Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bugün yada yarın bi deneme yapacağız kızlar sakin olmak için bi şurup aldım ne kadar faydası olur bilmiyorum ama sakinleştirici şurup kullanan oldu mu daha önce

canım nasıl hastalık değil vajinismus psikolojik bir hastalık cinsel işlev bozukluğu, ama tedavisi olan, çözümü olan bir hastalık.

bugün yada yarın bi deneme yapacağız kızlar sakin olmak için bi şurup aldım ne kadar faydası olur bilmiyorum ama sakinleştirici şurup kullanan oldu mu daha önce

bitkisel şurup deneyip gör canım herkeste farklı etki yapar ben denedim uyku yaptı sadece, burda herşeyi deneyen oldu aklına ne gelirse; hacı, hoca, hipnoz, anestezi, sakinleştirici, alkol, uyuşturan kremler, ama en etkili yöntem egzersiz, ben hiç birine karşı değilim insan çaresiz kalınca medet umuyor kurtulmak için bir şeyler denemek istiyor başkasında işe yaramayan sende yarayabilir

ben penisin yarısını ve işaret parmağımın tamamını alabiliyorum ama yarısı girince panik oluyorum baskı oluyormuş gibi geliyo ve bırakıyordum. bir umut diye bugün krem ve şurup aldım birde öyle deneyeceğim canım inşallah faydasını görürürm

inşallah canım, yön problemi vardır değişik pozisyonda dene, o anda rahat bir nefes alıp kendini bıraksan baskı falan olmayacak ama, sona gelmişsin çok yakında iyi haberlerini alırız inşallah.

selam kızlar. ben de şu aşamadayım: 7 cm mum ile denediğim zaman gayet rahatım. iki parmak hatta bugün ilk defa üç parmağa kadar girdi. fakat aparatı 9 cm ye çıkarınca ucu bile girmedi. anlamadım nasıl bir şey bu.geçen sefer p....s in sadece yarısına kadar alabilmiştim. eşimi çarşamba günü göreceğim. o zaman deneme yapmalı mıyız sizce? gel-gitler mi yaşıyorum acaba kafamda

benimde 7 cm falanoldu aparat daha denemedım onu. Zor geliyor. Pen.. Nerdeyse yarısından fazlasını aldım ama batmayla okadar dıkkatettıgım halde. Aparatla egzersız yapıp hemen sonra eş denemesı yararlı oluyor tavsıye ederım

canım 3 parmağı yapmak daha zor bence, aparatın uc kısmını ince yap, bu aşamadan sonra sık sık deneme yapman daha doğru yarısından sonra penis kalınlaşmıyor vajina daralmıyor, yapacağım diye kararlı olursan yaparsın, ben nerdeyse bitirmişim diye düşün ki öylesin zaten.

canım çok sağol desteğin için. dediklerin çok doğru. dediğin gibi penise de vajinaya da birşey olduğu yok yarısından sonra. dediğini de uygulıycam; yarın aparatın ucunu daha ince ayarlamaya çalışıcam. belki ben yanlış yapıyorum. allah hepimize sabır ve moral versin.

Hayırlı akşamlar kizlar dilatörlerim geldi Allahima şükürler olsun.. dilatörlerimle çalisirkende yağlamam lazimmi kullananan varmi ne sürmeliyim.. lütfen banads dua edin sabrim kalmadi çok çabuk pes ediyorum

Hayırlı akşamlar kizlar dilatörlerim geldi Allahima şükürler olsun.. dilatörlerimle çalisirkende yağlamam lazimmi kullananan varmi ne sürmeliyim.. lütfen banads dua edin sabrim kalmadi çok çabuk pes ediyorum

canım kayganlaştırıcı kullansan iyi olur, ne kadar çabuk başlar ve kararlılıkla devam edersen o kadar çabuk yenersin, Allah yardımcın olsun.

Selam kızlar forumda yeniyim ve özellikle bu konu için üye oldum belki küçükte olsa bir yardımım dokunur diye. 7 aylık evliyim ve evliliğim ilk 4 ayı bu problemi yaşadım aslında 4 ay demeyeyim 2,5 ay falan yaşadım ve hemen doktoruma gittim kızlık zarımın çok etli ve kalın olduğunu söyledi ve küçük bir operasyon ile kızlık zarımı aldırttım sonrasında da 40 günlük bir nekahat dönemi geçirdim. Bu süre biter bitmez hiç deneme yapmadan (moralim bozulmasın diye) bir erotik shopa gidip yapay penis aldım. Şunu da belirteyim 2 parmağa kadar alıyordum ama hiç kendim denememiştim ama uzmanlar özellikle bu parmak sokma işini kendimizin uygulamamız gerektiğini öneriyorlar diye hergün bunu denedim ve öncelikle kendimle barıştım sonra aldığım yapay penisi kayganlaştırıcı kullanarak sokmaya başladım ve inanın sadece 3 günde bu işi çözdüm önce başı sonra yarısı ve ardından tümü. Sonraki birkaç günde tamamen içimde kaldığı süreyi uzattım.

Bunu çözünce eşimle denemelere başladık. Tavsiyemdir üstte olun çünkü inanın çok daha rahat oluyor ve ayrıca tüm kontrol sizde olduğundan rahatlıyorsunuz. Sorunu çözmüş biri olarak diyorum ki inanın ki aslında hiç kafamızda büyüttüğümüz kadar değilmiş çok kolay bir olaymış. Dilerim hepiniz bu sorunun üstesinden gelir ve mutlu bir cinsel hayat yaşarsınız.

caanım hastalık değil ama bi nevi psikolojik bi rahatsızlık olmuyor mu? evet dediğin gibi yeterince kayganlık olmuyo zorlama sonra tahriş sonra can yanması ve bırakma...bugünde deneme köt sonlandı eşimin canı sıkıldı bende oturdum ağladım sonra geldi üzülme olacak birgün falan dedi ama yoruldum, kendimi hazır hissediyorum sadece eşime sen dur kontrol bende olacak diyorum yok illaki acele ediyo e bende kasılıyorum ona anlatamadım ki ne yapacam şu an egzersiz yapıyo olmam gerekirdi hiç içimden gelmiyo.(((

galiba bu gidişle bende bi doktora gideceğim...ama canım bir şey soracam hani kızlık zarında kalınlık varmış ya sen doktora gitmeden önce hiç bir şekilde girme olmuyormuydu yani parmak falan ya da egzersiz aparatları falan, ben eşimin parmağını alabilmiştim birde bi kaç egzersiz aparatıyla yaptım ama çok kalın değillerdi tabi eş denemesi henüz olmuyo da doktora gitsem psikolojik yardımı olur mu diye düşünüyorum

Denemekte fayda var eger bulabilirsen cok sevinirim tesekkur ederim ilgin icin

Bn vagınayamı sokucam o kulak copunu? Kızlık zarımı kendım yırtmaktan cok korkuyorum cesaret edemıyorumkı onu yapmaya (

Haklsın esım cok anlayıslı bu konuda hatta bn yurt dısından geldım turkıyeye evlendıkten sonra doncektım yalnız bu ıs olmayınca donemedım cok bunaldım hatta cunku burda derdmı paylasabılcegım kımsem yoktu. Sızın dedınız gbı yapmayıncaa yıllar gecyor ama korkularımıda yenemıyorum elımdedegıl sankı bakırelıgımı kendım bozcam gıbı gelıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…