Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

çok tşk ederim aydınlattığın için allah razı olsun ilk fırsatta geçecem eş denemesine

günaydınnnnnnnnnnn;

gün bana bugün gerçekten aydı,darısı tümmm arkadaşlarımın başına,

dün kabusum bitti,kurtuldum bu strestenn.yendim seni VAJINUSMUSSS. sabahı zor bekledim sevincimi sizlerle paylaşmak istedim.
ve veee teşekkür etmek istedim. aslında ilgili konu başlığı kapandı ama burdan takip eden herkese bu msj ulaşacaktır. ben z.yağı mucizesi ile yenenlerdenim. bırakın parmağı içine almayı dokunmaya bile korkan ben şimdi yenenlerden oldum.
z.yağı başlığını görüp sıkıca takip etmeye başladım. öncesinde parmak egzersizlerini denemek istedim ama asla cesaret edemedim. bir iki deneme başarısız olunca korktum ama kkaderimin ve değerli bir iki arkadaşımın desteği ile z.yağını denedim. birkaç kez z.yağı ile parmak denemesi yaptım,eş denemesine gerek kalmadan bu iş bitti. ve cidden yenen ve bir zamanlar hadi canım nasıl acımıyor deyip kızdığım arkadaşlarıma hak veriyorum kiiiiiii hiçççççççççç acımıyor,sadece cesaret ve kasmamak yetiyor.kaderimin söylediği bir iki taktik vardı,onları yaptım ve bitttiiiii. KOCAMAN KOCAMAN TEŞEKKÜRLERİM KADERİM SANAAAAAA,COMBO SENİDE UNUTMUŞ DEĞİLİM TATLIM. SHIMARIK,TTUSEM EVARA26 VE ADINI YAZMAYI UNUTTUĞUM TÜM DEĞERLİ ARKADAŞLARIMA TEŞEKKÜRLER (BU YAZDIKLARIM ARASINDA YENENDE VAR YENMEYENDE AMA HERŞEYE RAĞMEN HEP DESTEK TAM DESTEK OLDULAR) SAYFAYI KAPATMAYI BAŞARANLARA BELKİ DİP NOT OLUR BU. Z.yağı denedim ve onların sandığı gibi kötü bişi olmadı aksineeeeee mucize oldu yenemem diyen ben yendimmm hemde çok kolay. Konu kapandığından bu yana çok girmiyorudum foruma ama kapanan konu başlığı benim mucizem olunca burdan özellikle yazmak istedim. birde benim gibi korkan cesaret edemeyen arkadaşlarıma cesaret olsun istedim. çünkü ben böyle yazıları görünce daha da ümitlenip cesaretleniyordum. Kızlarrr korkmayın ACI yokkk,BASKI yok İNANIN ZERRE ACI YOKKKKK YETERKİ KENDİNİZİ KASMAYINNNN.

Kizlar yenen birilerinin moraline gazina ihtyacim var yani yenen birileriyle konsmaya ihtycim varrr....

Cnm merhaba bn yeneli 15 gun oldu su an cok rahat ilişki yasayabiliyorum hic bi aci agri baski yok bunu sende yapabilirsin benden fiziksel olarak bi farkin yok sonucta tek fark dusuncelerimiz birazda hirsimiz bu hastalikla mucadelede hirs cok onemli olmadi mi bi daha dene bunu yapabilirim de kafaya tak bu isi yapamadikca ustune ustune git bn yendiysem biraz da hirstan dolayi oldu egzersiz yapamadim mi moralim bozuluyodu ama diyodum sen neler basardin bunu mu basarammayacan acisada ustune gittim olcak dedim hem aci dedigin oyle bisey yok yani hic mi ayak parmagini koltuk kenarina vurmadin onun binde biri bile değil ki onunlq kiyaslayamazssin braz gözü karalik yap ondan sonrasi aydinlik duzenlo ve hirsli sekilde egzersiz yaparsan bihaftada en fazla on gunde biter bu ssıkıntın

Evet canım seninle birkaç ay önce konuşmuştuk :)

Benim eşimde boşalma sorunu olmamıştı canım ama burada bir arkadaşın eşinde olmuştu. Olabiliyor yani böyle şeyler. Zor olan bitti bu fa geçer :)

10 cm i yapamıyordum. o da oldu az önce. çok şükür..

