Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben artık çocugum olmayacak diye öyle hevesle bakıyorum ki o hamilelere bide kaynanam çocuk yapmıyon diye neler diyo bide onlarla oturuyom düşün halmi

sen sıkma canını burdayız beraberiz asarız sen sadece kulagıını tıka esine odaklan egzersizlerini yap takıldığın yerde gec yaz bi sürü kişi sana yardım edecek gor bak

Dün başarı hikayelerini okudum o kadar cesaretlendim ki... Eşimle deneme yapmak istedim...her zamanki gibi kasılma olmadı ama yinede birlesme sağlanamadı... Yinede umutluyum.. Parmak egzersizi yapamıyrum. Ama ben bu işi halledecem inş. Dua edelim bu mübarek günlerde birbirimize

İki parmagi da hallednce olurmu bu is

Ağrı çekmeden, birkaç dakika boyunca kadın vajinasına iki parmağı sokabiliyorsa veya eşinin iki parmağını alabiliyorsa, cinsel ilişkiye girmenin zamanı gelmiş demektir. İlk birkaç dakika kadının üstte olduğu bir cinsel ilişki pozisyonu denenmelidir, böylece kontrol onun elinde olacaktır. Sanki bir bağırsak hareketiymiş gibi kadın eşinin penisini vajinasına yerleştirerek ve bunu dışarı iterek deneyebilir. Bu aynı zamanda kasları dışarı itmek ve daraltmaktır.

Ağrı çekmeden, birkaç dakika boyunca kadın vajinasına iki parmağı sokabiliyorsa veya eşinin iki parmağını alabiliyorsa, cinsel ilişkiye girmenin zamanı gelmiş demektir. İlk birkaç dakika kadının üstte olduğu bir cinsel ilişki pozisyonu denenmelidir, böylece kontrol onun elinde olacaktır. Sanki bir bağırsak hareketiymiş gibi kadın eşinin penisini vajinasına yerleştirerek ve bunu dışarı iterek deneyebilir. Bu aynı zamanda kasları dışarı itmek ve daraltmaktır.

Ya ben es parmagi deneyemem hani kontrol bende olmayacagi icin bunu yapamam ama sorun olurmu bide bu aparat falan diyolar onlari yapmama gerek yok parmagi yapinca demi

Ya ben es parmagi deneyemem hani kontrol bende olmayacagi icin bunu yapamam ama sorun olurmu bide bu aparat falan diyolar onlari yapmama gerek yok parmagi yapinca demi

ben sadece parmak egzersizlerini yapacam ve esmden yardım alacam aparatları kullanmak gerekmiyor bence tabi bu benim düşüncem bana daha iyi geliyor bu sekilde ama sen nasıl istersen yada en rahat kendini nasıl hissedersen oyle yapmalısın

merhaba arkadaşlar ben mum aparatını kalınlaştırdım,bu aşamaya kadar geldim.iki sorum olacak mumu kalınlaştırdıktan sonra çok fazla ileriye itemedim 4-5 cm kadar,normal mi bu durum,egzersiz yaptıkça daha çok ilerler miyim?ikinci sorumda mumu çıkardıktan sonra beyaz bir sıvı geliyor bu ne demek?

merhaba hanimlar ben de bu illleti yeneli bir ay olduve dayanamadim paylasmak istedim. aslinda is beyunde bitiyor ama bende hayatta ben yapamam oraya girmez diyordum mumkun degil di benim icin. cok kotu yani esini mutlu edememek evlenmeseydim diyodum bazen. esimlede okadar seviyoruzki birbirimizi adam gozumun icine bakiyor ama ben iliskiye giremiyorum. inanun dr a gerek bile yok ben bir gece yeter dedim biticek dedim bu iskence acirsa acisin olum yok ya kimse olmemus acisindan diyerek tamda o gece yendim. kalcamin altina yastik koydum ve esime sabirli olmasini aniden yapmamasini ona guvenmessem asla olmayacagini soyledim. yeminler ettirdim yani. bacaklarimi dogum yapar gibi actm tabi kayganlastirici kullaniyoruz su bazli olanlardan. derin derin nefes aldim hic birakmadim esime ne kadar kassamda devam dedim yarim birakma zorla. orasi bosluk acimicak bebek cikiyor oradan aci katiyyen yok kastikca yolu daraltan biziz. burazda acisin dedim ya kahrolmaktan iyidir hergun dimi.ve ilk gun basardim acimiyor sadece bir tuhaf oluyosun ama bir bogum ya orayi gectimi bitti derin nefes alarak bacagimi sonuna kadar acarak yendim ve sanki bir ton yuk kalkti uzerimden. bir ay oldu simdi com az kasilma var ve tamamini alabiliyorum sunu soyliyum hic bir sekulde acima olmuyor yemin ediyorum kasmassaniz vallahi oluyor. ama esiniz sabirli olacak sizi ezmicek hevesinizu kirmicak sinirlenmicek. cok iyu anliyorum ama asla kendinizi suclamayin eksik hissetmeyin bu suzin elinizde degil ama katiyyen ben yendimse her kadin yener. dunyaya yeni gelmus gibiyim mutlaka basaracaksiniz vazgecmek yok en gyzelude esimin mutlulugu okadr mutlu olduki gercek bir kari koca olduk dedi allaha bin sukurinsallah bebegimizde en kisa zamanda supriz yapar... yilmayin inanin basaracaksiniz uzun oldu ama coj birikmis sevgiler...

Back
X