- 29 Eylül 2013
- 1.132
- 1.272
- 408
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #165.301
tamam canımmm bunuda deneyeceğim inş. olur tekrar tebriklerrrr allah mutluluğunu daim etsin darısı bizlere inşallah
bayanalar 9cm çalışmaya başladım fakat alamadımmm olmadı sanki bir duvar var bir türlü içeri gitmiyor.. sizler nasıl yapıyordunuz arkadaşlar aaparatlar kalınlaştıkça zorlanıyormuydunuz ne yapmam 5-6-7 cm çok ii yapıyorum acı hissetmiyorum ama bunda tıkandım kaldım
Arkadaşlar buarada iyi akşamlr ben burda yendim lütfen sormak istediginiz herşeyi sorun egzersiz şart sakın pes etmeyin bu illet hastalıgı en kısa zamanda yenin inanın bu huzur bambaşka
Ben de yenmek istıyorum nasıl başlamam gerekiyor yardımcı olurmusunuz banaArkadaşlar buarada iyi akşamlr ben burda yendim lütfen sormak istediginiz herşeyi sorun egzersiz şart sakın pes etmeyin bu illet hastalıgı en kısa zamanda yenin inanın bu huzur bambaşka
Ben de yenmek istıyorum nasıl başlamam gerekiyor yardımcı olurmusunuz bana
nasıl yendin acaba
canım burda tanişdigim arkadaşlarımın sayesinde yendim allah onlardan razi olsun sordum anlattım bıkmadan cevap verdiler ama kısaca sunu söyliyim zor günlerdi bunalımdaydim ama vazgeçmedim önce kegel le başladım apart yaptım aynı zamanda eş parmaginıda yapdım 13 cmden sonra eş denemesine geçtim önce yarısı bir hafta sonrada hepsini aldım toplam 1 ay falan sürdü aslında ileri derecede korkuyordum ama yapabildim inanın bumuymuş diyorum
Ben de yenmek istıyorum nasıl başlamam gerekiyor yardımcı olurmusunuz bana
cANIM SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUZ PANİK YAPMA ÖNCELİKLE 7 CM ALAN 9 UDA ALIR SEN KENDİNİ KASTİGİN İÇİN OLUYO DERİN NEFES AL VER VE YAPICAM DE BEN YENMİŞ VE ARTIK ÇOK RAHAT Bİ ŞEKİLDE YAPABİLEN BİRİ OLARAK SÖYLÜYORUM İNAN ÇOK BASİT ZATEN RAHATLAYINCA YAG GİBİ KAYIYO SADECE SAKİN OL VE BEYNİNE ACIMICANI İNANDIR
Arkadaşlar buarada iyi akşamlr ben burda yendim lütfen sormak istediginiz herşeyi sorun egzersiz şart sakın pes etmeyin bu illet hastalıgı en kısa zamanda yenin inanın bu huzur bambaşka
ne aşamadasın bahsedermisin
Yok est bu saatte vakit ayırıp cevap yazmanız bile bir incelik..tabiki yardımcı olurum çok güzel önce gerçekten iste ve ne durumdasın anlat lütfen bu arada geç cevap veriyorum çünkü şuan bi dag köyündeyim internet yavaş kusura bakma canım
tabiki yardımcı olurum çok güzel önce gerçekten iste ve ne durumdasın anlat lütfen bu arada geç cevap veriyorum çünkü şuan bi dag köyündeyim internet yavaş kusura bakma canım
tamam canım inşallah kendimi inandır lazım çok panik oluyorum orası duvar gibi kalınca gitmiyor inşallah eger sorun olmazsa bişey sorabilirmiyim? eş denemesini ne zaman yaptınız ve ilk denemenizde oldumu her yazana tekrer teker yazıyorum ama egzersizlerden sonra kaç ay sonra yendiniz?
mrb bende yağla denemeye çalşyrm ama olmuyo egzersiz yapamam çünkü düşününce bile korkuyorum neyapmalıyım,sen nasıl yendin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?