Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Detayli anlatimin icin tesekkur ederim arkadasim. Bogum ne demek? Bilmedigim bir terim ondan soruyorum. Ayrica esim yanimda degil onun yanina ben gidicem. Gitmeden once kendimi hazirlamak istiyorum bu hastaligi yenmis sekilde..
Esim olmadan bu egzersizleri yapabilir miyim ?

Boğum demek işaret parmağın baştan birinci çizgi ye kadar olan yeri birinci boğum ikinci çizgi ikinci boğum oluyor Eşle yapılmasını tavsiye etti çünkü ilişkiye eşinle giriyorsun birbirinize güvenmeyi öğreniyorsun bende öyle oldu ama tek başına da egzersizlere başlayıp ilerleyebilirsin bu ödevleri her hafta uyguladık hafta da en az 5 gün uygulama yapmak şart idi.

:49:
Detayli anlatimin icin tesekkur ederim arkadasim. Bogum ne demek? Bilmedigim bir terim ondan soruyorum. Ayrica esim yanimda degil onun yanina ben gidicem. Gitmeden once kendimi hazirlamak istiyorum bu hastaligi yenmis sekilde..
Esim olmadan bu egzersizleri yapabilir miyim ?

Durumunu uzuldum Canim ama allah buyuk suan benimde esimle aram yok birsey yapmiorum sogudum yani senin durumunu herkes ailesi bilmesi kötu umarim hemen biter dua et edelim kizligini dikkat et Eyer Öle sey varsa Kiza bilir esin bide onla oyuzden uyrasma

tamam canım teşekkürler.aynen haklısın valla aynı düşüncelere sahibiz. dün biraz denedik eşim baya ısrarlıydı ama bu sefer o üstte denedik z.yağı sürmeden kuruyken korkmuyorum bacaklarımı açabiliyorum ama yağ sürdükten sonra biraz girdiğini hissetmemle hemen kasılmalar kramplar oluyo bacaklarımda ben üstteykende eşim istemiyo sertleşme problemi olmaya başladı artık deneme de istemiyo bana kızmaya başladı ne yapıcaz bilmiyorum :5:

bende napılır bilmem ki canım acaba bizde mi böyle olucaz ya? ama aklıma geldikçe sana da dua ediyorum canım.güzel şeyler yaz bize artık bende beklenen kişi oldum buralarda:) :1:

amin canım inşallah Allah razı olsun, senin o tatlı diline ne demeli :) hastalık bitincede kopmak yok ona göre :)

neler yapacağımdan haberin var eksik olmam inşallah :):)utanıyorum şu an yazmaya.kaç gündür de açmadım.reglimin bitmesini bekliyorum.inşallah net bir haber yazıp bırakır rahatlarım...

Biz 26 Ekim eşimin p.. neredeyse tamamını almıştım canım bayagı yanmıştı eşim boşalana kadar çıkmamıştı. Denemede kızlığım bozuldu sanırım kanama oldu çünkü o gün hafif hafif pembe kanadı daha sonra kesildi üç gün ara verin dedi arkadaşlar bende ara verdik sonra ki denemelerde de ya eşimin p.. söndü yada canım acıdı sadece p.. kafası giriyordu daha da ileri gidemedik bugünde regl oldum benim gibi olanlar varsa tavsiyelerinizi bekliyorum lütfen!!!!

Eskisi gibi olucam diye çok korkuyorum yarın doktorda randevumuz var ne diyeceğimi bilemiyorum. Lütfen bana yardım edin....

:49:

Durumunu uzuldum Canim ama allah buyuk suan benimde esimle aram yok birsey yapmiorum sogudum yani senin durumunu herkes ailesi bilmesi kötu umarim hemen biter dua et edelim kizligini dikkat et Eyer Öle sey varsa Kiza bilir esin bide onla oyuzden uyrasma

Suan tek derdim hastaligi zara herhangi bir zarar vermeden yenmek ve uzerimdeki agirligi kaldirmak .ailem biilmiyor,cok neseli biriydim simdi hayata kustum.tedavi olmak normale donmek istiyorum

canım dünden bugüne daha iyiyim Allah razı olsun dualarınız çok değerli zaten çok sağolun canım benim.inşallah ayrılık hiçbirimizin lügatına girmesin.bebek şimdilik yasak biliyorsun ama yakında inşallah hayırlısıyla olur ama önce kpss yi garantilemek zorundayım.

yarın için bile plan yapamıyoruz artık ama Allah herşeyin en doğrusunu bilir tabi ki de.Rabbim hayırlısını versin inşaallah

Boğum demek işaret parmağın baştan birinci çizgi ye kadar olan yeri birinci boğum ikinci çizgi ikinci boğum oluyor Eşle yapılmasını tavsiye etti çünkü ilişkiye eşinle giriyorsun birbirinize güvenmeyi öğreniyorsun bende öyle oldu ama tek başına da egzersizlere başlayıp ilerleyebilirsin bu ödevleri her hafta uyguladık hafta da en az 5 gün uygulama yapmak şart idi.

