Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evet üstte yaptım ben bız aynı gıdıyoruz sanırm. Dua edelım. Evet agrı oluyor ıkınmaya calısıyorm bende ve z.yagı bekleyerek. İnşaAllah hepsını rahatca yaparız zamanla..

Bu akşam mumla egzersiz yapiyordum . Tuvalete gitme ihtiyaci hissettim... egzersiz yaparken bir noktadan sonra afedersiniz çişim geliyor. Geçenlerde burada bi arkadaş eş denemesinde çişiniz gelirse sabredin orgazm olmadan önce öyle hissediliyormus demişti.. inanin o anda saf saf ay orgazm mi oluyorum nedir diyordum ki.... bi baktim ki artik cok gec...heryer batti... bi de çis temizligi cikti başıma...

Evet Öle insallah yapariz ikindim nefesim gitti Benim okadar yani agri oldu bidaha nasil yaocsm dua edelim ecet

amin bende onu düşünüyorum bırdahakıne inş dahada kolay olucak. Gebede olmak ıstıyoruuummmmm hayırlısı..
Egzersız yapan arkadasım orgazm zaten bellıdır orgazmdan önce rahat rhat tanımaya ve yapmaya calıs acele etme

ilk defa duydum cnm cis gelmesi orgazm faln yni okadr egzersiz yaptm hic oyle olmadi sadece sanki buyuk abdestin gelir gbi oluyo makat tarafinda bi baski oluyo oda popo yonunde oldugu icn

Egegüzeli senin adına çok sevindim. Tebrik ederim. Egzersizlere birlikte başladık diye hatırlıyorum. 5 aylık evliyim. Bugün ben de eş denemesi yyapacağım. Allah'ım yardımcımız olsun...

kızlar bu gece deneme var 2-3 gündür hiçbişi yapamadık inş. bu gece bu iş bitecek birbirimize dua edelim ve bu gece bitirelim bu işi...
Allah yardımcımız olan bütün arkadaşlardan razı olsun ...

Son düzenleme:
z.yagı anestol bırlıkte kullandıgmdanmı oluyor bılmıyorum inş cıddı bıse degıldır dıyorum. Yani afedrsn ıcınede z.yagı sürsem aynı agrı z.yagın ıcerıye pek etkısı olmuyor

canım yağ sürünce uyuşmayacak ki zaten, uyuşması içinde neden yok, amaç ağrısız bir deneme gerçekleştirmek,kendini kasmaman içinde ıkındığında zaten başka şeye gerek kalmaz ki, düşünsene, ağrılı birşey olsa, Allah o sıvımıza uyuşturucu etki verirdi ki bizde ilişkiden zevk almazdık hiç,eşinde olumsuz etkilenir hissizlik oluşurdu. zaten uyuşmaya ihtiyaç yok anlatabildim mi? kayganlık yeterince sağlanırsa acı olmaz

canım bak egzersiz sırasında sanırım idrar kesesi yakın olduğu için o his oluyormuş, kızlardan birisi egzersiz sırasında bu histen bahsetmişti.

Son düzenleme:
kızlar bu gece deneme var 2-3 gündür hiçbişi yapamadık inş. bu gece bu iş bitecek birbirimize dua edelim ve bu gece bitirelim bu işi...
Allah yardımcımız olan bütün arkadaşlardan razı olsun ...

Allah yardımcın olsun canım inşallah tek denemeyle aşarsın.

arkadaaşlar bende sonunda atlattım bu işi... mutlu sona ulaştım.. çok şükür rabbime.. şuan heyecandan isimlerin hepsi aklıma gelmez sayamam belki ama benle irtibata geçip sorularımı zamanında cvplayıp bana burda destek olan bütün arkadaşlara çok tşk ederim allah razı olsun hepinizde. birşey dha belirtmek istiyorum daha önce bu siteye üye olup bu durumla karşılaşıp yine burdakilerle yenen bir arkadaş sayesinde buraya üye oldum güç aldım buradaki arkadaşlardan. en önce ondan allah razı olsun. ve bende herkes gibi BU MUYDU diyorum şimdi.. tam 7 ay 9 gün sonra dün gece bitti kabuslarım. rabbim herkesin duasını aklındakini gönlündekini nasip etsin herkesi bu sıkıntıdan kurtarsn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…