Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Evet doktorun verdiği jeli kullanacm ve ve yağda cunku ne agrı var ne yanma sadece kuru oldugu gelgit tam olmadı ama yönü buldum zaten artık otomatik kendi gidiyor ben otrdugmda p.... Kendi hemen ynünü buluyor

tebrikler ederim canım sende yeni gelin oldun artık eşinle birlikte huzurlu ve mutlu yıllara

çok teşekkür ederim canım benim ya.benim durumum farklıydı yani ben ilk gece olayını atlatmıştım ve çok zor geçmişti.zaten de tam olmamıştı.sadece canımın inanılmaz yandığı ile kalmıştım sonrasında malum korkular ama sonunda o korkularıda aştım ve engellediğim uzak durduğum olayı dün gece bitirdim. iyi dileklerin için çok çok teşekkür ediyorum. Rabbim inş. tüm arkadaşlarıma nasip etsin bu durumu yenmeyi. Dualarım tüm arkadaşlarımla,çeken bilir.

canım öncelikle sakin ol ve sakin kafayla düşünmeye çalış.öfkeyle kalkıp zararla oturma sonra ileride pişman olacağın şeyler olabilir. önce düşün herkes senini gibi aynı aşamalardan geçiyor. herkes senin gibi yapsaydı ortalıkta bir sürü sorunlu çift olurdu.hepimiz bundan ötürü eşimizle sorun yaşadık,bizler haklıyız ama onlarda haklı ben önce eşime kızıyordum ama sınra düşünüyordum ve hak veriyordum. onlar içinde kolay değil. eşiyle doğanın kanunu olan bişeyi yaşamak ister olmayınca da üzülür kendini onun yerine koy. ha tabi hep özveri senden beklenemez. eşininde seni anlaması ve yardımcı olması gerekir. bunun içinde sana tavsiyem lütfen onunla konuş,durumu açık açık anlat. çekineceğin utanacağın bişey yok,ayıp yok. o senin eşin çünkü. sonra deneme olayına gelince de o anlattığın pozisyonu biz ilk gece denedik. ve inanılmaz canım acıdı,sonrasında da 1-2 deneme yaptık ve aynı acıları hissedttim. bir türlü girişte olmuyordu sadece bol acı ve bol kanama. ben ümitsizliğe kapıldığım an aklıma sağlıkçı bir arkadaşım geldi ona sordum ki o da evli bir bayandı daha iyi anlardı.bana bu pozisyonun kaç yıllık evliliklerde kullanıldığını,vajisinin iyice esnemiş olan kişilerin denediği pozisyon olduğunu anlattı. pergel gibi düşün dedi. bacakların ne kadar açılırsa vajinanın açısıda öyle açılır,ne kadar daraltırsan o kadar açın daralır dedi. sen bacaklarını öyle yaptığın zaman vajinan esnek olmadığı için açın daralıyor ve canın acıyor. eşin sana ya arkadan yaklaşsın ya da sen eşinin üstünde ol. ben böyle yendim dün gece. vajinanın kuru olmamasına dikkat et. veeee en önemlisi kasma,kasma demek kolay biliyorum o an gelince kasıyorsun kastığın an ıkın. burdaki çok değerli bir iki arkadaşım aynı tavsiyeleri verdile. ne kadar doğru demişler.ıkın,nefes al ver,ve pozisyonunu vajinin geniş açıda olacağı pozisyon seç.eşine de bunu anlat.emini anlayacaktır. birde ne olursa olsun ayrı yatma ben eşimle yatağa küs girdiğim zamanlarda bile sabah kalktığımda dünün siniri kalmadan kalkmış oluyorm. küssenizde aynı yatakta olun. arkanı dön yat ama aynı yatakta yat. zaten bu durumdan gerginsin ipler iyice gerilirki bu zamanda buna gerek yok.

Birde bu jellerin zararı varmı tabi doktor veriyor ama jellerin zararlı oldugunu soylnmisdi hamilelik ıcın dogrumudur

öyle söyleniyor ty&ja jel kullanmıştım hamilelikte de kullanılır yazıyordu, hemen hamile kalmış biri olarak yazıyorum birkaç ay kendine ve eşine zaman tanı insanda fazlasıyla bebek özlemi oluyor biliyorum ama birkaç ay geçmeli bence, hemen istiyorsan korunma tabi ama kafanı da hep hamileliğe takma.