Yardimci oldugun icin minnettarim. Biraz kuskularim var tek basima deneyecegim icin ama belki ilk odev bile beni rahatlatir zamanla kademe atlayabilirim. Yani artik saglikli hareket edemiyorum, ailemin yaninda oldugum icin su siralar moral acisindan toparlanmaya calisiyorum. Henuz iki gun oldu geleli. Cok saolun yazismak dahi iyi geldi bana

Yardimci oldugun icin minnettarim. Biraz kuskularim var tek basima deneyecegim icin ama belki ilk odev bile beni rahatlatir zamanla kademe atlayabilirim. Yani artik saglikli hareket edemiyorum, ailemin yaninda oldugum icin su siralar moral acisindan toparlanmaya calisiyorum. Henuz iki gun oldu geleli. Cok saolun yazismak dahi iyi geldi bana

Sen neden cekionion izin vermion peki Doktor bana bunu sordu önce bil bunu dedi Öle ustune git dedi benimkilerde oldu biliorlar herkes insallah olur

Yaklasik 5 senelik bir beraberlik icinde 2 sene nisanli kalarak. Baska bir sehire buyuk bir ask yasayarak evlendim. Kocamla evlenebilmek icin karsilikli zorluklardan gectik.Evlenecegimiz gunu iple cektik. Hersey cok guzel olcak derken ilk gece boyle biseyle karsilastim, basta yorgunluk diye dusunduk cunku dugun boyunca hic oturmadik cok eglenceli gecti dugunumuz. Derken ilk denemede ailesi de merakla bekliyorlardi carsaf meselesi durumu vardi , dusunebiliyor musunuz hala bu mevzular var!! İlk gunler denemelerde bulunsakta is cikilmaz hala geldi . Anlayisla karsilar diye bekledigim kocam stresli sikintili ve agresifti.Dr gidelim dediysemde bize yapamiyoruz diye gulerler dedi .Ben gelmem dediyse de ablasini alip gittim doktora. Kizlik zarim normal ama yapamazsam anesteziyle acacagimi soyledi dr. Giderek kotu hal aldi yapamadikca kocam agresifligini yogunlastirdi. Bir denememizde tam iceri girecekken ittimm ve cektim kendimi . O da o an tokat atti bana :( bosanmak istedim. Elleerim kirilsaydi dedi affettirdi kendini . Akrabalari ailesi hepsi bu durumu ogrenmis baskilari benim psikolojimi altust etti.ikinci defaa dr gittim muane olmakta dahi zorlaniyordum dr kizlik zarimin biraz kalin oldugunu ama bunun engel olmadigini soyledi ayrica kendini guvende hissetmen icin aileni gör dedi. Yaklasik 2 aydir evliyim ve ailemin yanina geldim esimde yurt disina isine geri dondu. Vize islemlerini ayarlayip yanina alacak beni . Her ne kadar kirgin olsamda bu hastaligi yenmeek kadinlligimi yasamak o yuku uzerimden atmak istiyorum.
Suan esim yanimda degil ama ben nasil yenerm sizleri boyle basarmis gorunce umutlandim.
Lutfen bana ayrintilariyla yapmam gerekennleri soyleyin. Maddi manevi yiprandim.

Merhaba arkadaşım ben 3 aydır tedavi görüyorum bence ilk önce eşinle birlikte bir psikiyatrist e gidin ben gidiyorum çok faydası oldu jinekolojik muayene olman çok iyiymiş bende olmuştum doktorum öyle demişti. Her seans ödev veriyor ödevlerini başarırsan bir sonraki ne geçiyorsun

1 ödev ayna egzersizi vajinayı bak incele dudakları aç onu keşfet hergün 30 dk
2 ödev vajinaya bir parmak bir boğum hergün 30 dk
3 ödev sen bir parmak iki boğum eşin bir parmak bir boğum ikinizde 30 uygulayacaksınız
4 ödev sen iki parmak bir boğum eşin bir parmak iki boğum aynen 30 ar dk
5 ödev sen iki parmak iki boğum eşin iki parmak bir boğum 30 ar dk
6 ödev sen iki parmak makas gibi aç kapa 30 dk
7 ödev p... başı kadar girecek hergün deneme
ben şuanda bu aşamadayım fakat biz p.. başından fazla denedik ilişki gerçekleşti kanama da oldu fakat birdaha ilişkiye giremedik inşallah düzelirim Sende egzersizlere başlarsan gerisi geliyor ayrıca benim egzersizlerde kanama olmadı ama ilişkide tam anlamıyl Allah hepimizin yardımcısı olsun

