- 1 Kasım 2013
- 4.545
- 4.920
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #165.981
Bence kendin parmak calis daha etkili oluyor aynada gormek girdigini insanin zihnine kaziniyor hicde canin yanmiyor benim kendime guvenim gldi girdigini gorunce tamam bu is bu kadar dedim aksam yine yapacagim cok kararliyim bu is bitecek aslinda biraz baskiya ihtiyacimiz var ettelememek icin
Merhaba yenmis mis olmana cok sevindim rabbim ogluna anali babali saglikli uzun omurler versin nasil yendin ne kullandin kisaca yazarmisin
inş cnm şimdi başlıyorum hemen çünkü çok sıkıldım 8 ay oldu evleneli artık mutsuz olmak istemiyorum
Erteleme lutfen bunun sonu yok ben tam 6 senelik evliyim ve tek sorunum olur diye gecistirmek dimdi kocaman cocugum olacakti benle evle nenler ikinciyi yapti sen daha yenisin hemen yenersin ne durumdasin simdi
ben evliliğimin 11.ayında yendim kk sayesinde bu topikten uzaklaşmayın herkes birbirine destek oluyor ve çok motive oluyor insan. mum ile çalışıyordum ben bildiğimiz bakkal mumunu denedim streç filme sardım jel döktüm onu başarınca havlu kağıtla tekrar kalınlaştırdım üstüne tekrar streç film jel bu şekilde çalıştım bu işe bir son vermeliyim ve kesin yeneceğim deyip de çalışmalara başladıktan yaklaşık 3hafta içerisinde yenmiştim aslında daha da kısa sürebilirdi ama adet girmişti araya...bir gün içersinde 3-4santim ilerlediğimi hatırlıyorum başarabileceğimi gördükten sonra.
eşimin tek parmağını aldım öyle kaldı şimdi kendim çalışacağımhemen başlıyorum
Daha etkili oluyor bence gormek ve hissetmek istersen arkadas olarak ekle devamli yazalim destek olalim birbirimize gununu gosterelim su illete
İnsallah bende biran once yenerim kas gevsetici ve anastol kullandinmi ben karatsizim ve herkeze soruyorum bu soruyu @
tmm cnm :) beraber ilerleyelim sen hangi seviyedesin
Ben iki gundur egzeesiz yapiyorum bende yenyim yani serce parmagimi alabiliyom daha henuz bu gun isaret parmagi deneyecegim yazarim sonucu
İnşallah canım yenersin. hiç bir şey kullanmadım canım onlara gerek yok sadece jel kullandım ben bebe yağı da olabilir bak.
Kizlar.Benide alir misiniz aranizaa.beraber yenelim.. bende surekli iletisim halinde olabilecegim ayni durumda olan birileryle yazsmak istiyorum burda. Okuduklarima gore devamlilik oluyor o seklde..
benm sorunum hep ilk başıydı, yani birtürlü yönünü tutturamıyordum , hatta komik gelecek ama yerini tutturamıyordum , tabı bunun en buyuk sebebi rahat olmamamdı,bıraksak kendmzi zaten kendliğinden gidiomuş:44: kasılmalarım hep baştaydı oyuzden, doğru anı hissettiğim de devamı hemen hepsi kendliğinden oluyodu çnkü inan sıkmadıgın zman sen bıle şaşırıyorsun ilerlemesine , girdikten sonra bırak artık kendini, kendi yolunu buluo, sen kastıkca her ilerlmenın önüne taş koyuyosun,dışardan gördüğümüz gibi değilki, içeride kocaman bır boşluk var boyle düşün. ve biraz girdikten sonra hemen bırak kendını, bak ınanamıcaksın nasıl ilerlediğine. hani kegel egzzersizleri yapıodukya, wc de idrarı tut bırak denemesi gibi, işte girince bırakma pozisyonunda gibi olsun vajin. nefes al burnundan, agzndan ver ...
nezaman gecer diye takılma artık zevkıne bak, tamam gectı artık. acaba olacakmılarla başlama, olursa olur olmazsa ertesı gece olur, 1 kere oldu devamı illaki olacakeşinde rahatlatsın seni, ortamda cok önemli, yer önemli, paylaşımınız önemli,şartlanma,kendni bu işin en buyuk görevlisi olan kadın olarak gorme, kendin için isteyerek ve artk olayı fantzi boyutuna getirerek yapki beyninin kafası karışsın, unutsun kasmayı inşallah herşey gönlnzce olur , açık yazıyoruz mecburen kusura bakmasın okuyanlar.
İnşallah canım yenersin. hiç bir şey kullanmadım canım onlara gerek yok sadece jel kullandım ben bebe yağı da olabilir bak.
Canim ayni asamadayiz sanirim :) insallah yeni yila vajiyi cope atmis olarsk gireriz..
tabiki şimdi tek parmak ilk boğumdayım az önce çalıştım :)
Super :) ilkten sonra kolay geliyo ikinci..ben ikinciye cabuk gecmstim ara vermeseydm belkude olmustu.aslinda bu asamada p.. denememek lazm muma gecmeden bi deneyim ddim tum hevesimi kacrdi.ama simdi adetim bitsinn direk mum.ve ennn gecyilbasi gecesine kadar zaman verdim yapicammm..
tabiki şimdi tek parmak ilk boğumdayım az önce çalıştım :)
Canim ayni asamadayiz sanirim :) insallah yeni yila vajiyi cope atmis olarsk gireriz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?