Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

doğrudur inan kızsan da yeridir umarım yaparım denemeye calısacam bugun

doğrudur inan kızsan da yeridir umarım yaparım denemeye calısacam bugun

bak cnm sakın korkma adım adım yaz bize 1 kere içine incecik bişi bile alsan bak nasıl umutlanacaksın. ilk aparatınu kulak çubuğundan yap olurmu incecik olsun. kurşun kalem kalınlığında bişi. peçete sar kulak çubuğuna . streçle. ama muhakkak üstünü kayganlaştırmalısın. aklna takılan bişi olursa çekinme sor hemen olurmu

denemeye calıscam suan aynadan inceliyorum ilk defa gerçekten ıkındıkça bir boşluk var yalnız bu boşluk popo tarafına doğru yani ice doğru deilmis onu öğrendim :S

Slm kızlar nezamndır yazılanları okuyorum ama bırturlu yazma cesaretim yoktu bende evelnelı 1 yılı geçti amaerteleye erteleye buüne kadr geldik ha şimdi olur ha yraın dıe ama her denemde acı bir husran can yanmasıı ve bir gun kadın doguma gıtııım alttan muayne yaptı korkmadımfizyolojik bir sorun yok dedi mualla hanımdan randevu aldım ama gidemedım bir turlu yok mısafır geldı yok bu geldı eşimde fazlasıyla anlayışlı oyuzden bırazda bu kadr gecikti okadr takıyorum ki beynımı kemiren bır hastalık sanki burdakılerı okuyunca denemeyapmaya kararverdım ztn ayneyla ıncelıyodum sureklı kulak cöpü denedımm sonra 2 tanesını ensonunda kalemstrec sardım onuda aldım raht 10cm gıttı ama daha kalın bır apartı alabılrmıyım bılemıyorum bu arada haftaya mualla hanıma randevum vr gıtsemı mı gıtmesemıı kendımde yenebılrımıyım kalemı aldıktan sonra cok sevındım bırkac kez tekrrladım kasılmadımm lütfen desteklerınızzzı beklıyourmmm ((

kulak çubuklarıylaa 12 tanesiyle yapınca oldu benım ılk sonra muma geçicekdım mum 12 kulak cubugundan birazdaha kalındı cesaret edemedim ama inanırmısn cubuklardan daha kolay girdii bence yaparsın emin ol yaparsın sen benım gibi baya ilerlemişsin üzülme bence bak ben cok mutluyum suan kendinide kasma yaparsın yani o kademeye geldiysenn oooooo :)

inanırmısn eşimle denedigimizde bende düz yapıyodum ondan canım yanıyomuss ne bileyim aşagı oldugunu :) ondan sonrada bıdaha denemedk zaten:)

ben düne kadar aynaya bakmaya korkuyordum ama simdi aptalca bir mutluluk oldu bende valla buarada tüm arkadaşlara teşekkür ederrim ayrıca sabahtan bana mesaj atan arkadaşım iyi ki varsın rabbim tüm güzellikleri versin sana ve hepinize Allah ım bundan bile mutlu oldum deliği keşfettim :)

merhaba cnm aramıza hosgeldın masallah dıorum sana faakat sunu anlamadım aparatın enımı 10 cm boyumu enı 10cmse onu almıssan es denmesıne gecebılırsınz ate basaırlı olucaksın bence.doktorada gıtsen oda egzersız yaptırıcak

boyu 10 cm yanı kakalemı sadece streç filmle sardımm okdar önce kualk çöpuyla başladım o cok kolay geldıı sonra kalemı denedım oda kolay olduuve sevıncımden şaşşrıdım yanı oluncaanefes ala ala gevşedım tabı önce bu arada hoşbuldukk :)))

ozaman hergun santım santım kalınlastır aparatını cnm ılerlemelerını bıze yaz bol sans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…