Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

amin canım benim cok teşekkür ederim buarada senin adına cok sevindim ne mutlu sana :) umarım artık hersey cok güzel senin icin
inşallah canım hepimize de Allah kimseye altından kalkamayacağı dert vermesin
ben keşke o pozisyonu ok daha erken deneseydim yapamam diye tutturdum
ama çok daha kolay oldu
kendini yapamam diye şartlama
ben o gece bu iş bu gece bitecek demiştim bitti çok şükür

cok teşekkür ederim canım iyi duaların için Allah hepinizin yüzünüzü daimi güldürsün..tamamdır gelişme olursa hemen yazacam cok saol tatlm

ne demek kuzum herzaman beklerız sızler yazınkı dığer zıyaretcı arkadaslaırmızda ckeınmeden yazsınlar onlarada yardımımız dokunsun bu derdı cekmeyen bılmez hepımız aynısı yasadık ama bı caresı var bunu unutmayın yeterkı azımlı olun allah yuzunuze gulucek

ben yenmeden hamile kalmakisdemem canm yaa sonrası ne olacak dogum ne olacakk eşin hep bekleyecekmi olmaz yani yenmeden hamile kalmak bence olmaması gerekioyo kazaıle olmadıgı sürece isdeyerek yani

Ya normal doğumdan sonrada bu tip sorunlar olabilyormus en yakın arkadaşım çekti bu durumu.ama tabi onun vajinismus gibi bir derdi yoktu. Jel ile halletti ama hemen deil

Ya şu hallettim diyenlere öyle özeniyorum ki . Ne mutlu size.
Bende bu cumartesi egzersizlere başlayacağım inşallah. Ve inşallah yaptım oldu diye mutlu haberler veririm size. Ve belki de bir hafta da yenmis olurum bu illeti. Ay söylemesi bile çok güzel. Keşke olsa bitse artık. Bıktım ya

Arkadaslar meraba... bende 4 aydir evliyim,vajinismusmuyum bilmiyorum,ama cinsel iliskimizde p....s giriyor ama biyerden sonra sanki ora kapali gibi gitmiyo ve asiri yanma ve aci oluyo doktorda sorun yok dedi neyapmaliyim yardim edin lutfennn

Arkadaslar meraba... bende 4 aydir evliyim,vajinismusmuyum bilmiyorum,ama cinsel iliskimizde p....s giriyor ama biyerden sonra sanki ora kapali gibi gitmiyo ve asiri yanma ve aci oluyo doktorda sorun yok dedi neyapmaliyim yardim edin lutfennn

arkadaşim ben bu işi halletmedim ama halleden arkadaşlar dan duyduğum kadari ile söylüyorum. Vajina ya p. . . İ dik itiyor olabilirsiniz anüs bölgesine doğru eğim li itmek gerekiyomus arkadaşlar bununla ilgili resim paylaşmislardi . Tekrar paylaşabilirler

Eşinle aranın düzelmesine sevindim. Canım doğum ve hamilelikten önce ilişkiye alışmaya çalışmalıyız hamile falan da kalırsak Allah bir kolaylık verir dert etme...

İnşşşş umudunu kaybetme ve asla umutsuzluğa düşme Doğan'ın hayatın bır parçası olcak inş :))

tutku sıcak suya otur bence canım.ayrıca erteleme ben erteledim geçerli nedenlerim de vardı..sonra da uzadıkça uzadı..sen devam et yağ sür yaparsın.kas gevşetici de rahatlatıyor bir iki saat öncesinden al ama.başarılar inşallah yenersin şu günlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…