Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Melisa ne şeker seysin sen böyle.
Herkese yardimci olmaya çalışıyorsun. Dilerim Rabbim de senin sıkıntılarında sen gibi güzel insanlar eliyle yardimcin olur

senin için de çok sevindim canım hayırlı olsun.daha da mutlu olursunuz inşallah:)RaBBİM hayrını da kabul etsin:)

insan yıldönümünde regl olunca yıkılıyor dediiğin gibi canım bende de öyleydi 2 gün önceydi bizimki de. çoook üzülmüştüm farklı bir duygusu olacak diye, fazla da duygusallık olunca insan daha da yavaşlıyor stresten canım şahsen öyleyim ben. benimkide bugün son günüm bende senin gibi devam ediyorum çalışmalara.Allah yardımcımız olsun hepmiizn

Melisa ne şeker seysin sen böyle.
Herkese yardimci olmaya çalışıyorsun. Dilerim Rabbim de senin sıkıntılarında sen gibi güzel insanlar eliyle yardimcin olur

cnm çok saol. bu sıkıntıyı çeken bilir o yüzden herkes yensin istiyoruz bizde elimizden geldğnce yardımcı olmaya çalışıyoruz.. sen ne aşamadasın bu arada

canım deneme sırasında tuvaletin gelmiş gibi afedersin gaz gelmiş gibi falan his olur merak etme sadece sende değil,

bak mesane çok yakında olduğu için sen egzersiz sırasında mesaneye baskı yapıyorsun ve haliyle tuvalet ihtiyacı hissediyorsun.
birde hangi pozisyonda denediğini bilmiyorum ama demek ki altta diyorum, sen üstte olup kendin afedersin elinle tutup girişi sağlarsan çok daha hızlı ilerlersin (biliyorum itici geliyor ama inan en rahatı). kontrol sende olduğu için sen korktuğunda durup istediğinde devam edeceksin, üstte olduğunda, bacaklarını kapatamayacaksın, kendini kastığın zamanda ıkınırsan zaten kasamayacağından p girişine kolaylık sağlanır.

Son düzenleme:
cnm çok saol. bu sıkıntıyı çeken bilir o yüzden herkes yensin istiyoruz bizde elimizden geldğnce yardımcı olmaya çalışıyoruz.. sen ne aşamadasın bu arada

Hergün bir saat egzersiz yapiyorum. Iki parmak alıyorum ama icim çekiliyor gibi oluyorum. Ben de aparatla yaptim dun hem de sekiz cm. Gir cik bile yaptım :)) en güzel tarafı giriş çıkışlarda bakmakda zirlaniyordum dun akşam aparat uygulamasinda cok rahat bakabildim. Hic es denemesi yapmadim bir haftadır.
Parmak degilde aparat olsa nolur sence. Hazir seni yakalamisken bisey daha sormak istiyorum. Es denemesinden önce aparatla yapip hemen uygulama sansim yok esim bilmediği için. Aparattan yarım saat sonra o girişin açıklığı tekrar eski haline mı donuyor.

melisaya sormuşsun canım ama ben şunu söyleyim, mesela p den örnek vereyim, p giripte gelgit yapılıyor ya , vajina girişi hem rahatlıyor hemde farkında olmasakta orası kayganlaşıyor sıvı salgılanıyor çünkü p çıktığı zaman hemen giriş yaptığımız zaman rahatça giriyor ama arada konuşup dikkatimizi dağıtırsak sanki normal haline dönüyor biliyor musun. ama şunu söyleyim arkadaşım zaten önemli olan senin oraya birşey gireceğini ve hiç canının acımadığını kabullenmen, işte o zaman 1 günde geçse aradan zaten o girişi yaparsın sıkıntı etme, sadece ilk denemende acemi olduğun için yerini bulurken zorlanabilirsin, ama öncesinde vajianan buhar banyosu yaptırırsan su dolu bir kaba vajinanı 20 dk kadar tut yanmadan, öncesinde duş al rahatla ve vajina içine eşin parmaklarıyla yağ sürdüğünde, ilk girişte ve takıldığın kendini kastığın her zaman kabız olmuş gibi ıkındığında, paniklediğinde durup derin derin nefes alıp verirkende tamamen gevşersen, işte o gevşediğin an bile o kadar rahat ilerler ki p anlamazsın bile.

