Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Of ya eşim gel git yapamadı kan gelmedi falan ya sanki olmadıda herzamanki denemelerimiz gibi olmamış gibi gelior çok garip bi duygu ya ben şimdi kadın oldum dimi

kızlar merhaba. Buraya cumartesi sabahı yendiğimi yazmıştım. İlk yaptığımızda baya kan geldi. Ben aparatla çalışırken de geliyodu hep ama bikaç damla geliyodu. Bu sefer daha fazla geldi. Ben umursamadım pek çünkü hemen kesildi. Akşam tekrar denedik. Bu sefer yağ falan sürmedim. Baya zor girdi. Yine kan geldi. Bu sefer biraz tedirgn oldum. Eşimle konuştk. 1 hafta dinlendirelim dedim. Tansiyonum düştü 2. Yaptığmızda. Bu kanama normal mi. Sanırım kızlık zarım kalin. akrabalardan da 1 ay kanaması süren olmuş.

canım hosgeldınnnn.herkesın kan durumu değısık oluyor.dığer denemenızde yıne gelırse bır doktora gıdıp ıcını ferahlatabılırsın bence....ben normal buluorum sorununu ama hıc kafana takma.1 ay surceğınıde sanmıorum

Of ya eşim gel git yapamadı kan gelmedi falan ya sanki olmadıda herzamanki denemelerimiz gibi olmamış gibi gelior çok garip bi duygu ya ben şimdi kadın oldum dimi

canımmmm zaten anlayamam normalll.ayrıca ılk seferde gel gıt yapması zorr o zamanla olucakkk...en kısa zamnda ıkıncı denemeyıde yap ozman kendını ınandırmıs olursun

inşallah gerçekten yenmişsindir canım.hangi pozisyon da olduğunu yazabilir misin bize.
ben de aparatları hep arkama yastık koyarak almıştım ama üstte olamıyorum.şu an regliyim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…