CAnım tebrik ederim. 10 cmden sonra eş denemesine geçebilirsin :)

Canım ben ıkınırken sanki orasını daha çok sıkıyomuşum gibi geliyor.ıkınma işini beceremedim :)nasıl yapıyosunuz.

Otururken ıkınmayı dene. Doğumlarda falan hep ıkınılır. Yani ıkındıkça vajina açılır tatlım :)

3 parmakta hafif batma ve yanma normaldir tatlım. 3 parmağı rahatlıkla alabildiğin zaman eş denemesine geçmeni tavsiye ederim canım :)

nasılsınız arkadaşlar umarım herkes iyidir reglim dün bitti bu gece bu kabusu tam olarak bitireceğim dualarınızı eksik etmeyin en son reglimden önce yarısı olmuştu sonra yapamadım kastım kendimi moralim bozuldu umudum tükenmiş gibiydi sonra adetim olunca bekledik ama bugün kararlıyım bu iş bitecek :)

çok sevindim senin adına. darısı başımıza diyelim :)

Ya gerçekten kötü bi niyetin yoktur uyarmak için yazmışsındır ama burda yazılan her olumsuz şey dahada kötü etkiliyor insanı olumlu şeyleri paylaşmak daha ii oluyor yenenen biri olarak çok etkilendim.. Paylaşımı ayrıntılı olmasa dikkat edelim densede yeterdi die düşünüyorum umarım yanlış anlaşılmam

tebrikler ederim canım sende yeni gelin oldun artık eşinle birlikte huzurlu ve mutlu yıllara

tebrikler ederim canım eşinle bir ömür boyu mutluluklar inşallah :)

yendim sanmıştım bu illeti ama dün akşam ikinci denememiz olmadı bu sefer krem sürmedim z.yağıyla yumuşattım rahat olsun diye ben üstteyken tamamı girdi fazla acımadı ama gitgel yapamadım eşim üste geçti o da bacaklarımı havaya kaldırıp yapmak istiyo bende o zaman kasılıyorum bacaklarım titremeye başlıyo ama anlamıyo beni bitürlü sonra sınırlendı tartstık ayrı yattık bundan snra bitti artık denemicem keinlikle...(

canım olmayacak diye bir şey yok bende senin gibiydim dokunamıyordum bile bir parma kbi boğumu yapabilmek için kaç gün uğraşmıştım hatta kendime ödül sözü bile vermiştim gaza gelip yapmak için o derece çok kötü durumdaydım bu durumlar hep malesef kçüklükten beri korumacı bi durumla yetişme veya yetiştirilme durumundan kaynaklanan tamamen pskilolojik bi durum beynimizin bi oyunu bu inan egzersizleri yaptıkca beyin kablleniyor artık pes ediyor sabırla bırakmadan sen devam et bak göreceksin burada herkes böyle ama bi şekilde pes etmeyip devam edip ve yeniyor bende 6 gün önce yendim kurtuldum bu dertten nasıl odu nasıl yendii bu kadar korkak biri dersende hep üstüne giderek bu korkunun hiç bir zaman pes etmeden sabah akşam çalışarak oldu inan korkacak hiç birşey yok mum dan parmaktan penis daha kolay sonuçta orası için yaratılmış bi organ böyle düşün olumsuz hiç birşey düşünme ve devam et sakın mutsuzluğa umutsuzluğa da kapılma çünkü beynin sana pes ettirmeye çalışıyor sen olmuyor olmuyor diyince kontrolleri beyninin eline verme sakın

