Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kulak çubuklarıylaa 12 tanesiyle yapınca oldu benım ılk sonra muma geçicekdım mum 12 kulak cubugundan birazdaha kalındı cesaret edemedim ama inanırmısn cubuklardan daha kolay girdii bence yaparsın emin ol yaparsın sen benım gibi baya ilerlemişsin üzülme bence bak ben cok mutluyum suan kendinide kasma yaparsın yani o kademeye geldiysenn oooooo :)

inanırmısn eşimle denedigimizde bende düz yapıyodum ondan canım yanıyomuss ne bileyim aşagı oldugunu :) ondan sonrada bıdaha denemedk zaten:)

ben düne kadar aynaya bakmaya korkuyordum ama simdi aptalca bir mutluluk oldu bende valla buarada tüm arkadaşlara teşekkür ederrim ayrıca sabahtan bana mesaj atan arkadaşım iyi ki varsın rabbim tüm güzellikleri versin sana ve hepinize Allah ım bundan bile mutlu oldum deliği keşfettim :)

merhaba cnm aramıza hosgeldın masallah dıorum sana faakat sunu anlamadım aparatın enımı 10 cm boyumu enı 10cmse onu almıssan es denmesıne gecebılırsınz ate basaırlı olucaksın bence.doktorada gıtsen oda egzersız yaptırıcak

boyu 10 cm yanı kakalemı sadece streç filmle sardımm okdar önce kualk çöpuyla başladım o cok kolay geldıı sonra kalemı denedım oda kolay olduuve sevıncımden şaşşrıdım yanı oluncaanefes ala ala gevşedım tabı önce bu arada hoşbuldukk :)))

ozaman hergun santım santım kalınlastır aparatını cnm ılerlemelerını bıze yaz bol sans

tabiki hergün burdayım artık yanlız olmadıgımı gördükçe dahada raahtlıyorumm sanki kalemden sonra hemen mumamı geçmelıyımm bırde her gün ne sıklıkla yapmalıyım ...

kalemden sonra muma gecebılrıısn yada kalemı baya bı peceteye sarıp daha kalın olmasını sağlayabılrısın ızlıyeceğın yol tamamen senın secımın canım ama soyle bısey soyleyım prezrvatıf gecırısen eğer aparatına daha kolay gırıyor bıde oyle dene bakalım.hergun bı yarım saat calıssan yeter baktın 5 cm yapıosun 10dakka claıstın rahat gırdı 7 cme cıkar aynı gun onuda dene hersey senın elıne nekadar cabuk yaparsan okadar cabuk hallederız

avesra sende vajinusmustun dimi yendinmi peki sen bir bu forumu kullanmaya alışmaya calısıyorum çok karışşık gelıyoo

kızlar ben okeyın sıcak temas kayganlaştırıcısını aldırdım sizce onunla denesemmi eş denemesine geçdigimde yok vazelinlemi deneyim

geriside gelecekk mutlulugun daim olur inşş :)

soktayım birz inceleyim ıkınabildiğim en iyisi olsun diye cunku az ve yavaş ıkınmalarda son ıkındığım kadar acılmadı

tatlm orası öle bi yerki az açıldı çok açıldı die kafana takma azcık ıkınman onun hafif açılması bile senin aparatı alabilmene yeterli sende göreceksin..... kendine bi kayganlaştırıcı buldunmu? incecik kulak çubuğu ile başla korkma sakın başuan vajinanı böle inceleyebilmen bile bi ilerleme değilmi bak ilerlemeye başladın bile

Son düzenleme:
Ay çok sevindim peki ne sıklıkla yapmalıyım bu egzersizi birde eşimle yapsam daha iyi olur dimi benparmakla dendımde parmak la yanıyo sanki

mrhaba tatlm aramıza hoşgeldinç yazdıklarını okudumda şahsi fikrim çok iyi ilerlemişsin bence doktorsuzda çok kolay halledebilirsin. bende sadece burdaki kızalrın tavsiyeleri ile yendim inan :) ne kadar peşini bırakmazsan okdr çabuk olur kurtulman sana bağlı yani. burda 4-5 güne yenen arkadaşlarımız bile oldu inan

umarım ilerleme devam eder parmağımı hafif iteledim biraz yanmam olunca bıraktım simdi dediğim gibi ben yerini bile bilmiyordum..ayıptır söylemesi esimde boşuna mı ittiriyormuş :/

umarım ilerleme devam eder parmağımı hafif iteledim biraz yanmam olunca bıraktım simdi dediğim gibi ben yerini bile bilmiyordum..ayıptır söylemesi esimde boşuna mı ittiriyormuş :/

bizde hiç birimiz bilmiyorduk yönünü cnm burda hep beraber öğrendik. parmağını yada aparatını kayganlaştırmazsan yanma hissedersin bolca kayganlaştırman lazım

melis gerçekten zor durumdayıdım 1 yılı gectı evelnelı artık olsun isitiyorum bır an önce cok doktor arstrdım insan kıme güvenecegını şaşşırııyo şimdı gene randevu aldım ama ogune kadr bırseyler yapmak ısıtıyorum bos durumak ıstemıyorumm burayı hep okuyodumm ama gercekmı yoksa ölesınemı yazılıyo dıe önemsemıyordum şimdı iyikk yazdım ıyıkı okumusuum dıyorum çok tesekur edrım burda olupda yarıdım edenlerree inanın cok dua edıcemmm cok en yakın arkadaşıma bıle anlatamdım aneme analtamdım hiç kımse bılmıyor sadece eşimle benım aramda okadr büyük bir yük ki bu analatamam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…