- 6 Kasım 2013
- 6.316
- 9.382
- 148
- 35
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #162.901
valla sana kızdım açıkcası ne yalan söylelyim başka sayfaya yazmışsın herkes egzersız yapıyo ben yapamam diye yapıcaksın canm bunu n başka yolu yokk :) acımıyor diyorum kendini kastıgın için bütün acı ben ilk yapdıgımda ellerim nasıl bacaklarım nasıl titriyo ama hiç bişey yokmuş ki ne verirsen alıyo anlıgın orası :) hehehe
Eki Görüntüle 854028
Az kalmış canım bak.Demin de yazdım.Şu tahta kalemleri var hani.Keçeli kalem.Onlardan al bi tane.Benim aparatım(ikinci aparatım) aynen o boyda idi.güzelce kremle ve al içine.Bak olacak inan :)
çokk güzel fikirr bu yaa mumdan daha kalın :)
doğrudur inan kızsan da yeridir umarım yaparım denemeye calısacam bugun
ttkucum cokguzle hergun samtımlerı fazlalastırısan 1 aya kalmaz bu ısı haledersınnnn hıc merak etmee
bak cnm sakın korkma adım adım yaz bize 1 kere içine incecik bişi bile alsan bak nasıl umutlanacaksın. ilk aparatınu kulak çubuğundan yap olurmu incecik olsun. kurşun kalem kalınlığında bişi. peçete sar kulak çubuğuna . streçle. ama muhakkak üstünü kayganlaştırmalısın. aklna takılan bişi olursa çekinme sor hemen olurmu
doğrudur inan kızsan da yeridir umarım yaparım denemeye calısacam bugun
oh be sonunda buda bi gelişme :)
denemeye calıscam suan aynadan inceliyorum ilk defa gerçekten ıkındıkça bir boşluk var yalnız bu boşluk popo tarafına doğru yani ice doğru deilmis onu öğrendim :S
işte bu çok doğru bi tespit cnm aparatını böle dimdik değil popo yönüne doğru itiosun bak rsimdeki gibi Eki Görüntüle 854045
Az önce gözüme ilişti de neden olmasın dedim.İki numaraları aparat için çok uygun canım.Arka kısmını kullanacaksın ama kapaklı kısmını değil :)Bak dene,çok kalın da değil :)
ben dierk duz sanıyordum ilklerdeki onca denemedeki zorlanma ondan mı acaba :S
Slm kızlar nezamndır yazılanları okuyorum ama bırturlu yazma cesaretim yoktu bende evelnelı 1 yılı geçti amaerteleye erteleye buüne kadr geldik ha şimdi olur ha yraın dıe ama her denemde acı bir husran can yanmasıı ve bir gun kadın doguma gıtııım alttan muayne yaptı korkmadımfizyolojik bir sorun yok dedi mualla hanımdan randevu aldım ama gidemedım bir turlu yok mısafır geldı yok bu geldı eşimde fazlasıyla anlayışlı oyuzden bırazda bu kadr gecikti okadr takıyorum ki beynımı kemiren bır hastalık sanki burdakılerı okuyunca denemeyapmaya kararverdım ztn ayneyla ıncelıyodum sureklı kulak cöpü denedımm sonra 2 tanesını ensonunda kalemstrec sardım onuda aldım raht 10cm gıttı ama daha kalın bır apartı alabılrmıyım bılemıyorum bu arada haftaya mualla hanıma randevum vr gıtsemı mı gıtmesemıı kendımde yenebılrımıyım kalemı aldıktan sonra cok sevındım bırkac kez tekrrladım kasılmadımm lütfen desteklerınızzzı beklıyourmmm((
inanırmısn eşimle denedigimizde bende düz yapıyodumondan canım yanıyomuss ne bileyim aşagı oldugunu :) ondan sonrada bıdaha denemedk zaten:)
Slm kızlar nezamndır yazılanları okuyorum ama bırturlu yazma cesaretim yoktu bende evelnelı 1 yılı geçti amaerteleye erteleye buüne kadr geldik ha şimdi olur ha yraın dıe ama her denemde acı bir husran can yanmasıı ve bir gun kadın doguma gıtııım alttan muayne yaptı korkmadımfizyolojik bir sorun yok dedi mualla hanımdan randevu aldım ama gidemedım bir turlu yok mısafır geldı yok bu geldı eşimde fazlasıyla anlayışlı oyuzden bırazda bu kadr gecikti okadr takıyorum ki beynımı kemiren bır hastalık sanki burdakılerı okuyunca denemeyapmaya kararverdım ztn ayneyla ıncelıyodum sureklı kulak cöpü denedımm sonra 2 tanesını ensonunda kalemstrec sardım onuda aldım raht 10cm gıttı ama daha kalın bır apartı alabılrmıyım bılemıyorum bu arada haftaya mualla hanıma randevum vr gıtsemı mı gıtmesemıı kendımde yenebılrımıyım kalemı aldıktan sonra cok sevındım bırkac kez tekrrladım kasılmadımm lütfen desteklerınızzzı beklıyourmmm((
[ı]merhaba cnm aramıza hosgeldın masallah dıorum sana faakat sunu anlamadım aparatın enımı 10 cm boyumu enı 10cmse onu almıssan es denmesıne gecebılırsınz ate basaırlı olucaksın bence.doktorada gıtsen oda egzersız yaptırıcak [/ı]
boyu 10 cm yanı kakalemı sadece streç filmle sardımm okdar önce kualk çöpuyla başladım o cok kolay geldıı sonra kalemı denedım oda kolay olduuve sevıncımden şaşşrıdım yanı oluncaanefes ala ala gevşedım tabı önce bu arada hoşbuldukk :)))
[ı]ozaman hergun santım santım kalınlastır aparatını cnm ılerlemelerını bıze yaz bol sans[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?