3 yıllık evliyim daha yeni yendim sayılır yani esımde bnde cok bebek ıstıyoruz korunmam zaten esımde bnde korunma gibi br durumu gundeme getrmyrz daha yeni 1 ay oldu tam yeneli ama jel verdi doktorum zararı varsa kullnmk isdemem zeytnyagıyla devam ederm jelin adıda K-Y

evet hipnoz yaptı ama bilincin açık.diğer drlar naısl çalışıyoır bilmiyorum murat ulusoy hipnoz yaptı herada hipnozsuz tedavi oldu 3 arkadaşım her drun formülüd eğişik ama hepsinin tek ortak noktası var ki aparat.illa ki kullanıyosun o yüzden kendin aparat seti al vajinismus dilatör seti diye arat bir çok link çıkıyo bütçene uygun olanından edinirsin yurtdışından ya da yurtiçinden.sonra onalrla çalış.bu şekild eyenen parası yanına jalan çok kişi var ama olmuyos ailla ki dra gitmek şart.beklememeklaızm.

zeytinyağının etkisini bilemiycem ama bebek isteyenler bebe yağı kulalnabilirler zararı yok yazıyodu dr yorumlarının olduğu birkaç sitede.bend e yakınalrda araştırdım kendim için.zeytinyaının asiti var bildiğim ama zararı olcak boyuttua mı bilemiycem sperm için.

Son düzenleme:

Cinsel ilişki ne zaman ağrıya neden olur?,Sağlık Park bak burda şekilli gösteriyor vajinanın yapısını eğimini.yukarı ya düz olarak itinc epe..i o zaman zor oluyo ama aşağı doğru itince erkek daha kolay oluyo.

Merhaba bende tam 5.5 ay uğraşmıştım.. ve daha çok yeni başardım. 2 Aralık pazar günü.. kadınlar kulübü ile tanışmam aslında bu sayede olmuştu. kkaderim diye bir üyenin zeytinyağı ile vajinismusu yendim adlı konu başlığını okumuştum bu konuda araştırmalar yaparken nette. bende kullandım işe yaradı. o kadar sevindim ki o gün teşekkür etmek için konusuna yazmak istedim ama sanırım kapatılmış. yeni üye olduğumdan özel msj da atamadım. burayı okuyosa teşekkürlerrr :) yaptıktan sonra hepsinin sadece boş korkular olduğunu gördüm. yağ bazlı şeyler geçişi kolaylaştırıyor, sürtünme minimum bu sayede acı diye bişi hiç olmuyo eğer doğru yönde olursa. sanırım o da çok önemli. zeytin yağını bende tavsiye edebilirim. başta eşim çekinmişti ona tuhaf gelmişti ya zararı olursa filan diye. ama yağ çok asidik veya ucuz bişi filan değilse korkmayın, eskiden evde yapılan doğumlarda dahi kayganlaştırıcı olarak kullanılan bişi. umarım yenmek isteyen herkes başarılı olur.

o zaman akışına bırak canım bildiğim kadarıyla tükürük, su, zeytinyağı bunların hepsi spermi etkiliyor jeli doktoruna sor daha masum olabilir, en güzeli doğal ıslaklık biraz önsevişme ile bunu sağlayabilirsiniz.

tebrikler canım eskiden burada yenenler olunca hayal çekerdik düğününü yapardık bende senin için cekmek istiyorum çok sevidim bir arkadaş daha yenmişsanırım onu alıntı yapmamışım neyse onuda tebrik ediyorum darısı bize inşallah umut oluyorsunuz gerçekten hani bu yazıları okuyunca bizlere inanılmaz motive oluyor oyüzdens akın burdan ayrılmayın canım..

kızlar hastanede çalışan bi arkadaşımla görüştüm doktora git bence diyor, ama ben hemen gitmek istemiyorum burda gördüğüm kendi başına yenen bi çok arkadaş var ne önerirsiniz doktora mı gideyim yoksa kendim yenmek için çabamı göstereyim

Yenen arkadaşlarımm hepınızı tebrık ederımmmm :) inş hepımız yakında yenerız. Ben demelere basladım. Aparatı kalınlastırdım, adet arasından sonra kalın aparatı kayganlastrıcıyle ıkınarak yavasca ve kolay ıcıme aldım. Parmakla yaptım 2 parmk. Gırıste tıne bı acı hıssı geldı zardan veya gerılmedn dıye dsünüyorum ama aparat gırdkten sonra o gecıyor. İnş. Kızlar bu hafta yenmeye calısıcam dün kendımı sıkmak ıstemedm ve eş denemesı pek yapmadım. Rahat bıraktım kendımı. Düşünce rahatlık ve sağlık önemli. Bu arada ucunu soktm sadece ve b... Oldu. Gebelik ıhtımalım var yanı.adetm yenı bıttı sanıyorumkı yumurtlama günlerım. Dua edın bana hayırlısıııııı :)

Hepmizin cuma mubarek gunu mubarek olsun insallah dualarim hamile kal Canim ehh p UCu girince nasil aynimi yine

Hepmizin cuma mubarek gunu mubarek olsun insallah dualarim hamile kal Canim ehh p UCu girince nasil aynimi yine

sağol canım hepımızın cuması mübarek olsun.. Pek deneme yapmadm yenı bıttı adetım. Başı bıraz agrı verıyor. Devam edıcem aparatı kalınlastırıcam ve eş denemesı. Sen ne alemdesn?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…