Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cnm ben parma egzersızıyle yendım ıkı parmaktan sonra zeytınyağıla ıle es denmesınde basaırlı oldum aparat hıc denemdım ama burdaı arkadaslar mesela kulak copune pecete sarıp strecleyıp denıo baslarda zamanla sonra mumu streclıolar kalınlasıtıolar 10 cmden sonra basarılı olurolar tatlım

canım tşk ederim.galiba yön sorunu var bizde.ben üstte yapamıyorum eşim üstte oluyo.acaba benmi üstte olsam daha iyi olur ..offf çözmek istiyorum artık bu bilmeceyi :))

canım benım sen uste ıol ve esınının p... elınle vajınana ıttır sne yonlendır opo yonune doğru egzersız yapar gıbı cnm ınan cok basıt bumuymus dıceksın

Anladım canım doğru söylüyorsun! Peki nü aparatları eczanelerden mi alıyorsunuz?bu arada siz yemiştiniz değil mi bu illetı umarım ben de yenenilirim.aslında doktora gitmeyı düşünüyordum ama burayı bulduktan bu yollada yenebileceğime inandım

Egzersize gecen hafta basladim ilk ucgun parmagimi iceri tam alamadım sonra grip oldum kendimi kötü hissedince egzersizi bıraktım simdide adet olmam gerekiyordu olmadim bi ağırlık var nezaman başlamaya karar versem hep bir engel cikiyo ne yapacağım bilemiyorum

Canim biz mumdan kendimiz hazirliyoduk yurtdisinda dilator set diye setler satiliyo ama biz kendimiz mumlari yumusatip birbirine yapistirarak hazirliyoduk...biz yendiysek sende yenersin...ben yeneli 6seneyi gecti canim forumlarda yazmayi birakmistim ama bi yakinimda bu sorundan muzdarip olunca onunla birlikte tekrar yazmaya basladim kizimdan vakit buldukca tabiiibu arada sloganimizi unutma ben yendiysem sen de yenersin ve basari parmaklarinin ucunda....doktorada gidebilirsin tabi ama bi butda ayni sorundan yakinan kisiler olarak birbirimiZin doktoru dert ortagi oluyoruz ayni sorunu yasadigimiz icin birbirimizi daha iyi anliyoruz:) sen de sakin umitsizlige kapilma ve egzersizleri erteleme tatlim...

Engeller hep cikar beynimiz vajiyi yenmeyelim diye hep oyunlar oynar ama kararli oldugumuzda bu engelleri asmakta kolay tatlim...simdi regl olucaksin herhalde,bak reglden sonra kaslar daha yumusak oldugu icin baslaman daha kolay olur ama sen kendini koyverme yapamiyorum diye onune setler cekme...eger bu egzersizlere inanirsan o zaman hersey daha kolay olur...burdan ayrilmamaya calis hep oku yaz biseyler uzaklasirsan tekrar baslaman zor olur o yuzden icindeki hevesi dinc tutmaya calis ki reglden sonra hemen sen de baslayabilesi

kkaderim her yerde seni arıyorummm (

Haklisin canim ama artik bebek ozlemi cekiyorum anne olmayı cok istiyorum sanki o yuzden daha cok aci cekiyorum

Ozama
N hemen o parmakla başlıyorum egzersizlere. Daha sonra 2 parma k değilmi peki onu nasıl alıcam? Prez. Geçirip filan diye okumuştum ama ole mi yapıyım??

canım Allah razı olsun bende böyle düşünüyorum, 1 senedir olan konu nerdeyse, google a vajinismus yazınca seçeneklerde bile görünmüyor, illaki vajinismusu zeytinyağı dediğinde görünüyor, demek ki bilen birisi diyorum, ya burda da var bizimle alay eden bayanlar , ya onlar yada bazı evet dürüst olanları tenzih ediyorum, bizden rahatsız olan dr yanlıları,başka açıklaması yok,çünkü liste hızlanmaya başlayınca o siteye düştük. konu kapandı mutlu olsunlar, dün o siteden biris gelmiş, yok orda kimse sizinle alay etmedide her yerde çürük yumurta çıkar, biz yok vajina florası bilmem ne,bak şuan onlara gerizekalılar demek istiyorum ama bizim sitede a desek ceza geliyor, onlar bizim mahremimize neler yazıyorlar , sanal aleminde zorbası var demek ki.her istediklerini nasıl yazabiliyorlar anlamıyorum ben.

Son düzenleme:

canım kayganlaştırıcı da kullandık yazdım ben oraya kaç arkadaş aynı tepkiyi verdi, evet kayganlaştırıcı işe yaramıyor diye, bende ilkönce kayganlaştırıcı aldım kutunun yarısını kullandım belki yok yapış yapış iğrenç birşey, marka da birşeydi, 34 lira verdim bende az mı, 200 liralık mı almak gerekiyormuş,biz herşeyi düşünüyoruz kezban falan demişler, hepimizde okumuş insanlarız, mevkilerimiz var, şuan atanmamış olsakta, kpss ye çalışmaya bakıyor çok şükür, onlar düşünsün sabahtan akşama kadar görev edinmişler....