canım çok büyük bi aşama kaydetmişsin bu aşamaya kadar gelip de pes edilir mi hiç eşinin de seninde biraz daha sabırlı ve anlayışlı olması lazım hangi pozisyonda daha rahaat hissediyorsan o pozisyonda alışana kadar devam etmeye çalışın gerisi kendiliğindne gelir zaten git gel de diğer pozisyonlarda hepsi olur zamanla ama daha 2.günden de bunların hemen olmasını beklemek hayal kırıklığı olabilir tabi bunlar normal şeyler eşini karşına al anlat güzelce aranıza gerginlik girmesin bu aşamaya gelmişken sakın pes etme canım inşallah herşey yoluna girecektir

yok yanlış anlamadım zaten mesajımda da belirttim yazsam mı yazmasam mı diye tereddüt ettim biliyorum kötü etkilendiklerini yenmiş biri olarak ben de etkilendim, ama istismara açık bir konu böyle boyutları da var diye uyarmak istedim, bu sayfaya sapıklar falan çok dadanıyor çoğu arkadaşımız düşünmeden msn i falan veriyor nerden ne kötülük geleceğini düşünemeyecek kadar masumlar.

canım zamanla herşey istediğiniz gibi olacak hemen pes etmek olmaz, eşinle konuş önce biraz alış sonra onun istedikleri de olur, ne kadar çok deneme o kadar çabuk ilerleme küsmek yok erkekleri yumuşatmak bayanların elinde

Nerden başlayacağım bilmiyorum. Bölük pörçük takip ettim. Ama anladığım kadarıyla önce kegel sonra ayna sonra aparat en son eş. Yanlış ya da eksik olabilirim kusura bakmayın.

önce kararlı olmakla başla canım sonra ayna alıp kendini incele, karşısında ıkın açıldığını göreceksin sonra kegel; önce serçe parmağının ilk boğumu yaptıkça hep daha ileriye gideceksin sonra işaret parmağı, onun tamamı, 2 parmak sonra aparat, ya da direk aparat seti ile başla bunları yaparken kayganlaştırıcı jel kullanmanı ve kaslarını sıkıp bırakmanı kontrol etmeni önerebilirim en son eş denemesi hazır olduğunu hissettiğinde, eşinle beraber de yapabilirsin egzersizi hem ona güvenmeni de sağlar, başlamaya karar ver gel aşama aşama anlatır burdaki arkadaşlar ben de yardımcı olmak isterim.

Benim eşimde aynıdını yaptı ilk gece ben o yüzden çok korktum ama o öyle olacagını sanıyor onu ikna et çünki 12 yıllık evli bi ablaya anlatmıştım o pozisyon acı verir normal dedi başta değilde biraz girdikten sonra bacaklarını beline dola oda sana doğru seni öperek yaklaşsın yendim ben ama hala azıcık bi korku var ama eşim o anda bana dokunup öpünce bırakıyorum kasmayı ucunu yerleştiriyoruz bana doğru yavaşça gelip duygusal bi bağ oluşturuyor öpüyor o an rahat bırakabiliyorum bide ne olursa olsun ayrı uyumayın bu uçurumu dahada artırır çünki uyurken aranızdaki negatiflik azalıyo.ama ayrı uyumak hislerinizi aynı oranda aynı tutuyor..pes etme onada hakver o kadar şeyden sonra rahatlıyamıyor..sadece onu ikna et bu yöntem değilde şöyle olsun de..

Ben yönü buldum otururum artık ama üstdeyken tabi ama oturdukca kuru oldugu ıcın zor oluyor artık yagla jelle oturcm ama cok sukur artık yonu buldum otururken ıkınırak oturdugum zaman gercekden rahat oluyor

Ben yönü buldum otururum artık ama üstdeyken tabi ama oturdukca kuru oldugu ıcın zor oluyor artık yagla jelle oturcm ama cok sukur artık yonu buldum otururken ıkınırak oturdugum zaman gercekden rahat oluyor

Canım üste geçtiğin zaman vajinaya da p...se de bolca kayganlaştırıcı jel sürün. Doğru yönü de bulduğuna göre artık ilk deneme de bu iş biter Allah'ın izniyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…