- 14 Mayıs 2013
- 1.129
- 165
- 123
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #163.601
Yardımcı olur musunuz
nası yani cnm yaaa benmi yanlış anladım die bi kaç kez okudum yazdığını.....
gerçekmi bu?
kaynanan sorun yaşadığınızı biliyor mu ki?
Egzersiz de neyi asmam imkansız anlamadim ama neyse.
Daha önce bir iki kere konuştuk çok sağolun bende karar verdim yapmak için fakat yine aynı oranda önemli olan bir sorun ile karşılaştm ama samimi bir cevap görmeyi dilerdim.
Bunu kendin düşüneceksin demekle bitmiyor kendim düşünüp çare bulabilse idim buraya yazmayı gerek görmezdim
yine de çok teşekkür ederim ilginiz için .artık kendi kendime hallederim inşallah. Sağolun arkadaşım
canım egzersz sırasında zarın yırtılabilirde yırtılmayabilirde. bi çoğumuzunki yavaş yavaş genişlettiğimiz için yırtılmadı. esnedi. eğer eşin bunu kafaya takacaksa sen egzersz yaparken yanında bulunsun.yırtılırsa kanar görür zaten. ama eşin bi tercih yapmak zorunda bu hastalığı yenmek için egzersz yapmak zorundasın. ya zar yada benm bu hastalığı yenmem ikisinden birini seç demelisin baska çare yok ne yazıkki :44::44:
Egzersiz de neyi asmam imkansız anlamadim ama neyse.
Daha önce bir iki kere konuştuk çok sağolun bende karar verdim yapmak için fakat yine aynı oranda önemli olan bir sorun ile karşılaştm ama samimi bir cevap görmeyi dilerdim.
Bunu kendin düşüneceksin demekle bitmiyor kendim düşünüp çare bulabilse idim buraya yazmayı gerek görmezdim
yine de çok teşekkür ederim ilginiz için .artık kendi kendime hallederim inşallah. Sağolun arkadaşım
Yok blmyo bnm esimle aramda bi sorun yok ki kaynanam ortaligi karstryo
1. egzersız yapmadan bunu asman ımkansız yazdımm..tek sen değıl herkes ıcın gecerlı bız burada herkese aynı seyı soyluyoruz
2.benım cevabım ggayet samımı bence dıkatlı okursna egzersız yapmaya karar vermene sevındım yazdımmm bundada samımı olmayan bırsey goremıorum ben
3.tabıkı bunu kendın dusunuceksın ben sana kızlığının bozulup bozulmucaına daır burd abısye dıyemem kımsede dıyemez kımının bozuluyor kımının bozulmuyor buna kımse garantı veremez herseyı goze alıp bu egzerıslzeır yapıcaksın zaten
sana gecen haftalrda cok yazdım egzersı zyap onu yap dıye ben burd aparayla durmuorum kendım sızlere yardımcı olmak ıcın duruorumm egzersız yapmayanlarada kızıorum sırf sızın ıyılınız ıcın yoksa yappsanızd ayapmasanızd abana bı faydası yokkı ınsanıyet namına.sana da bunları kendı kendıne halelt dıye solemedım oyle bısey olsa cevap bıle yazmazdım.alınganlığın anlamı yok bence herkes bu ıletten kurtlsun dıye urasıoruz ..bu sıtenın amacı bu zatenn bbı seyler ebıranonce baslamak
Tamam arkadaşım hakkını Helal Et . Haliyle iyi değilim yanlış anlamışım kusura bakmayın.
Bende yeni basladm serce parmak hemen girito hic acimyo
baksanıza kadın resmen izin vermiyoo anahtarıda almış bu resm kontrolu elimize almamız gerektigini anlatıyo
Egzersz bu hstaligi asamazsin demwk istems arkads yanlis anlamiszin cnm
Benim kaynanamda beni istemior istemedi esim sevdi o Hala der keske turkiyeden akrabami alsaydik diye Ben neler cekiorum gitmiorum orayi dugunumu maf etti Pardon böle sorunlar imla kafa agrittim
ama kadın kontrolü değil kontrolsüzlüğü ele almış
ah ahhyolu yarıladım hadi yavas yavass olucak bu iş :)
inş başarırız ama şimdi bile denemek istiyorum dunkü o resmden çok etkilendm demekki giriyo p... yani biz nye bunu engelliyoruz ki bu dogann kanunu bence kasmaynca olup bitecek
kasmakdan engellenıyoo isder isddermezz canm atlatıcaz merak etme
bazıları acımasız eşimi sewiyorum ve mutluyum sende öyleyse salla gitsin:)
Kızlarrrrrrrr kızlaaaaaaarrr yaptııııımmm,olduuuuu gerçekten olduuu.Banyoda inceledim önce sonra da küçük parmağımı kayganlaştırıcı ile aldııımmmmmmmmmm.İlk başta biraz zorlandım ama popo yönüne doğru yapınca girdi.Biraz kasılma oldu ama sonra geçti.Çooook mutluyummmm.Bern de yeniyorum galiba.Onca zaman burada yazılanları okumuştum cesaret edip yazdım bugün.Bir arkadaşımızın dediklerini yaptım(şimdi rumuzunu unuttum) olduuuuuu :)
Kızlarrrrrrrr kızlaaaaaaarrr yaptııııımmm,olduuuuu gerçekten olduuu.Banyoda inceledim önce sonra da küçük parmağımı kayganlaştırıcı ile aldııımmmmmmmmmm.İlk başta biraz zorlandım ama popo yönüne doğru yapınca girdi.Biraz kasılma oldu ama sonra geçti.Çooook mutluyummmm.Bern de yeniyorum galiba.Onca zaman burada yazılanları okumuştum cesaret edip yazdım bugün.Bir arkadaşımızın dediklerini yaptım(şimdi rumuzunu unuttum) olduuuuuu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?