Canim kim ne derse desin o arayi vermiceksin ... Seni cok iyi anliyorum ... Ben 2 yil cektim bu illeti :( dügünümden sora ilk gece olmustu ama daha sora ara ver dediler Verdim o arayi 2 yil vermis oldummm :( ne kadar zorr ne kadar aci bi durum ... Hala pismanim o arayi verdiqime olmusken acimisken olacak ... Ben yeneli 3 ay oldu Vajiyi .. Cok skür .. Ne bi egzersiz nede baska bisi yapmadim ... Bi anda oldu ... Sunu tavsiye ederim üzerine yogunlasmayin sakin bu konunun .. Egzersizi yapin o konuda bisi diyemem amaa iss ne yaparsaniz yapin kafada bitiyo emin olun ...! Haa yapmaya karar verince acidi elbette ama kasdiqim icin kendimi eger acidi die kendimi cekseydimmm yine olmucakti ... Sakkin cekmeyin .. Acirsa durun ama esiniz cikmasin , sonra bi nefes cekin devam edin , yine durun sora bi nefes devamm ... Bölelikle yendim ben smdide bebek istiyoruzz ... Amaa size sunu sölimmm öle bi aci yok aslindaa biz kendimiz ürettik o aciyi .. Aciyo dedik acidi .. Halada öle aciyo dersem aciyo acimiyo dersem hersey yolunda ... Innsallahhh basarirsiniz ki ben basardiysam herkes yapar :) ( klasik laf ama öle ) hamileye bile bakamazdim ben midem kalkardi :) rabbim yardimciniz olsunnn

bende napılır bilmem ki canım acaba bizde mi böyle olucaz ya? ama aklıma geldikçe sana da dua ediyorum canım.güzel şeyler yaz bize artık bende beklenen kişi oldum buralarda:) :1:

inşallah siz iyi olursunuz canım bende bekliyorum valla artık senden bir cesaret hamlesi :34: çok sağol canım dualarında unutma inşallah:16:benimde hiç aklımdan çıkmıyosunuz sen melodika ben ve benim benzerlerimsiniz Allah hepimizi selamete çıkarsın :16:

Sa herkese kurtuldum ikinci denemede başarılıydı.dün gene korktum herşey çok iyi ama p ile az deneme yaptığım için başta kastım gene ama vazgeçmedim eşimde bu sefer daha anlayışlı idi nefes alıp vermemi hatırlattı zor yeri geçince beline bacaklarımı doladım ve bu sefer eşimde çok memnun kaldı öyle dehşet bi acı yoktu sadece kendimi biraz çık kasmasam çok daha süper olur hatta baya mutlu olduk ikimizde rahatladık ve gerçekten korkmayın üstüne gidin 2.5 aylık evliyim ve sadece 7 günlük falan bi çalışmayla bitti umarım tekrar etmez şimdi çok rahatım kolay bişeymiş ama genede hala küçücük bi korku işte kasıyorum ama bu bana engel olamaz beklemeyin egz. Yağ jel parmak aparat herkesin farklı şeylere ihtiyacı oluyor ben hepsini denedim aparat daha kolaydı bol jelle kullandım..ve sonundada herkese dua ettim.. HAydi kızlar tembellik yok üstüne gidin ve çalışın..

Son düzenleyen: Moderatör:
benefsetuna meraba ben eşimle çalisiyorum bir patmak bitti iki parmsk yapcaz da beb psrmagi ile git gel yapinca kasiyorum bacaklsrimi kapatiyorum rahatlayamiyorum lütfen banada yardimci olun kizlae lutfen

benefsetuna meraba ben eşimle çalisiyorum bir patmak bitti iki parmsk yapcaz da beb psrmagi ile git gel yapinca kasiyorum bacaklsrimi kapatiyorum rahatlayamiyorum lütfen banada yardimci olun kizlae lutfen

Eşli parmak yapamadım sadece ilk denemede haberim olmadan o koymuş zaten orası baya açılmıştı bence. V yi unut o yapsın egz. Daha rahat olur

Günaydın arkadaşlar sabah doktora gittim herşey yolunda dedi bir hafta içinde tam birleşme olup bunu atlatırsın deneme yapmaya devam dedi baştan parmak egzersizlerini yap daha sonra p... denemesi yapın dedi rahat olmamı istedi durum bu doktor p.. sertleşme olmamasının normal olduğunu söyledi uyuyun daha sonra tekrar deneyin dedi durum bunlar arkadaşlar egzersizlerden sonra olucakmış benim gibi olan varsa parmak egzersizleri bitip eş denemesinde bir kez yapıp bir daha yapamayan üzümesin diye sizlerle paylaşmak istedim.

Günaydın arkadaşlar sabah doktora gittim herşey yolunda dedi bir hafta içinde tam birleşme olup bunu atlatırsın deneme yapmaya devam dedi baştan parmak egzersizlerini yap daha sonra p... denemesi yapın dedi rahat olmamı istedi durum bu doktor p.. sertleşme olmamasının normal olduğunu söyledi uyuyun daha sonra tekrar deneyin dedi durum bunlar arkadaşlar egzersizlerden sonra olucakmış benim gibi olan varsa parmak egzersizleri bitip eş denemesinde bir kez yapıp bir daha yapamayan üzümesin diye sizlerle paylaşmak istedim.

Canım benim doktorum da sertliğin uzun süre korunmasını sağlamak için bir ilaç vermişti.Eczanelerden bunları alabilirsiniz.

Back
X