- 14 Eylül 2013
- 1.050
- 972
- 73
- 35
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #164.881
Bende dün yendim canm.... sirti dönük oldu bide ben yatak ucuna gectim esim ayakta durdu altimada yastik koydum. Bacaklarimi esimin omzuna koydum ...o sekilde hic biseyyyyyy hissetmedm bayada git gelnoldu yani yarim saat diyim sana ve cok rahatti.... sadece ilk basta kasildm sanki bi an gircekmis gibi ama snra ben elimle yapinca daha rahat hissettm
Canım eşin b...ldığı zaman sıvının çarşafa akması çok doğal. Onlar içimizde kalmıyor.
Demek ki korkularını yenmişsin ki hiçbirşey hissetmiyorsun. Boşyere yere stres yapma canım herşey normal sende :):)
ne bileyim avesracım hala anlayabilmiş değilim sizler sayesinde öğreniyorum işte
daha önümüzdee çokkkk güzell günlerr varr olucakk elbette :)
canım melisa sağolsun olaya el atmış, ben henüz gördüm msj ını bazen meşgul oluyorum kusura bakma canım, şimdi melisa da bilir nezaket göstermiş ben egzersizlerden çok anlamam tatlım, hiç egzersiz yapmamıştım çünkü, eş denemesinde falan, egzersiz dışında her konudan sorabilirsin bana, zar yapısı falan filan. tabi hiçkimse yoksa o an forumda o zaman yardımcı olmaya çalışıyorum, zaten bir matematiğş yok tatlım, elinden geldiğince kendini rahat hissedene kadar yapıyorsun bu egzersizleri, illaki içinde çevir şu bu değil, zaten p yide içinde çevirmiyorsun vajinanınsenin yapacağın oraya birşeyler ağrısız sızısız girebiliyor beynini buna ikna etmek
işte erteledikçe erteliyorum döngü devam ediyorbugunde regl oldum.offfff çok kötüyüm...
işte erteledikçe erteliyorum döngü devam ediyorbugunde regl oldum.offfff çok kötüyüm...
aparatla ılgılı konuları melıssa_ak a sorunnn uzmandır
kaderim zar yapısı ılıskı kayganlastırma konularına hakımdır
bende hamılelıkle ılgılı sorularınızı yanıtlayabılırımmmm
ZEYTINYAĞLI VAJINUSMUS TEDAVI MERKEZİ
çok saol canım moral verdin inan saolasın... bitsin artık ya rahatlıyalım bizlerde RABBİM sevdiği kullarına verirmiş derdi sıkıntıyı ŞÜKÜR nediyelim
tamam artık bende stres yapmasam iyi olur dediğin gibi canım
cnm onun tek çaresi ön sevişmeyi uzun tutucan zevk almaya çalışcan başka çare yok işte bende onu halletmeye çalışıorm
eşim korunuo artık cnm bebişe az daha var kısmetse
gülüm o batma tahrişte oluyor benim bildiğim kadarıyla, mesela sana şöyle söyleyim şuan yağ kullanmıyoruz ya mesela bazen yeterince kayganlık olmuyor yani ilk girişte, o zaman hemen gelgit falan yapmaya çalışırsan, o acıyı batmayı hissedersin, mesela ben o durumlarda dikkatli temkinli davranıp devam ederim, ne gerek var canını acıtacaksın, zaten yavaşça gelgit yap kendin hemen kayganlaşır sonra eşin devam ederama dikkat etmeyince sonrasında batma falan oluşur.
evet cnm dıkkat edıyorum cok sagol denemeye devam edıcem bırsre sonra inş. Kızlaaaar testımn sonucunu hala öğrenemedım ama sıze hemen haber verıcm. Bnm ınt. Bugün bıtıyor 3 gün sonra anca yükleyeblırım haberınz olsun. Kapanmadan sıze haber vrmek ıstıyorum sonucu :)
nevresimlerin dili olsada konuşsa yıkanmaktan renkleri atacak
nevresimlerin dili olsada konuşsa yıkanmaktan renkleri atacak
saat kacta alıcaksınn sonucları
eşim de çok acele ediyo o yüzden zevk falan hak getire yanio yüzden oldu bittiye geliyor diyorum ya zaten neyse artık bundan sonra herşey iyi gider umarım
bizimkiler de bebek yapın bebek yapın diye tutturdular kaç zamandır başımızın etini yiyolar çok sıktılar artık 1 2 sene daha düşünmüyorum ben ama eşim de çok istiyo adam daha askerliğini bile yapmadı borç harç duruyo ama herşeyin hayırlısı
eşim de çok acele ediyo o yüzden zevk falan hak getire yanio yüzden oldu bittiye geliyor diyorum ya zaten neyse artık bundan sonra herşey iyi gider umarım
bizimkiler de bebek yapın bebek yapın diye tutturdular kaç zamandır başımızın etini yiyolar çok sıktılar artık 1 2 sene daha düşünmüyorum ben ama eşim de çok istiyo adam daha askerliğini bile yapmadı borç harç duruyo ama herşeyin hayırlısı
evet cnm dıkkat edıyorum cok sagol denemeye devam edıcem bırsre sonra inş. Kızlaaaar testımn sonucunu hala öğrenemedım ama sıze hemen haber verıcm. Bnm ınt. Bugün bıtıyor 3 gün sonra anca yükleyeblırım haberınz olsun. Kapanmadan sıze haber vrmek ıstıyorum sonucu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?