Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

melisa iyiki varsın çok tşk ederim tamam kendimi toparlıyorum ve teglden hemen sonra bitecek inş.egzersiz yapmama gerek varmı?reglden hemen sonra?

gözünüz aydın arkadaşım Allah mutluluğunuzu daim etsin.

melisa iyiki varsın çok tşk ederim tamam kendimi toparlıyorum ve teglden hemen sonra bitecek inş.egzersiz yapmama gerek varmı?reglden hemen sonra?

egzersize devam et cnm ben yendkten sonra bi süre daha devam etmiştm vajina genişlesin iyice alışsın die hatta şöle yapırdum 10 cm ile egzerz yapıyordum, hemen arkasına eş denemesine geçiyordum bi süre öle devam etti hatta cnm bu aşamaya gelmşssn artık az kaldı sabır az daha sabır

eşim okadar kötü oldu ki işlevini kaybettiğini filan zannetti ama ona destek oldum ve normale döndü gibi inş tekrar aynı şey olmaz.çok tşk ederim allah sizden razı olsun...

canım böyle düşünme bu dönemde sadece dinlen neler yapabilirsin bunları düşün, bak sen belli bir seviyeye geldin beyin öğrendiği uygulamayı kolay kolay unutmaz, sen regl bittiğinde çok çok iyi bir eş denemesi yaşayacaksın ben inanıyorum.sakın moralini bozma aksine bu sürede sadece motive et kendini.vardın yıldönümünden 1 hafta sonra olsun, senin canın sağolsun yeter ki.

tamam canım bende öyle yapayım ozaman 10 cm ile devam edip denemeye geçeyim ozaman

eşim okadar kötü oldu ki işlevini kaybettiğini filan zannetti ama ona destek oldum ve normale döndü gibi inş tekrar aynı şey olmaz.çok tşk ederim allah sizden razı olsun...

canım bu konuda eşine çok iyi destek ol sende haklısın moralim bozuk hep hiç sexy değilim şuan biliyorum ama yakında renkleniceez merak etme die şakaya vur bence..ki söledğmde doğru azcık renkleneceksiniz merak etme eşinin ozaman öle bi sıkıntısı olmayacak. birazcık açık yazdm ama kusura bakmayın hehe

kızlar zeytinyağı sürmeden yapamıyorum. Ayrıca sadece üstte olduğum pozisyonda yapabiliyorum. Bu ne zaman dùzelir

arkadaşlar ilk önce yağı baş ucunuza koyun ama sürmeyin, ben hep yazarım görmüşsünüzdür belki, şu p yatıkken o halinde p nin üstüne oturun klitorisi vajinayı ileri geri yaparak sürtünün ama bunu ilişkinin parçası olarak düşünün, bu arada ilişki sırasında konuşmayın bu ıslaklığı azaltır dikkatiniz dağılmasın, sonra ıslaklık biraz gelince, ilk başlarda yavaş ilerleyebilirsiniz yağ olmayınca, ama o azıcık ıslaklık olduya girişte, ıkınarak yerleştirmeye çalışın, sonra zaten yavaş yavaş ilerlerken aniden itmeyin, ıslanmaya başlıyor, ama eşiniz değil siz yapın girişi, sonra yavaş yavaş gelgit yaptığınızda ıslaklık artar, sonra arkadaşlar iyice ıslakık olduğunda çıkarıp hemen istediğiniz diğer pozisyona geçtiğinizde vajina girişi bir süre açık kalmış gibi geniş durur rahatlıkla giriş olur, mesela altta bacaklarınızı eşinizin beline dolayarak deneyebilirsiniz, yada siz altta ve yüzünüz yere bakarak eşinizde o şekilde deneyebilir. yani konuşmadan hemen çıkarıp başka pozisyona geçerekte alışabilirsiniz.

