstüne sar ve sıkıca streçle kapla.bunun avantajı bence daha esnek olması ve daha kolay yönlendirilmesi.istersen kalınlaştırırken hiç streci sökmeden üzerine yine havlu sarıp tekrar streçlersin.sonra dışını bir genital bölge temizleyicisiyle yıka ve jel veya z.yağıyla yağla.ben jelle başaramamıştım z. yağıyla olmuştu,bir sorunda olmadı.ama dikkat etmen gereken şey şu.eğer yağ kullanacak olursan egzersizden sonra muhakkak idrarını yap ve genital bölge temizleyicisiyle dışını yıka ve kurula.

komar çok teşekkür ediyorum bunu bilmem çok iyi oldu çünkü kalemle eğimli gitmek gerçekten zor oluyordu. Zaten mumu da hiç alamıyordum çok sert canımı acıtıyordu girmeden. genital hijyen için yeni bir ürün aldım ama kullanmak hiç nasip olmadı regl oldum.
bende hep z.yağıyla yapıyorum egzersizlerimi memnunum.bende bi şekilde temizleyip kuruluordum çünkü enfeksiyona çok meyilli bir durumdayız bu dönemde.

komar çok teşekkür ediyorum bunu bilmem çok iyi oldu çünkü kalemle eğimli gitmek gerçekten zor oluyordu. Zaten mumu da hiç alamıyordum çok sert canımı acıtıyordu girmeden. genital hijyen için yeni bir ürün aldım ama kullanmak hiç nasip olmadı regl oldum.
bende hep z.yağıyla yapıyorum egzersizlerimi memnunum.bende bi şekilde temizleyip kuruluordum çünkü enfeksiyona çok meyilli bir durumdayız bu dönemde.[/QUO

parmakları bıtırdıkten sonra aparatlarla mı yapmamız lazım.nolur bana da yazın. bakıyorum netten kegel egzersızlerı dıye başka şeylerden bahsedıyor.

olsun canım oyle dusunme deneyememendede vardır bır hayır mutalaka gunler kacmıyoya ılla yaparsın hıc keyfını bozma:16::16:

en azından yendin bak çok şükür devamı da gelir artık inşallah bir yerden başladın sen...ben de böyle der miyim acaba yenince zaman bulamıyoruz eşim evde yokk diyee:)))

bende hep z.yağıyla yapıyorum egzersizlerimi memnunum.bende bi şekilde temizleyip kuruluordum çünkü enfeksiyona çok meyilli bir durumdayız bu dönemde.[/QUO

parmakları bıtırdıkten sonra aparatlarla mı yapmamız lazım.nolur bana da yazın. bakıyorum netten kegel egzersızlerı dıye başka şeylerden bahsedıyor.

ben parmakla yapamıyorum hep apartala devam ediyorum bunu parmakla yapanlar daha iyi bilirler onlara da sor canım inşallah yenersin sende

Son düzenleme:
aaaa öyle bişey vardı di mi hiç aklıma bile gelmedi iyi ki sormuşum sağol canım

o sorunu okudum cevap yazmak da istedim ama ne diyeceğini bimiyordum tepki gösterebilirdin belki de yazmadım ..haram ilişki o gelen akıntı beyaza dönünceye kadar hemde kılıfla bile enfeksiyon riski yine olabiliyormuş

Ben keteler egzersizini yapmadım direk parmaktan başladım başarılıyı şimdide aparatı geçtim sadece braz kalın aparatı almaktabzorlanıyorum

ya arkadaşlar şuparmak egzersizlerini bılen yok mu bır anlatsın.ben kendı parmaklarımlayapabılıyorum.eşimin de parmakları oluyo. şimdi aparata mı geçicegm. apart ne. mum falan yazmıslar yanı daha kalın bır sey mı bahsedılen. parmaklar bıttıgı halde deneyemıyorum hala korkuyorum.yardım...

neden kimse benim yazdıklarıma cvp yazmıyor:(( çok çaresizim gerçekten yoksa çok saçma şeylermi yazıyorum:(( kızlar gerçekten bilmediğim için soruyorum:((

bişey sormak istiyorum vajina bölgemde aşırı akıntı var orası bembeyaz ilk egzersize başlamadan öyle değildi acaba zeytin yağından kaynaklı olabilir mi?

olabilir orası hassas bölgemiz çünkü bende de olmuştu çünkü.egzersiz sonrası kendini temiz tut güzelce temizle bölgeyi de cnm.hatta wc de de daha da dikkat et bu dönemler bunu bende yaşıyorum egzersiz sonrası gusl alıyorum

Back
X