Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cANIM SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUZ PANİK YAPMA ÖNCELİKLE 7 CM ALAN 9 UDA ALIR SEN KENDİNİ KASTİGİN İÇİN OLUYO DERİN NEFES AL VER VE YAPICAM DE BEN YENMİŞ VE ARTIK ÇOK RAHAT Bİ ŞEKİLDE YAPABİLEN BİRİ OLARAK SÖYLÜYORUM İNAN ÇOK BASİT ZATEN RAHATLAYINCA YAG GİBİ KAYIYO SADECE SAKİN OL VE BEYNİNE ACIMICANI İNANDIR

Arkadaşlar buarada iyi akşamlr ben burda yendim lütfen sormak istediginiz herşeyi sorun egzersiz şart sakın pes etmeyin bu illet hastalıgı en kısa zamanda yenin inanın bu huzur bambaşka

nasıl yendin acaba

canım burda tanişdigim arkadaşlarımın sayesinde yendim allah onlardan razi olsun sordum anlattım bıkmadan cevap verdiler ama kısaca sunu söyliyim zor günlerdi bunalımdaydim ama vazgeçmedim önce kegel le başladım apart yaptım aynı zamanda eş parmaginıda yapdım 13 cmden sonra eş denemesine geçtim önce yarısı bir hafta sonrada hepsini aldım toplam 1 ay falan sürdü aslında ileri derecede korkuyordum ama yapabildim inanın bumuymuş diyorum

valla bende o gunleri görürmüyüm bilmiyom

Merhaba arkadaşlar
Bir haftadır egzersiz yapıyorum. bunun iki gunu 10 cmle yapıyorum. Ilk başlarken yine kasıliyorum ilerleyen dakikalarda daha iyiyim ama yine de kasilma oluyo. Rahat rahat sokup çıkardığım soylenemez. Yılmadan egzersiz yapıcam ama esas zihnimi oraya p. sin gidebileceğine ikna edemiyorum. On cm uygulamada bile ikinip deliğin büyüyüp buyumedigine bakıyorum ama yok yine küçük görünüyor. Kendinizi nasıl telkin ediyorsunuz.
Egzersizlerle zihnimi nasıl ikna edicem

tamam canım inşallah kendimi inandır lazım çok panik oluyorum orası duvar gibi kalınca gitmiyor inşallah eger sorun olmazsa bişey sorabilirmiyim? eş denemesini ne zaman yaptınız ve ilk denemenizde oldumu her yazana tekrer teker yazıyorum ama egzersizlerden sonra kaç ay sonra yendiniz?

Arkadaşlar buarada iyi akşamlr ben burda yendim lütfen sormak istediginiz herşeyi sorun egzersiz şart sakın pes etmeyin bu illet hastalıgı en kısa zamanda yenin inanın bu huzur bambaşka

mrb bende yağla denemeye çalşyrm ama olmuyo egzersiz yapamam çünkü düşününce bile korkuyorum neyapmalıyım,sen nasıl yendin

tabiki yardımcı olurum çok güzel önce gerçekten iste ve ne durumdasın anlat lütfen bu arada geç cevap veriyorum çünkü şuan bi dag köyündeyim internet yavaş kusura bakma canım
Yok est bu saatte vakit ayırıp cevap yazmanız bile bir incelik..
Aslında kendimi ii hissediyorum yapabileceğime de inanıyorum ve her denemeyecek bu niyetle başlıyorum es denemesinde yapıyoruz. Ama ben her ne kadar ii hissetsemde sanırım kendimi yine kasıyorum ki olmuyor.aşama aşama egzersiz yapmaktansa es denemesi yapmak sanki daha doğal. Fakat olmayıncada hüsran..şimdi ben en bastan egzersizlemi başlamalıyım yoksa es denemesine devammı etmeliyim? Tavsiyeniz ne olur acaba ?

tabiki yardımcı olurum çok güzel önce gerçekten iste ve ne durumdasın anlat lütfen bu arada geç cevap veriyorum çünkü şuan bi dag köyündeyim internet yavaş kusura bakma canım

Yok est bu saatte vakit ayırıp cevap yazmanız bile bir incelik..
Aslında kendimi ii hissediyorum yapabileceğime de inanıyorum ve her denemeyecek bu niyetle başlıyorum es denemesinde yapıyoruz. Ama ben her ne kadar ii hissetsemde sanırım kendimi yine kasıyorum ki olmuyor.aşama aşama egzersiz yapmaktansa es denemesi yapmak sanki daha doğal. Fakat olmayıncada hüsran..şimdi ben en bastan egzersizlemi başlamalıyım yoksa es denemesine devammı etmeliyim? Tavsiyeniz ne olur acaba ?

Canım hayırlı geceler öncelıkle.. Egzersız lerı mutlaka yap sana morel verır heveslendırır. Hangı aşamadasın bılmıuyorum ama parmak ve aparat denemelerıne devam et kalınlastırarak. Ve hazır hısssetdıkce acele etmeden akışına bırakarak eş denemelerı yap. İnş yenersın canım..

kızlar günaydın...iki parmak iki bogum makas yapabiliyorum eş denemesi yaptık biraz girdi ama cok yandı.devamı olurmu bilemiyorum korku degilde o yanma beni mafetti.yanma 20-25 dk falan sürdü.z.yag kullandık.acaba tamamını alabilirmiyim.bi fikir veren olurmu??yardımlarınızı bekliyorum..şimdiden tşkler.

merhaba sımaycım hg.8 cmdesın sanırımm..baya gzuel ılerlemıssın cnm tebrık ederım.10 cme kadar gel sonrada es denemesıne gecersın

mrb bende yağla denemeye çalşyrm ama olmuyo egzersiz yapamam çünkü düşününce bile korkuyorum neyapmalıyım,sen nasıl yendin

canım merhaaba egzersızsın yenmen cok zor bence bıranonce egzersıze basla.yapamam deme bızde oyle dıorduk ınankı oluyor vakıt daha fazla gecmeden bence bıranonce basla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…