- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #164.901
bugün sabah alması gerekiyoduu halen cvp yok
zaten bu zamana kadar z.yağı bebeyağı jel falan derken nevresim de bıktı bizden
cok merak etttımmmm
allahım ya şöle tutturan ailelere tahammül edemiorm yaa. senmi doğurcan senmi bakcan allahım yarabbim yaaa. hele bide böle alakasız zamanlarda ısrar etmiolarmı. doğuracaksın sonrasını düşünmüolar. herkes evladına en iyi imkanları sunmak ister . belin doğrulmadan nereye istiosun yani. bak kızdım gene
dinleme sen hiç birini cnm.... öle oldğnda ben diorm bi düşünün bnm bebeğim olunca sizin hayatınız ne kadar değişecek? birde benmki nekdadr değişecek. o yüzden kararı bana bırakın yani eşime bile bunu söliorm wala kususra bakmasın
canım benım arada oyle seyler olucakkk lutfen srun etme.hergunumuz bır olmuykı yeır gelıo bızde cok tertısıoruz..aksama esınle aranı duzelt ve ustune duserek bı deneme yap kactıkca kacıoruz yoksa bılıosun kuzucumm..oyuzdenn moralını topla ağlamak yok
bende öle hissetmiştim kendimi eşim oldu dedi zaten nasıl sevinmiştim nasıl umutlanmıştım başının bile girmesi mucize gibiydi benim için ki yarısı girmişti duvarmıdır nedir orayı hissetinm evet dahada ilerletmedim sonra 3 gündür de denicez bugünde eşim kursta olucak zaten gec gelio olurmu bilmem artık
bendee çok merakk ediyorummm çatlayacam valla :)
ay evet sanırım başarmışım ama haberim yokmuş bende kendiliğimden kayganlaşma olmuyo bebe yağıyla deniyoruz biz
kendiliğinden kayganlaşması için ne yapmam lazım ilaç falan da kullanmıyorum ama yine de kupkuruyum ne yapıcam bilmiyorum
bide zevk alma olayı falan oluyo mu sizde ben henüz hiçbirşey anlayamadım ilişki mi yaşamışım ne olmuş ne bitmiş heyecanlanıyorum sadece acaba canım ne zaman yanıcak diye bekliyorumdolayısıylada öyle oldu bittiye geliyor
siz nasıl korunuyosunuz o zaman ilacı bıraktıysan?yoksa bebiş mi gelcek yakında teyze mi olcam ben yine
valla haklısın canım bu dediklerini bende diyorum anlatmaya çalışıyorum ama bir kulaklarından giriyo ötekinden çıkıyo ertesi gün yine aynı muhabbet çok kızıyorum çokkkkkkkkk
canım bence cocuk ıcın acele etme esın bı askere gıtsın gelsın allahın ıznıylede oyle yaparsınız tek basına cocuk buyutmek zorr
AVESRACIM haklısın hemde çok ağla ağla gözümde yaş kalmadı zaten ağlamıcam artık yeter ya bu bende pskoloji die bişi komadı birgünüm birgünüme tutmuyor eşimde öle oldu artık bütün herşeyi buna bağlıyoruz yapıcam bu derttende kurtulucam allahın izniyle bakalım öle noluyo ne olucak
hacico cum tatlım nasılsın? bak kuzucum kuruluk olur ilaçta yapmıştır tabi, ama ben şöyle söyleyim sana dur özelden söyleyim =)) yine utandım
dimi avesracım yaa bide siz söyleyin bizimkilere yaaa beni dinlemiyolar belki sizi dinlerler
kayınvalidem de eşime diyomuş artık ne diye bekliyosunuz ilaç içmesin eşin korunmayın artık falan diye ne rahat insanlar var yaa insanda biraz utanma arlanma olur dimi
dimi avesracım yaa bide siz söyleyin bizimkilere yaaa beni dinlemiyolar belki sizi dinlerler
kayınvalidem de eşime diyomuş artık ne diye bekliyosunuz ilaç içmesin eşin korunmayın artık falan diye ne rahat insanlar var yaa insanda biraz utanma arlanma olur dimi
Kizlar size birsey sorcam Ben Kondom takiorum da yapiorum öke Kalin olmuor deme biraz zor girior gibi gelior ama bilmiorum sizce nasil Öle rahat ediorum :)
ah su kayınvaldelerrrr zatenutanması olsa oyle dermı cnmmmm.bosver hıc takma hepsı aynı benımkı daha 2 aylık evlıyken dıyodu dusun bebnde tam 2 senelıkken hamıle kaldımmm bekledı durdu catladııı sende hıc takma kendı keyfıne gore ayaral herseyııı onunmu cocuğu olcak senın olcak cok ıstıosa cocuk kendı yapsın bıtane
aparatla ılgılı konuları melıssa_ak a sorunnn uzmandır
kaderim zar yapısı ılıskı kayganlastırma konularına hakımdır
bende hamılelıkle ılgılı sorularınızı yanıtlayabılırımmmm
ZEYTINYAĞLI VAJINUSMUS TEDAVI MERKEZİ
valla çocuk meraklısıymış yani zamanında çok yapmamış kendisi şimdi acısını benden çıkarmaya çalışıyo yaabizimkide evlendiğimiz günden beri diyodu ama bu kadar çok diretmiyodu yani neyse bi daha derse bende öyle dicem sen kendin doğur bi tane de sevelim dicem
bak şimdi kaynana konusuna girip beni hepten dellendirme yoksa konu vajinismustan kopar bizide sayfadan atarlar söliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?