Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

anladımm tatlımm ama itiraff etmekk gerekirsee yarısı girince baskı varsaa kaçıyorumm gene ıkınmayıı nefes almayı ihmal ediyorumm bunun farkındayımm aptal kafam işdee

anladımm tatlımm ama itiraff etmekk gerekirsee yarısı girince baskı varsaa kaçıyorumm gene ıkınmayıı nefes almayı ihmal ediyorumm bunun farkındayımm aptal kafam işdee

estağfurullah tatlım sen o an panikleyip unutabilirsin öncesinde eşine de ki bak bana bırakma bak aferin iyi gidiyor falan de yüreklendir, sonra nefes al ver ıkın diye hatırlat ben panikliyorum unutuyorum de

kerata deme teyzesı kızım kızıo bakben erkek değılım neden bana oyle dıosun dıyo

oyyyy sevsin onu teyzesiiii,ceeeee hadi gül bakıym ağlamaaa bak sana ciciler yapıyorum rengi güzel mi ama kerata diye sevimlisin diye dedim bebişim.

Son düzenleme:
Ya şimdi biz dün denedik ya,karnımın içine hava giriyormuş gibi oluyor,sizde de öyle oluyor mu kızlar? :)Yani eşim gidip gelirken böyle pompayla hava basıyormuş gibi oluyor :)

ya ben ilk parmak egzerszi yaptm ama bıraktm şimdi dewammı etsem esimle denesemmi işte bide olmazsa aramız açılcak o var aklım karışk

ya ben ilk parmak egzerszi yaptm ama bıraktm şimdi dewammı etsem esimle denesemmi işte bide olmazsa aramız açılcak o var aklım karışk

canım bak şimdi ben egzersiz olmadan aştım, deneyenlerede diyorum ki olana kadar yapın, bırakmaz hemen pes etmezsen sitede anlattığım gibi dene, ama olmazsa eşimle aram açılır diyorsan vebal almayım, sen daha iyi bilirsin, bu sabır işi belki ilkte belki ikincide olacak, bir arkadaş 10 gün uğraştı mesela, bunu göze alarak deneme yapmak lazım ama eşim kızar diye kesin bir düşüncen varsa egzersize alışman gerekir zaman kaybetmeden, ama egzersiz yapsanda ilk eş denemesinde olmayabilir, çünkü acemi oluyorsun yeri bulamayabilirsin bunun bilincinde olmalı eşinde anlat ona. herkes bu şekilde de.

tesk ederm ben bgun oturup orta parmak ve iki parmak yapayım eger olursa akşama deneyim diyorum dua edin bana

Tesekkur ederim cnm bnm iste uc kere oldu ilki yarim oldu ikinciyi iki hafta sonra denedik ikincide tam girdi ucuncuyude ikinciden uc gun sonra denedik ama ucundede kan geldi bn zaten uc farkli jinekologa gittim biri zar kalin alalim ded digeri normalden kalin dedi ucuncude normal dedi hepsi farkli seyler soyledii iste bnde kurulukda sanmiyorum cunku once aparatla zeytinyagiyla fln deneme yaptim icerisi yagliydi yani ben muayene oldum ama iste distan bakti kist distan belli olur mu ki bi kere daha deneyecegiz bi daha kanama olursa tekrar gitcem doktora ama iceri iste alttan elini sokup muayene etmesini hicc istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…