- 4 Eylül 2012
- 1.402
- 689
- 123
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #163.561
inşallah canım hepimize de Allah kimseye altından kalkamayacağı dert vermesinamin canım benim cok teşekkür ederim buarada senin adına cok sevindim ne mutlu sana :) umarım artık hersey cok güzel senin icin
cok teşekkür ederim canım iyi duaların için Allah hepinizin yüzünüzü daimi güldürsün..tamamdır gelişme olursa hemen yazacam cok saol tatlm
ama üstte dogru sekilde oturmak lazm yoksa insann bacakları agrıyo dun prova yaptmda bacaklarm agrıdı
isteyerek yapamayız zaten çünkü girmiyo ki nasıl yapcaz ama biraz beynime oturdu parmagm giriyosa oda girer
lütfen yanlış anlamayın ama ben yatak üstünde esim altta ben üstte olduğum zaman oturmaya calısmam zor oluyor.. bu durus isini nasıl yapacaz daha doğrusu ben dengede duramıyorum :/
ben yenmeden hamile kalmakisdemem canm yaa sonrası ne olacak dogum ne olacakk eşin hep bekleyecekmi olmaz yani yenmeden hamile kalmak bence olmaması gerekioyo kazaıle olmadıgı sürece isdeyerek yani
Bu konuyu halledeyim derken baska konilar cikti basima ya nolir dua edin bana lutfen
Arkadaslar meraba... bende 4 aydir evliyim,vajinismusmuyum bilmiyorum,ama cinsel iliskimizde p....s giriyor ama biyerden sonra sanki ora kapali gibi gitmiyo ve asiri yanma ve aci oluyo doktorda sorun yok dedi neyapmaliyim yardim edin lutfennn
Arkadaslar meraba... bende 4 aydir evliyim,vajinismusmuyum bilmiyorum,ama cinsel iliskimizde p....s giriyor ama biyerden sonra sanki ora kapali gibi gitmiyo ve asiri yanma ve aci oluyo doktorda sorun yok dedi neyapmaliyim yardim edin lutfennn
Merhaba Canim Biz yeni araya duzelttik sabah ise gitmeden esim denedik sorladi yani UCu girdi korktum cektim ama yaparim diye dusunuorum zor birsey degil sadece korku den neyaptin. Biz bu guzel seyden korkuoruz Acir diye Canim peki hamile oldugumuz da kontrol asadan parmakla yapiorlar onu nasil yaptircaz ve dogum ah ah su canimiz tatli olmasada deme sen neyaptin Canim nasilsin s
Ya şu hallettim diyenlere öyle özeniyorum ki . Ne mutlu size.
Bende bu cumartesi egzersizlere başlayacağım inşallah. Ve inşallah yaptım oldu diye mutlu haberler veririm size. Ve belki de bir hafta da yenmis olurum bu illeti. Ay söylemesi bile çok güzel. Keşke olsa bitse artık. Bıktım ya
Eşinle aranın düzelmesine sevindim. Canım doğum ve hamilelikten önce ilişkiye alışmaya çalışmalıyız hamile falan da kalırsak Allah bir kolaylık verir dert etme...
İnşşşş umudunu kaybetme ve asla umutsuzluğa düşme Doğan'ın hayatın bır parçası olcak inş :))
Allah yardımcin olsn arkadasim ciddi değildir inşallah Hayrola
.....allah yarsimcim olsunSimdise kaynanam ogluna yeni gelin ariyo allahtan esime guweniyr..............m ya
bende onlar olmadı canm ilk olmadıgında sinirimden agladım sonra benımkı teselli ettii biraz kayganlaştırıcı sürdüm ama resmen yaktı o yaka yaka yapamam dıyee uuyudum devam etmedim yag alıcam sürücem öle denicem duş alıcam as gevşetici alıcam felan cok tedbirsiz davrandık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?