Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

nasıl olacak ayrıntılı anlatırsan çok sevinirim lütfen...ve son boğuma kadar almakmı gerek...

Benim doktorum İşaret parmağını sadece ikinci boğuma kadar dedi zaten eşinle egzersiz yaparken onun parmağı daha uzun ve kalın olduğu için senin iki parmak bir boğum daha kolay oluyor bol kayganlaştırıcı kullan yada z yağ sana kalmış hangisini tercih edersen iki parmakta işaret ve orta parmağımı küs işareti gibi yaparak denemiştim başlarda daha kolay gibi gelmişti sende dene yada prezervatif parmağına geçirirsen kolay olabilir deneyerek bulabilirsin yöntemini parmağını nefes verirken sokmanı tavsiye ederim daha kolay oluyor. Hiç korkma egzersizlere zamanla çok kolay gelecek alışmaya çalış yaptığın egzersiz senin için basitleştiği anda bir sonraki aşamaya geçmelisin ayrıca ben iki parmakta bayağı zorlandığım zamanlarda egzersiz sırasını baştan alarak yapıyordum gevşeyince iki parmak bir boğumu uyguladım hep.

canım yağ kullanırsan senın ıcın daha rahat olur benc ekulan yad akayganlastırıcı sur canım ısarteparmağının hepsını tamamen al sonrada orta parmağa gecmelısın ..doktora gıdıckemısın pekı esın oyle ıstıosa sen bılırsın kuzum hayırlısı olsun

Gidecem canım doktora mecburen:(((zeytin yağını deneyecem şimdi parmağı popoya doğrumu ittirecem yoksa direkmi çünkü sizin eklediğini bazı fotolar vardı popoya doğru eğimli diye o geldi aklıma...

Benim doktorum İşaret parmağını sadece ikinci boğuma kadar dedi zaten eşinle egzersiz yaparken onun parmağı daha uzun ve kalın olduğu için senin iki parmak bir boğum daha kolay oluyor bol kayganlaştırıcı kullan yada z yağ sana kalmış hangisini tercih edersen iki parmakta işaret ve orta parmağımı küs işareti gibi yaparak denemiştim başlarda daha kolay gibi gelmişti sende dene yada prezervatif parmağına geçirirsen kolay olabilir deneyerek bulabilirsin yöntemini parmağını nefes verirken sokmanı tavsiye ederim daha kolay oluyor. Hiç korkma egzersizlere zamanla çok kolay gelecek alışmaya çalış yaptığın egzersiz senin için basitleştiği anda bir sonraki aşamaya geçmelisin ayrıca ben iki parmakta bayağı zorlandığım zamanlarda egzersiz sırasını baştan alarak yapıyordum gevşeyince iki parmak bir boğumu uyguladım hep.

yendinmi peki...

Doktorum isteksizlik ve sertleşme problemlerini normal buldu eşine yaklaşmayı onu uyarmanın yollarını bulmamı tavsiye etti sende dene bence beklemediği anda sürpriz yap işteyken mesaj at bunun gibi gizemli onun aklına sokacak davranışlarda bulunabilir akşam eve geldiğinde o da kendini hazır hisseder yani herşey bize düşüyor

aynen kızlar bunu bende sölemiştim size accık renk katın die :12:

Teşekkür ederim kaderim Allah sizlerden razı olsun artık biran önce adetim bitsin de iyi olalım artık başarmak anne olmak istiyorum Allah bizim gibi olanlara biran önce şifalar versin.

amin canım ya Allah senden de razı olsun hiçbirzaman umutsuzlupa kapılma olur mu? biz elimizden geldiğince burdayız yanındayız unutma,annede olacaksın inşallah ama birazcık pekiştir iyice alış ondan sonra düşün bence en azından 2 ay düzene oturmuş bir ilişkiden sonra bence.Allah derdi olan herkese yardım etsin inşallah cümleye şifa versin.denediğin gün yine söylüyorum lütfen yağı bol kullan ve hemen bırakma olmadı diye düşünme tamam mı nasıl yapıyordum falan diye kendi kendime konuşmuştum 2. de :)) ıkındım falan. eşinede söyle sakın bırakma olacak falan diye destek olsun sana.

amin canım ya Allah senden de razı olsun hiçbirzaman umutsuzlupa kapılma olur mu? biz elimizden geldiğince burdayız yanındayız unutma,annede olacaksın inşallah ama birazcık pekiştir iyice alış ondan sonra düşün bence en azından 2 ay düzene oturmuş bir ilişkiden sonra bence.Allah derdi olan herkese yardım etsin inşallah cümleye şifa versin.denediğin gün yine söylüyorum lütfen yağı bol kullan ve hemen bırakma olmadı diye düşünme tamam mı nasıl yapıyordum falan diye kendi kendime konuşmuştum 2. de :)) ıkındım falan. eşinede söyle sakın bırakma olacak falan diye destek olsun sana.

canım sen zeytın yagı ıle yendım blogunun sahibimiydin :)

Kkaderim bayağıdır takip ediyorum sen çok güzel yardımcı oluyorsun insanlara :)Valla sağol yaaaa.

bişey soracaksın sanmıştım yanılmış mıyım =)

Aslında aklımda bi soru vardı sen deyınce tekrar hatırladım ben şimdi egzersizleri yaparken zeytinyagı kullanıyorum ama blogunda ki yazıda bı kaç defadan fazla kullanmak zararlı olabilir demişdin cnm yaa o aklıma takıldı ben denemeler boyunca onu kullancam yoksa kayganlaştırıcımı alsam pnnns denemesınde almayı dusunuodum ama ne yapayım sence

Aslında aklımda bi soru vardı sen deyınce tekrar hatırladım ben şimdi egzersizleri yaparken zeytinyagı kullanıyorum ama blogunda ki yazıda bı kaç defadan fazla kullanmak zararlı olabilir demişdin cnm yaa o aklıma takıldı ben denemeler boyunca onu kullancam yoksa kayganlaştırıcımı alsam pnnns denemesınde almayı dusunuodum ama ne yapayım sence

canım şimdi ben hiç egzersiz yapmadan direk yendim ve eş denemesinde yağ kullandım,o yüzden kendi kullanmadığım şeyi başkasına sayı olarak öneremeyeceğim vebal almak istemediğim için, ben 2 kere kullandım sizde 2 den fazla kullanmayın dedim hani herşeyin fazlası zarar mantığı ile, ama arkadaşlardan çoğu yağı duydu ve kayganlığını görünce ne olursa olsun kullanıcaz dediler egzersizde ve bildiğim kadarıyla zararını gören hiç olmadı, sadece önerim yağı kullandın ya sonrasında sakın vajinayı temizlemek adına sabun falan kullanma, vajina kendi kendini temizleme özelliğine sahip o yüzden akıntı gibi birşey geliyor aparatla falan deneme yapıldığında. sadecepeçeteyle sil o kadar.

Back
X