- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #165.121
melisa iyiki varsın çok tşk ederim tamam kendimi toparlıyorum ve teglden hemen sonra bitecek inş.egzersiz yapmama gerek varmı?reglden hemen sonra?canım hayııır kendini lütfen böle kötü hissetmeeee. sen bu aşamaya gelmişsin. son adımın kaldı sabırsızlanıyorsun artık normal olarak ben sana kesin gözüyle bakıyoruuum. dur bakalm sakin ol sende vazgeçmek üzereysen yani ohoooooooo. artık ertelemeler iyice kötü etkilio insanı biliorum ama toparlan moral çok önemli . regln bitsin vajina daha geniş oluo ozaman. ve lütfen yıldönümünü zehir etme kendine yendğn zaman ağladğm günlere yazık diyeceksin.lütfen dinle bizi cnmm
Kızlar sabahı bekleyemeıdm şuan okadr mutluyumkı
çok garıp bır duygu bıldgınız yaptım sonunana kadr hemdee gıt gelde oldu 3 kere denedık farklı posızyonda hepsınde oldu mutlulukdan aglıyorum şuann mutluluk gözyaşlarım eşim okadr mutlu oldukı basarıcıcgını bılıyodum ve ben ılk denemede bukadr basrcagımı bılmıyodumm gercekten okadr bastmısıkı gecen 1yıl 3 ayıma olmuş alllahıma şukurler olsun aptal bır korkuya kendimizi hapsetmişizzz allahıms ana bınelrce şükür kızlar yenemeyen arkadslarım sakın sakın umutsuzluk yokk kesın yenıceksınız bunu ben yaptım sızlerde yapcaksınız emın olun kanamam olmadıama bıldıgınız sonunakadr aldım ınanamadım defalarca sordum eşime bıttı bukadr dedıı ya ayyy hala ınanmıyorumm o kabus dolu gunler gerıde kaldı doktora bıle gıtmeden başardımm bütün bu sıteyı ıyıkı buldum ıyıkı dıkkate almışım keşeke daha önce görseydim keşke ama vardır bundada bır hayır allhıma şükürler olsunn artıkk bitti kızlar sakın bırakmayın egzersızıı ztn egzersızı başarınca bu iş bitmıstr beyın anlıyo ve kendını bırakıyo artıık ve pes edıyo kaslarınız kendını sıkmaktan bugeceye başlamdan önce bır egzersız yaptım ve zeytınyagladım aparatı 5 6 kere tekrrladım egzersızı cıkardım tekrr aldımm sonra ztn eşimi cgrdım basşladık ve ılk dnemde yarısını sonrayavas yavs hepsı gırdı bır nefesde eskıden olsa yaklstıgında sanki çivı batıyo gıbı oluyodum ama sımdı öle kasma bacakta tıtırme hıc bırsey kalmamısıya kızlar sabah akşam yaptım ben yarımşar ssat egzersızz 5 6 gun yaptım tam dneme ayapcaktım araya reglım gırdı 3 gun önce reglım bıtıı tekrr egzersız yaptımm 10cm calıstım en son ve ztn 10cm yapınca kendınız dneme yapmak ısıtıyosunuz acba oldumu başarcam mmı die evt oluyomuş kesinlıklee yaa burda bana yardımcı olan tutkuya avesra ve şuan hatrlayamadıgım dıger butun arkdaşlarımmm çok saollun çok teşekurr edrım allah herkese ve dıger arkdslarımaada yararlı olucam burdayım herzamn şuan hepınız uyuyosunuzdur ama ben bu gece uyuyamam galıbaa :))) ıyı geceler kızlar ......hepınızızede allahım inş yardım edr...inş bu siteye ulaşamayanlar allahım onlarada yardım edr inş bir an öncee.......çok mutluyummmmm hala şaka gıbı gelıyo ınanamıyorumm...