kizlar bisey sorcam size smdi biz arada birde olsa deniyoz giris cikis oluyo gitgel oluyo ama esim daha hic bosalmadi vajinaya ikimzdede zevk alma faln yok biz smdi iliskiye giriyo sayiliyomuz:)))

tabiki tatlım yağ olduğu için fazla kaygan ya o yüzden zevk almıyorsunuz, mesela aşırı ıslaklık olduğunda zevk alınmaz hissetmezsin, o yüzden

arkadaşım bu işin aşaması ne biliyor musun? korkularını yendiğin an, herkesin deneme başarma sürwsi, korkuları, cesareti farklıdır,ben egzersiz yapmadım mesela kimse diyemez tek parmak yetmez diye, bende eşim yağ sürerken iki parmağını kullanmasından sonra eş denemesi yaptım ve oldu, ama sen dersin ki olmazsa o zaman herşeyi bırakırım moralim bozlur falan, bekle ve gerçekten hazır olduğunda dene, ama bu ilk etap için sabır işi, denersin olmaz, demek biraz daha egzersize ihtiyacım var der devam edersin, kendini bir kalıbın içine sokmaya çalışma, herkesin bir yolu var sende kendi yolunu çiz, ama çalışarak aş.

Tesekkur ederim canlar iyiki varsiniz cok moral oldu bana nzn6064 arkadasim ozelden yazicam demissin ben ozelden mesaja nasi bakcam bilmiyom insallah bakabilirim olmazsa yine yazarim cok sagolun

Allah cümlemizden razı olsun canım, düzelir merak etme normale dönünce zaten çok hızlı şekilde atlatır merak etme.

Demekki ondan mi acidi cunku ben parmagi deneyince direk cesaretlenip o gece yapmak istemistim o zaman ben once iki parmagida deneyim snra da zamanla artiririm bakalim nolcak insallah yapabilirim cok sagol cnm yine yazarim ben... siz de acima veya yanma olmuyomu.. hic mi olmadi yoksa vajiyi yenince gecti mi cnku bilemiyorum yani bu durum korkudan mi yoksa fizyolojik olarak bana ozel bi durum mu bu aci diye dusunuyorum..kafama takiliyo cunku ben yani o parmagim girdigi gun halbuki cok korkmamistim kasmamistim yine aciyip yaninca korkum kacmam geri geldi.. aglama nobetine tutuldum esim teselli edip bi de takdir etti beni sasirttin baya ilerleme var sende dedi cok moral oldu hepsi sayenizde oldu kizlar ben bakamaz dokunamazdim bile ama kendime parmak attim resmen ama bi hafta onceydi gerilemismiyimdir simdi?

canının yanma sebebi, yeterince ıslaklık gelmediği için canım, şimdi korkuyoruz ya farkında olmadan olması gereken sıvı yeterli gelmiyor, ayrıca ilişki sırasında konuşup dikkatinide dağıtırsan o zamanda kayganlık olmaz, sana tavsiyem deneme yaparsan zeytinyağ sür vajina içine, kendi parmağın zor geliyorsa eşinden yardım iste, mesela ben o şekilde yapmıştım.

canım madem ısaret pğarmağını alabılıosun sımıde orta parmağı dene bıze habwr ver sonrada 2 parmağa gecersın

Canim zaten anlattıklarımin hicbirini z.yagsiz yapmadim yapamazdim da o bana cok cesaret verdi burda bi gordum bi denedim vazgecemem z.yagi candir caaann... kendi parmagim baslarda cok tuhaf geliyodu bana o yuzden ilk parmak denemem esimle sonraki kendi orta parmagimla oldu...konusmalara gelince evet konusma dikkat daginikligi illa ki oldu pozisyon denk getiremedim ne bileyim tam baslicam ayy ayy dur bi dakka demeler sonra derin nefes almalar ha bi de cisim varmis hissi oldu bende hep.. heyecandan mi yandigindan mi bilemem...nys cok sagol cnm tavsiyelerini denicem umarim olur umarim basaririmmm...

egzersiz yapan arkadaşlar 2 parmak egzersizini nasıl yapıyorsunuz? ben aparatla yapmıştım ama parmakla yeniden başladığım için bilmiyorum.zor oluyor mu sizce.vajina girişi nasıl açılıyor mu. ne şekilde yapcam lütfen birşeyler yazınn bana...

zeycanım seni çooook merak ediyorum nasılsın hayatım çalışmalara devam mı

hacicoo aynen devam bitmiyor bereketlendi benim egzersizler:) 2 yılımızı da devirdik bu arada:) bugün reglim bitiyor 2 parmak egzeriszi verdi dr birde denemelere devam :) :)
sen nerelerdesin pek girmiyorsun ya ben göremiyorum senii

canım orta parmak ve ısaret parmağını yanyana koy ve prezervatıf gecır cok kolay olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…