Son düzenleme:
Yalvaririm Allah rızası için bana akıl verin yardım edin. 3 aydir evliyim. Parmak egzersizinde sıkıntı yaşamıyorum. Kasmiyorum kendimi. Ama eş denemesi hep hüsran. Ağrı kesici kas gevsetici vazelinli sicak suya oturma anestol zeytinyagi hepsini ama hepsini denedim. Bacaklarimi kasmadim penisin vajinama yaklasmasina izin veriyorum ama bir noktadan sonra ilerlemiyor ve felaket canım aciyor. Sanki yaraya tuz bastirircasina hemde. Doktorumu aradim az önce kızlık zarın kalın olabilir gel bakalim diyo. Çok korkuyorum. Acaba gerçekten kalin mi. Yoksa bu psikolojik mi bilemedim. Kalın olsa parmağımi böyle rahat sokar mıydım onu da bilmiyorum. Ya doktor boş yere anestezi ile kızlık zarımı alirsa. Ya bu kabus gecmezse. Nolur yardim edin. Çıldıracagim yoksa :'(

Haklisin canim ama artik bebek ozlemi cekiyorum anne olmayı cok istiyorum sanki o yuzden daha cok aci cekiyorum

Canim bebek ozlemi zor bilirim uzun tup bebe denemelerinden sonra anne olmus biri olarak daha iyi bilirim...ama eger yenmeden anne olsan bile bu sorun varoldukca hep bi tedirginlik olucak icinde....o yuzden sen de daha fazla ertelemeden basla egzersizlerine...esini mutlu gormek icin,o kucucuk kalbin icinde attigini hissetmek icin bi an once baslamalisin ve bu sefer hic birakmadan devam etmelisin)))

hayrıdr kuzum ne oluyor ben bısye anlamadım

yenenlerin listesi uzayınca birileri rahatsız oldu belliki ekşi sözlüğe düşürdüler konuyu, bende kızlar tedirgin olmasın diye yetkililerden haber bekleyim o sırada içeriği boşaltayım dedim ceza aldım , ayrıca konu kapandı tatlım,birsürü küfür edildi adımıza onlar da o kişilerin yanına kar kaldı.

Son düzenleme:
kaderimm cnm birakmq bizi burdakilerin hepimizn sana ihtiyaci var kndini bilmez insanlar icn sikma canini

canım benim Allah razı olsun,amacımız bir olsada burda egzersiz konuşuluyor ben bu yüzden karışıklık olmasın diye açmıştım o konuyu, tabiki herzaman sorularınız olursa destek olurum.

Canim doktora gitmen aklindaki acaba kizlik zarim kalinda onfan mi olmuyo sorusunu yok etmek icin gerekli olabilir...ama ben boyle bi sorunun oldugunu sanmiyorum...ben de basarma evresinde egzersizde rahattim ama p...s denemesinde aci hissediyodum benim icin bu asamayi asmak p...se yakin kalinliktaki aparatla egzersiz yapinca oldu...bu egzersiz sayesinde bunla yapabiliyosam p...sle de yapabilirim dedim..sende parmakta rahatsan benim gibi yaparak sobrasinda p...s deneyebilirsin tatlim...p...sin olmamasinin nedeni aciycak dusuncesiyle kendini hala kasiyo olman...o yuzden aparat asam?asini da yapsan senin icin daha kolay olur...dedigim gibi zarinin kalin oldugunu dusunmuyorum sadece korkularimiz kocamannn

canım bak kendini sıkarken ilerletmeye çalışıyorsan canın yanar,ıkınarak ama güçlü ıkınarak devam et, hem zaten zar 1.5 cm kadar vajina girişinden uzak,bence gereksiz bir operasyon yaptırma derim, kayganlaştırıcıyı yada zeytinyağını, vajina içine sürüyorsun değil mi? vajina girişine sürüp bırakma.eşinede sürün ama. ıkınırak ilk girişi yaparsın sonra derin derin nefes alıp yavaşça ver, hani o nefes verirken rahatlama gevşeme var ya o anda serbest kaldığı için hemen ilerletebilirsin.

Ozama
N hemen o parmakla başlıyorum egzersizlere. Daha sonra 2 parma k değilmi peki onu nasıl alıcam? Prez. Geçirip filan diye okumuştum ama ole mi yapıyım??

Afferin sana hemen basla ki sevkin kirilmasin tatlim))
Eger git gellerde rahatsan sonrasinda iki parmak..isaret ve orta parmagini kus isareti gibi yaparak veya yanyana olucak sekilde deneyebilirsin...egee tedirgin olursan pre...e de gecirebilirsin ama cokta gerekli degil canin...nasil rahat ediyosan oyle dene bol jel veya bebeyagi surmeyi ihmal wtme....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…