Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kuzucum sana bısye soleyımmı ben sadece ıkı parmakla yendım bu hastalığı makas bıle yapmadım dusun 2 pamağı aldımm sonra bıgece esımle es denmesı yaptım ama yapıcam dedım gerekırs esabaha kadar uyumucammm bu ıs olucak deıdm ve kendı bolgeme zeytınyağı surup oldu cnmmmm ınan korkma sakınnnn..tskur edeırm ıyı dıelkleırn ıcın rabbım sanada nasıp etsın

amin canım şu hastalıgı yeneyim ilk işim cocuk calışmaları :)) bugün aksam denicem allahın izniyle canım..dua et olurmu??

Canım artık eş deneme aşamasına gelmişsin hiç korkma önce ön sevişmeyi uzun tutun sonra penis başı girip çıkarma yapın o kadar bunu dört beş gün denedikten sonra tam olarak penis alma denemelerine geçersiniz benim doktor öyle uygulatmıştı hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz penis egzersizlerden daha kolay emin ol

kizlar morqlim cok bozk iki gundur esimle deniyorrz ilk giriste zorlansamda giriyo biraz sizi var ama olsn napim git gel yapiyorz cikartip tekrar sokabiliyo esim bazn kasiyorm kndimi esim hizli yapnca aciyo faln nyse biz yatagin ucunda deniyorz bacaklarimi havaya dikiyorm yni esimin omzuna koyuyorm esimde ayakta bi yandan git gel yapiyo bi yanda soylenip duruyo yok belm agridi yok bacaklarn agirlik yapiyo allahim ya gulermisin qglarmisin ya 3ekadar agladom gittm salonda yattm cnki onun yaninda yatsam titamiycam kndimi kavga etcm cok yorldum kafayi ustcem ya nyse boyle git gel yapiyo ama ikimzdede hic zevk alma faln yok nyse cikti bosalamadi surtunerek bosaldi yine vajinaya bosalamiyo alisti surtunerek delircem ya napicam sasirdim ona sorsan hic sorun yok problem yok hersey yolunda bnce sorun cok buyuk aramzda bi uyumsuzluk var adami bi bosaltamadm bide diyoki bn cinsellk faln istemiyirm sn mutlu ol diye yapiyorm vajinaya girdigmde hic bisey anlamiyorm diyo bndende cok profosyonel olmami bkliyo napicam bn ya bn vajiyi astm adam kafayi yedi bn senin yuznden boyleym diyo napicm bn yorldum artk zamnla alisinca bosalirm diyo bnmi abartiyorm omu raht anlamadm bn hic normal bi iliski yasayabilcegimize inanmiyorm hic bosalamiycak bnde anne olamiycam (((

bide kizlar bn adamin coook ustune gidiyorm her aksam kavga ediyorm nezamn cocuk yapcaz faln bska konu konisamz oldk oda hakli olark diyoki eve gelmk istemiyom diyo kndimi tutamiyorm engel olamiyorm

canımm benim luten gozyaslarını sılll .yasadıkların cok normal seyler aynılarını bızde yasadık.eslerımız uzun sure bunu yaadığı ıcın adapte olmaları bıraz zor oluyr ama emın olkı zamanla hersey yoluna gırıcek denemelerın sık sık uzerıne gıt sevısmeyı uzun tutun busefer ıkınızınde hosuna gıdıcek tatlım.lutfen uzulme zaman herseyın ılacı erkekler ne anlarrr tatlımmm bosver sen takma kafana onunda dusuncelerı değısıcek.neden anne olmamayasın cok sukur hıcbır esksığın yok rabbım hayırlı zamanda bı evlatta nasıp edecek ıns

bide kizlar bn adamin coook ustune gidiyorm her aksam kavga ediyorm nezamn cocuk yapcaz faln bska konu konisamz oldk oda hakli olark diyoki eve gelmk istemiyom diyo kndimi tutamiyorm engel olamiyorm

canım herseyı oluruna bırak lutfen cocukta vaktı gelınce olucka ıllakı esının boyle ustune gıdrsen kendınden soğutursun

aslinda akisinami birakmk lazm anlamadm biraz once teyzem gbi sevdigim insanin babasinin oldugu haberini aldm olumlu dunya olur ins zamnla napim onu tak bunu tak buyasta delircem esim sevismk pek isttemiyo ki kndi kndine p...si kaldiriyo afedersin oyle yani istecdert cokda napim iste insan biraz yazinca rahtliyo burada olmasa naparz bilmiyorm allah razi olsun hepinizden

Kızlar biz de eş denemelerinde başarılıyız yani alabildim penisi ama zevk filan yok.Acı çekmiyorum ama baskı hissi oluyor.Biraz da sızı....Ne zaman düzelecek bu,ne zaman zevk kısmına doğru level atlayacağımm :))

cnm sık sık deneme yapın zamanla duzelır ama denemelrını fazlalastırısan zevk alma ısıne daha kısa surede ulasırsın

Hayır aldırmadım bütün bunlar yetmezmiş gibi birde düşük yaptım ve kürtaj oldum ondan dolayı şimdi vajiyi nasıl yeneceğimi düşünüyorum kara kara
canım 21 gün bekledim ben, çok geçmiş olsun Allah başka sıkıntı vermesin.Allah sana zorunu gösterdi belki biran önce bunu görüp aşman için, her şeyde bir hayır vardır biliyorsun.

yazdıkların içimi rahatlattı çok tesekkür ederm.. yenmeye calısıyrm ama sanki hiç olmayacak gibi.

canım hepimiz bir zamanlar hiç olmayacak sanmıştık, mesela ben günah olmasa kimsede üzülmesede intihar etsem diye aptalca bir duyguya bile kapılmıştım. ama şimdi ne saçma geliyor o hallerim. aştığında diyeceksin bak gğleceksin kendine, eşimi bunun için mi bırakacaktım ben diye, ağda yapıyoruz mesela o varya nasıl bir acı, yağ sürdüğünde ilişkide doğru ilerlersen acı falan yok , derin nefes alıp verirken gevşek bırakıyorsun ya kendini o an anında ilerlet p yi anlamıyosun bile, ama kendini kastığında zorlama ıkın o zaman.

kızlarr sanırım eşimde sertleşme sorunu oluşuyo.. gerçi ilk defa oldu böyle.. aslında bu vaji durumundan erken boşalma meydana gelmişdi. oyüzden akşam ilişkiye girmeden bikere sürtünme yoluyla boşalsın istedik. ikincide deniyelim dedik. bu seferde sertleşme olmadı.

canım Allah cümlemizden razı olsun, tekrar gözün aydın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…