Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

deniycem ama böyle sonrasında biraz yanma oluyo bişey olmaz demi

normalde eş denemesinde kullandım ben ama egzersizde yağ kullanan arkadaşlara soralım öyle bir sıkıntı oluyor mu, bence yağ ile alakası yoktur, tahriş olunca yanma olur benim bildiğim şey.birde egzersiz sırasında kendini kastığın anda itme aparatı yada parmağını tahriş olmasın. avesraaaa nerdesin bebeğim :))

Son düzenleme:
ben sadece parmak egzersizlerini yapacam ve esmden yardım alacam aparatları kullanmak gerekmiyor bence tabi bu benim düşüncem bana daha iyi geliyor bu sekilde ama sen nasıl istersen yada en rahat kendini nasıl hissedersen oyle yapmalısın

canım hiç egzersiz yapmadan da yenebilirsin anlattığım şekilde , yada egzersizle yenersin; bir parmak da cesaret gelir yenersin, bir başka kişi 10 cm de cesaret gelir yener, yani kişiden kişiye değişir, bu tamamen beynine oraya birşey girebilir ve hiç acımadan fikrini kabullendirmekle alakalı bir durum.

merhaba arkadaşlar ben mum aparatını kalınlaştırdım,bu aşamaya kadar geldim.iki sorum olacak mumu kalınlaştırdıktan sonra çok fazla ileriye itemedim 4-5 cm kadar,normal mi bu durum,egzersiz yaptıkça daha çok ilerler miyim?ikinci sorumda mumu çıkardıktan sonra beyaz bir sıvı geliyor bu ne demek?

cnmmaynı sıvı bendende oluyoo ya ben9cmmdeydım bu sabh 9cm denedii m bıraz zor oldu ılk başta ama oldu bıraz bısızlma oldu yandı gibi 10 dk beklletım ıcımde apartı sonra tekrr cıkartıtmmteekrr böle 5
denem yaptıma akşam gene yapıcamm

cnmmaynı sıvı bendende oluyoo ya ben9cmmdeydım bu sabh 9cm denedii m bıraz zor oldu ılk başta ama oldu bıraz bısızlma oldu yandı gibi 10 dk beklletım ıcımde apartı sonra tekrr cıkartıtmmteekrr böle 5
denem yaptıma akşam gene yapıcamm
daha sonra bende baya ilerlettim,yuvarlak daireler çiziyorum bende genelde.önceden gelmezdi o sıvı bende yeni yeni gelmeye başladı.mantar enfeksiyonu geçiridm onunla bi alakası olabilir mi acaba?

daha sonra bende baya ilerlettim,yuvarlak daireler çiziyorum bende genelde.önceden gelmezdi o sıvı bende yeni yeni gelmeye başladı.mantar enfeksiyonu geçiridm onunla bi alakası olabilir mi acaba?

arkadaşlar vajinanın kendi kendini temizlediği sıvısı vardır, yabancı cisim girdiği için salgılanıyor o sıvı bildiğim kadarıyla, ancak uzun süreli kaşıntı olursa, o sıvıda beyaz süt kesiği şeklindeyse dr a gidin.

canım hiç egzersiz yapmadan da yenebilirsin anlattığım şekilde , yada egzersizle yenersin; bir parmak da cesaret gelir yenersin, bir başka kişi 10 cm de cesaret gelir yener, yani kişiden kişiye değişir, bu tamamen beynine oraya birşey girebilir ve hiç acımadan fikrini kabullendirmekle alakalı bir durum.

canım benim kesinlikle haklısın su adetim bitsin..ama bitmeden one beynime iyice odaklamak istiyorum olsun artık yapayım :/

acayipppp wc ihtiyacı duydum bu seferkinde baskı uyguladıgım için sanırım tam 40 kere git gel yapdım:) sanırım o aartta 9 cm e yakın ama daha devam etmicem

arkadaşlar vajinanın kendi kendini temizlediği sıvısı vardır, yabancı cisim girdiği için salgılanıyor o sıvı bildiğim kadarıyla, ancak uzun süreli kaşıntı olursa, o sıvıda beyaz süt kesiği şeklindeyse dr a gidin.

teşekkür ederim bilgi için,mantar enfeksiyonunda peynir kesiği gibi akıntı gelmişti ama şuan normal bi sıvı.

bnde ödev ypıyom sımdı bkletyorum bnmkı tm 9cm gıt gelı cok yparsak daha mı ıyıı kıı bn bkletıyom am bu bırazacıyo ya 9 cm

ben dedim yaa 40 kere git gel yapdım ama aynı yerde degil çıkartıp tekrar sokarak yapıyosun bence böle yapmak alışmak için daha iyi 20den sonrası resmen az bi ıkın girdi sonra sonra kabız olmuş gibi ıkınmana gerek kalmıyo :)

Moralim bozuk!!!Demek ki sorunlarımızın kaynağı vaji değilmiş diye düşünüyorum şu aralar.Eşimde bir soğukluk bir uzaklık.İki gündür iki kelam etmiyoruz.İçine döndü,tek başına yaşıyor adeta...Ben yokmuşum gibi...Neyin var diye sordugumda bir şeyim yok diyor.Ne yapmalıyım bilmiyorum...

slm cnm bnde ayni dertten muzdaribm inan vajiden daha zor bn bes yillk evliyim bes yildir yapmadigm sey kalmadi denemedigim bisey kalmadi cok cirpindm ck mucadele verdm kndimi hazirlamaya calstim olmadi en sonunda kndim yapicam asicam dedm buraya uye oldm rabbimn izniyle oldu en sonunda ama simdide esimde sornlar ckti iiliskiye girmk denemk istemiyo on sevisme faln hak geture zatn p...s zor kalkiyo cabk sonuyo ve surtunerk bosalmaya alsmis vajinaya daha bosalamadi bide gun asiri deneyemiyorz haftada bi zorla sorun cok yani anliycan napcam bilmiyorm onada hak veriyorm adam bes yildir alisms boyle yasamaya ama bndede tahammul kalmadi suan adetliyim ve cok iyi anlasiyorz deneme faln olmiycakya ondan adetli olmasam tartisiyorz gergin oluyo sinir oluyprmya bnde gecen gun dedim bn bes yildir bizim icn ugrastam bu illeti yenmk icn dedm afedersin okadr apart yaptim bunun icnmiydi dedm madem deseydin ugrasmzdik dedm oyle iste ama ona sorsan bi sorun yok cok guzel hersey nyse cok uzn ildu oyuzdn diyorm arkadslara uzatmayin bitirn su isi diye snra boyle sornlar cikiyo iste herkes yenicek zatn buraya gelip egzersiz yapan kurtlcak emin olun arkadalar bn pek giremiyorm artk ya kaynanmda geldi iki uc hafta bnde onla ilgileniyorm:(((

:10:
Merhaba Egegüzel i nasıl durumdasın seni merak ettim inşallah ilerleme olmuştur.

Merhaba Canim Biz yeni araya duzelttik sabah ise gitmeden esim denedik sorladi yani UCu girdi korktum cektim ama yaparim diye dusunuorum zor birsey degil sadece korku den neyaptin. Biz bu guzel seyden korkuoruz Acir diye Canim peki hamile oldugumuz da kontrol asadan parmakla yapiorlar onu nasil yaptircaz ve dogum ah ah su canimiz tatli olmasada deme sen neyaptin Canim nasilsin s

Back
X