Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canim bn de dilator siparis edicem ama ne kadar suruyo acaba gelmesi.hani sonucta bn bunu yilbasinda bitirmis olucm ihtiyacm olnyck geciirkirse :)) birde seyi merak ettim.hani kayip gidiyo demissinya ne pozisyonda aliyorsun ???

Supersin ya tek ihtiyacimiz biraz cesaret ve destek iste bu ya burada herkes birnirine kenetleniyor ya altindan kalkamayacak hic bisey kalmiyor o zaman hepinizi seviyoruuuummmmmm

Canim bn de dilator siparis edicem ama ne kadar suruyo acaba gelmesi.hani sonucta bn bunu yilbasinda bitirmis olucm ihtiyacm olnyck geciirkirse :)) birde seyi merak ettim.hani kayip gidiyo demissinya ne pozisyonda aliyorsun ???

canım sen zatenn parmak egzersizlerinde baya ilerdesin sence onu sipariş edip beklemekk boşunaa zaman kaybı degil mi :) mumla yada herhangi bişeylede yapabilirsin en başından başlasan tamam diyecemde ama yinede sen bilirsn :)

Canim ben sana her konuda yardimci olurum. çünkü ben çok sıkıntilar çektim düşünsene ya parmagim hiç ilerlemiyodu bile hayattan bikmistim resmen ama hepsi geride kaldi. yatagin başina iki yastik koydum. sirtimi yasladim bacaklarimi açtim hemen sokmadim dilatörleri vajinanin kenarlarinda gezdirdim ikindim nefes alip verdim sonra yavasca soktum bi baktim içinde anlamadim bile dilatöre bebe yagi surdum yanliz
.

Kızlar bu arada ben gebemiyim dıye düşünüyorummm.. Mıdem bulanıyor bır haftadır falan,başım dönüyor, hafıf batmalarım oluyor, ve istahım gelmıyor bırsey yesemde hıc doymuyorum yada cabuk doyuyorum gıbı anlamıyor ınsan canının ne cektıgını, ve canım tatlı cekıyor. Kızlar az bı ıhtımal dıyorum adetımede 9 gün var. Gebemıyım acaba...

Insallah Canim o yuzden birsey dikkat ara ver herseyi Benim hep duzensiz Bir ay gecikti hep Öle gecikior Bir iki ay gelmior ama gecen ay geldi bu ay yok daha ama öle Bende hep ondan supelenmiorum senin insallah vardir cok istiirdun

Insallah Canim o yuzden birsey dikkat ara ver herseyi Benim hep duzensiz Bir ay gecikti hep Öle gecikior Bir iki ay gelmior ama gecen ay geldi bu ay yok daha ama öle Bende hep ondan supelenmiorum senin insallah vardir cok istiirdun

hayırlısını ıstıyorum hıc emın degılım ama şüphelerım var test yapıcam yakında... Merak edıyorum. Senınkı düzensız baya bı doktora görün bnce arkadaşım oda tehlıkelı böyle hıc bellı olmaz

arkadaşlarrrr merhaba benim adetim bittim ama egzersizlere bir türlü başlayamadım grip bir türlü bırakmıyor beni bide her adetteimden sonra çalışmalara isteksiz başlıyorum ne yapcağımm ben yaaaa adetten önce pe...n yarısını alabilmiştim şimdi ne egzersiz ne deneme bişey yapamıyorum yardım edin bana

Kizlar bu gun yorgunum ve hic egzersiz yapmak istemiyorum su an evdede degilim zaten sizce kendimi zorlayip yapmalimiyim her gun ya offff yapmasam kendimi suclu hissedecegim ne yapsam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…