melisa iyiki varsın çok tşk ederim tamam kendimi toparlıyorum ve teglden hemen sonra bitecek inş.egzersiz yapmama gerek varmı?reglden hemen sonra?
canım cvp yazmışlardır belki henüz bakma şansım olmadı ama üzülme ağlama, hepimizin eşlerinde oldu zaman zaman bu sorun, vajinismus yüzünden hani her denemede olumsuz sonuç oluyor ya onlarda bilinç altında yine olmayacak diye düşünüp böyle sorunlar yaşıyorlar, stres yapma, eşinede destek olmaya çalış şimdi gurur yapar daha çok kötü olur, cesaret ver olur canım normal bir daha ki sefere olur düzelir falan dersen kendini daha iyi hisseder.
yarın evlilik yıldonumumuz karagün gibi benim içinkendimi şartlamıştım en azından evlilik yıldönümümüze kadar bitsin diye ama olmadı reglde araya girince yıkıldım ((allah hepimizin yardımcısı olsun ne diyim (((
egzersize devam et cnm ben yendkten sonra bi süre daha devam etmiştm vajina genişlesin iyice alışsın diehatta şöle yapırdum 10 cm ile egzerz yapıyordum, hemen arkasına eş denemesine geçiyordum bi süre öle devam etti hatta cnm bu aşamaya gelmşssn artık az kaldı sabır az daha sabır
eşim okadar kötü oldu ki işlevini kaybettiğini filan zannetti ama ona destek oldum ve normale döndü gibi inş tekrar aynı şey olmaz.çok tşk ederim allah sizden razı olsun...
kızlar zeytinyağı sürmeden yapamıyorum. Ayrıca sadece üstte olduğum pozisyonda yapabiliyorum. Bu ne zaman dùzelir
aynen bnde zeytinyagi surmeyince p...s gitmiyo kasiyorm kndimi bide sadece yatagin ucundayken yapabiliyorm bska pozisyonda olmuyo bazilarina bakiyorm hemn her pozisyonda yapiyolar masallah hayrtle bakiyorm aslnda bnde ustte yapmayi istiyorm ama crsart yok cnku bnim esim surtunerk bosalmaya alismis vajinaya daha bosalamadi iliskiye girerknde raht deil o ayakta oluyo bn yatagin ucunu yatiyorm zevk almiyorm diyo delircem ya iste boyle dert bitmiyo yani ustte yaparsam oda yorulmaz ve zevk alir bodalir ve blki hep bosalir oyle iyle(
kizlar bisey sorcam size smdi biz arada birde olsa deniyoz giris cikis oluyo gitgel oluyo ama esim daha hic bosalmadi vajinaya ikimzdede zevk alma faln yok biz smdi iliskiye giriyo sayiliyomuz:)))
arkadaşım bu işin aşaması ne biliyor musun? korkularını yendiğin an, herkesin deneme başarma sürwsi, korkuları, cesareti farklıdır,ben egzersiz yapmadım mesela kimse diyemez tek parmak yetmez diye, bende eşim yağ sürerken iki parmağını kullanmasından sonra eş denemesi yaptım ve oldu, ama sen dersin ki olmazsa o zaman herşeyi bırakırım moralim bozlur falan, bekle ve gerçekten hazır olduğunda dene, ama bu ilk etap için sabır işi, denersin olmaz, demek biraz daha egzersize ihtiyacım var der devam edersin, kendini bir kalıbın içine sokmaya çalışma, herkesin bir yolu var sende kendi yolunu çiz, ama çalışarak aş.Duzenli olarak yapmadım hiç fakat sık sık eş denemesi yaıpyoruz ve rahatça işaret parmağımı alabiliyorum.ancak burda okuduktan sonra işaret p dan sonraki aşamanın 2 parmak olduğunu öğrendim ve onu denedim ama onu yapamadım direk eşimle deniyoruz. Nedense daha normal geliyor..yani açıkcası ne aşamada oldugumu anlamışda deilim:)
eşim okadar kötü oldu ki işlevini kaybettiğini filan zannetti ama ona destek oldum ve normale döndü gibi inş tekrar aynı şey olmaz.çok tşk ederim allah sizden razı olsun...