Kkaderim cok tşk ederim. Bu zeytinyağı mucizesi ile ve sizlerin desteği ile hepimiz yenicez inşallah. Nice yuvaların kurtulmasına vesile oluyorsunuz. Allah razı olsun

Kkaderim cok tşk ederim. Bu zeytinyağı mucizesi ile ve sizlerin desteği ile hepimiz yenicez inşallah. Nice yuvaların kurtulmasına vesile oluyorsunuz. Allah razı olsun

rica ederim arkadaşım ne demek. ben 5 ay vaji yaşadım ve çok ağladım aşana kadar, nasıl bir psikolojide olduğumu tahmin edersin daha doğrusu bilirsin ama yendiğim sabah biliyor musun neden bunca zaman bunu yapamadım demedim? herşeyin bir sebebi vardır mutlaka uyandığımda dedim ki bir sayfa açmalıyımbence zeytinyağ ile herkes yapabilir. nasıl bir heyecansa, eşim diyor ki herkes aynı değil nerden biliyorsun olacağını, ya biraz uğraşınca herkes yapabilir diyorum, ben yaptıysam herkes yapar cümlesi tarafımdan ilk defa kurulmuştu o gün =)) dedim ki demek ki bu egzersiz sayfasını daha önce o kadar aradığım halde neden bulamadım diyordum ya, işte yağı herkese önermem gerekiyormuş demek ki.bir kişinin bile hayatı değişse dedim benim için çok büyük birşey bu.çünkü herkes ne yaşıyor çok iyi biliyorum.

Kızlar uzun zaman oldu hiç gelemiyorum sizlerede yardım edemiyorum , bundan sonra daha sık yazmaya çalışacağım. Sizlerde sorularınızı öğrenmek istediklerinizi yazın yanıtlim .

Hep beraber yenelim inşşşş

evet çok haklısın canım allah hepimize yardım etsin inş bol bol dua edelim..

haklısın aslında çok asi oluyorum baZen çaresiLikten bende istemiyorum böyle olmasını ama çok yoruldum.ama söylediklerinizi dikkate alıp kendimi toparlıycam

Cok sagol canim ben biliyorum isin fizyolojisini de sadece o his bende mi bu kdr yogun vucudum ve beynim acaba bahanemi uretiyo diye dusunuyodum cnku konsantreyi ve motivasyonu cok etkiliyo wcye gitsem o an kayganlik gider gitmesem bi turlu.. yok ustteydim dedigin gibi kontrol bendeydi onu da sagolun burdan ogrendim yoksa ben hep altta deniyodum hic bi ilerleme olmamisti refleks olarak bacaklarimi kapatiyodum hep oysa ustte en azindan bi iki santim girisi saglayabildim kontrol bende oldugu icin de daha cesurdum fakat dedigim gibi aci yanma ve cis gelme hissi olunca dayanamadim biraktim sanki bi an kapanmisti artik orasi ve ben zorluyodum acim azalcagina artti zorlayamadim kotu bi tecrube olunca korkum yine basa donmesin diye yarida biraktim oyle iste cok sagolun kizlar hersey icin bu kadari bile sayenizde :)

Merhaba sevinirim yardim Icin bu ilk giriste batma igne gibi ve basinc neden oluor kötu bi Hiz

Aynen bende de neden oluyo herkes de mi oluyo yoksa bnm canim mi pek kiymetli herkesde oluyosa yani o kadar da olur normal diyosaniz madem zorlayip devam edebilirim? Bi sorum daha var kac cm lik aparattan sonra artik esinizle denemeye basliyosunuz yani en uygun kac cm?

zeze en uygun olan 10 cm i geçmiş olmak ve ayrıca ben hazırım tamam yapabilirim demek bunu hissetmek .
Acı hissi inanın ki hiç yok , yeterince rahat bırakırsanız kendinizi kasmazsanız birşey olmadığını da göreceksiniz

Ne olur birileleri bana yardim etsn yoksa yenlgi bayragni cekecgm bugun kafaya koydm deneme yapcm dye kendme yag surdm p..... E prezerwtf taktmyag surdm kendme emlada surdm ama daha p..... Degmeden aci agri yanma oluyo ne yapmaliyim sizce aparatmi yapatim ortak parmak rahat olunca dedm yaparm ne olack hemen cuk oturur dedim ama olmadi yardima ve akla ihtyacm var....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…