Yaklasik 5 senelik bir beraberlik icinde 2 sene nisanli kalarak. Baska bir sehire buyuk bir ask yasayarak evlendim. Kocamla evlenebilmek icin karsilikli zorluklardan gectik.Evlenecegimiz gunu iple cektik. Hersey cok guzel olcak derken ilk gece boyle biseyle karsilastim, basta yorgunluk diye dusunduk cunku dugun boyunca hic oturmadik cok eglenceli gecti dugunumuz. Derken ilk denemede ailesi de merakla bekliyorlardi carsaf meselesi durumu vardi , dusunebiliyor musunuz hala bu mevzular var!! İlk gunler denemelerde bulunsakta is cikilmaz hala geldi . Anlayisla karsilar diye bekledigim kocam stresli sikintili ve agresifti.Dr gidelim dediysemde bize yapamiyoruz diye gulerler dedi .Ben gelmem dediyse de ablasini alip gittim doktora. Kizlik zarim normal ama yapamazsam anesteziyle acacagimi soyledi dr. Giderek kotu hal aldi yapamadikca kocam agresifligini yogunlastirdi. Bir denememizde tam iceri girecekken ittimm ve cektim kendimi . O da o an tokat atti bana

bosanmak istedim. Elleerim kirilsaydi dedi affettirdi kendini . Akrabalari ailesi hepsi bu durumu ogrenmis baskilari benim psikolojimi altust etti.ikinci defaa dr gittim muane olmakta dahi zorlaniyordum dr kizlik zarimin biraz kalin oldugunu ama bunun engel olmadigini soyledi ayrica kendini guvende hissetmen icin aileni gör dedi. Yaklasik 2 aydir evliyim ve ailemin yanina geldim esimde yurt disina isine geri dondu. Vize islemlerini ayarlayip yanina alacak beni . Her ne kadar kirgin olsamda bu hastaligi yenmeek kadinlligimi yasamak o yuku uzerimden atmak istiyorum.
Suan esim yanimda degil ama ben nasil yenerm sizleri boyle basarmis gorunce umutlandim.
Lutfen bana ayrintilariyla yapmam gerekennleri soyleyin. Maddi manevi yiprandim.
Merhaba arkadaşım ben 3 aydır tedavi görüyorum bence ilk önce eşinle birlikte bir psikiyatrist e gidin ben gidiyorum çok faydası oldu jinekolojik muayene olman çok iyiymiş bende olmuştum doktorum öyle demişti. Her seans ödev veriyor ödevlerini başarırsan bir sonraki ne geçiyorsun
1 ödev ayna egzersizi vajinayı bak incele dudakları aç onu keşfet hergün 30 dk
2 ödev vajinaya bir parmak bir boğum hergün 30 dk
3 ödev sen bir parmak iki boğum eşin bir parmak bir boğum ikinizde 30 uygulayacaksınız
4 ödev sen iki parmak bir boğum eşin bir parmak iki boğum aynen 30 ar dk
5 ödev sen iki parmak iki boğum eşin iki parmak bir boğum 30 ar dk
6 ödev sen iki parmak makas gibi aç kapa 30 dk
7 ödev p... başı kadar girecek hergün deneme
ben şuanda bu aşamadayım fakat biz p.. başından fazla denedik ilişki gerçekleşti kanama da oldu fakat birdaha ilişkiye giremedik inşallah düzelirim Sende egzersizlere başlarsan gerisi geliyor ayrıca benim egzersizlerde kanama olmadı ama ilişkide tam anlamıyl Allah hepimizin yardımcısı olsun