nedemk cnm budertten herkes kurtulsunda bn fazla giremiyorm aslnda bnim evde net tok nyse cnm bu bakkal mumlari varya onlarla basla bide bu bimilyoncularda renkli sus mumlari vardir biraz daha kalin onlari alcan p...s sekline getircen yontucan onu ucu aynen p...s gbi olcak yuvarlak yani capi on cm cnm yuvarlak oluyo zatn duz degil yani mezurayla olcucen cnm 4,5,6,8,9,10yapabilirsin hepsini ikiser gun calissan kisa zamnda basarirsin bazilarida kaleme pecete sariyo ve onu surkli pecete ekleyerk kalinlastiriyo oylede yapabilirsin peceteye strec film sar ve prezervatif gecir mumada zatn atiyorm dort cm aldktan snra devami gelir bn yaptiysam sen hayli hayli yaparsin oky bide hep seyde kndine 4olduysa 5de olur o oldusa 8de olur de inan cok raht giriyo hepsi asagi dogru yapcan popoya dogru itcen cnm istersen aparttan once bikac kere bi parmk snra iki parmk calis istersen asicaksin untma
Demekki ondan mi acidi cunku ben parmagi deneyince direk cesaretlenip o gece yapmak istemistim o zaman ben once iki parmagida deneyim snra da zamanla artiririm bakalim nolcak insallah yapabilirim cok sagol cnm yine yazarim ben... siz de acima veya yanma olmuyomu.. hic mi olmadi yoksa vajiyi yenince gecti mi cnku bilemiyorum yani bu durum korkudan mi yoksa fizyolojik olarak bana ozel bi durum mu bu aci diye dusunuyorum..kafama takiliyo cunku ben yani o parmagim girdigi gun halbuki cok korkmamistim kasmamistim yine aciyip yaninca korkum kacmam geri geldi.. aglama nobetine tutuldum esim teselli edip bi de takdir etti beni sasirttin baya ilerleme var sende dedi cok moral oldu hepsi sayenizde oldu kizlar ben bakamaz dokunamazdim bile ama kendime parmak attim resmenama bi hafta onceydi gerilemismiyimdir simdi?
Duzenli olarak yapmadım hiç fakat sık sık eş denemesi yaıpyoruz ve rahatça işaret parmağımı alabiliyorum.ancak burda okuduktan sonra işaret p dan sonraki aşamanın 2 parmak olduğunu öğrendim ve onu denedim ama onu yapamadım direk eşimle deniyoruz. Nedense daha normal geliyor..yani açıkcası ne aşamada oldugumu anlamışda deilim:)
canının yanma sebebi, yeterince ıslaklık gelmediği için canım, şimdi korkuyoruz ya farkında olmadan olması gereken sıvı yeterli gelmiyor, ayrıca ilişki sırasında konuşup dikkatinide dağıtırsan o zamanda kayganlık olmaz, sana tavsiyem deneme yaparsan zeytinyağ sür vajina içine, kendi parmağın zor geliyorsa eşinden yardım iste, mesela ben o şekilde yapmıştım.
zeycanım seni çooook merak ediyorum nasılsın hayatım çalışmalara devam mı
egzersiz yapan arkadaşlar 2 parmak egzersizini nasıl yapıyorsunuz? ben aparatla yapmıştım ama parmakla yeniden başladığım için bilmiyorum.zor oluyor mu sizce.vajina girişi nasıl açılıyor mu. ne şekilde yapcam lütfen birşeyler yazınn bana...
canım orta parmak ve ısaret parmağını yanyana koy ve prezervatıf gecır cok kolay olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?