Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba arkadaşlar , nisanda evlendim 6 ay bu sorunu çektim hergüün düzenli olarak bu siteye girdim çok güzel açıklama yapan arkadaşlar var cesaret veriyorlar, kesinlikle dediklerini uygulayın ben bakırköy den randevu aldım doktor 3-4 ayda yenersin dedi vede gerçekten doktora başaldıktan 4 ay sonra yendim hergün kadınlar kulubunu okuyup bugun kesin olucak diyordum. egzersiz yaparken kullandığım jelimi değiştirdim (yanmam oluyordu) doktora gittim başka jel verdi .başka konuda zeytinyağı ile deneyin diyordu oda güzel bir alternetif ve p.. nin giriş yönünü çok güzel açıklıyordu kesinlikle onu deneyin . ben üstteyken yendim doktor tavsiyesiyle başta acıyor deyip kaçıyordum eşim acıdığı yerde beni tuttu ve 1 dk sonra acı gidiyor biraz daha ilerliyorsun bidaha acıyınca duruyorsun yavaş yavaş bir bakmışsınız olmuşş. sonuçta vajina bir kas arkadaşlar nasıl spora kaslar alışıyor zamanla ağrımıyor orasıda öyle acıyor batıyor diya kaçmayın bekleyin... ve yönü doru ayarlayın .üstteyken kesinlikle eşinizle yüz yüze olun bişey yyazmayı unuttum kesinlikle kontrol sizde olmalı
. herkesin kurtulması dileğiyle..

Son düzenleme:
Arkadaşlar 2 gündür 9,5 santimlik aparatı alabiliyorum ama çıkarırken çok kasıyorum ve acıyor biraz.demin eş denemesi yaptım ve p.. Sonuna kadar aldım ama git gel yapamadım. Çıkarırken çok zorlanıyorum.Aparatla devam etsem alışır mıyım acaba?eşim de artık bıktı.ben p.. Alabildim diye sevinirken o git gel yapamadık diye kızdı gitti öbür odaya.tam moralim düzelmişken gene bozuldu.

canım inan üzüldüm ama sana şunu söylüyorum. Karşındakının değer verdıgı kadar deger ver. Amac sadece cınsellıkmı? Hayır !. Eşin sinirli anında öyle davranmıs olabılır veya baska sıkıntısı olabılır. Önemlı olan anlasabılmek iletişim kurup paylasabılmek. Canını hiç sıkma ve eş denemesıne devam edın tabi kendını hazır hıssettıgınce.. Bak canım güclü dur eşinede durumu anlat çağır gelmesse yıne ınatla kendı bılır. Ve ayrıca bu durum zaten psıkolojık bunu yenıden anlat yani böyle yapması yıne bu durumu ortaya cıkarabılır üzmemesı ve destek olması gerekır. Afedersın sevişmeyi muhabbetı ön planda tutmaya calısın. Umarım yararlı olabılmısımdır

Kızlaaar acil bıse soruyorum uyanıklar cevap verebılırmı ?? Dün akşam test yaptım adetıme 8 gün var. Tek cızgı cıktı. Bu sabah ıse dün yaptıgım teste baktım cok ama cok silik cızgı vardı yani ışıkta dikkatlı bakınca görünüyor. Sızce hamılemıyımmmm ?

Kizlar bu gun yorgunum ve hic egzersiz yapmak istemiyorum su an evdede degilim zaten sizce kendimi zorlayip yapmalimiyim her gun ya offff yapmasam kendimi suclu hissedecegim ne yapsam bilmiyorum

yapmalısın cnm bizim bir hedefimiz var :)

1 aylık evliyim evliliğim cehenneme dönüştü banada akıl verin ne olur ne kullansam işe yarar. kasılmaktan komple vücuduma ağrılar giriyo kas gevşetici işe yarar mı?? emlayı da ağdaya alışmak için kullanmıştım onda işe yaramıştı ama bunda da yararmıki

Canim üzülme
Hepimiz böyle başladık. Basari hikayelerini oku. Ilk önce kegel egzersizi yap. Sonra ayna karşısında organını tani sonra diğer basamakları yine anlatiriz. Ilk yapman gereken şey silkelenip kendine gel ve karar ver

Oncelikle hic kafana takma canim dogru yerdesin buradaki herkezin ortak sorunu bu ve cagresi var bu sitedgi yszilari oku ve takip et takildigin yerde yardim eden arkadaslar var

yazılanların çoğuna göz attım.. benim durumum sizle aynı ama biraz daha farklı gbi.. biz ilk gece kızlık zarını yırttık ama benim canım çoooook acıdı ve çok fazla kanamam oldu.. eşimde zar yırtıldı işte artık acımaz dedi tekrar zorladı ve bir okadar daha kanamam arttı bıraktık.. ertesi gün tekrar denedik daha ucu girerken canımın acısından bıraktırdımm.. tekrar bayaa bir kanaamam oldu doktora gittim vajinamda yırtılmış.. rahime ultrasonla baktrmadığımdan rahimde yırtık varmıı bilmiyoruz ve bu sebeptende doktor vajinusmus olduğumu söyledi tabi.. şimdi o ilk gece anı hiç aklımdan çıkmıyor korkudan aklım başımdan gidiyor yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum.. eşim şuan iş icabı dışarda.. haftaya gelicek ve o iş biticek diyor ve ben sadece düşünürken bile bütün vücudum kasılıyor. duyanlar sen zoru atlatmışsın zar yırtılmış artık acımaz diyorlar ama aynı şeyleri yaşamaktan çooooook korkuyorum ve zaten yırtığın sebebbi de bu kasılmamdan oldu sanırım.. ben napıcam şimdi kayganlaştırıcı alıcam kas gevşetici alsam diyorum başka ne yapmalıyız akıl verin bana ne olur :18:

Esin gelene kadar parmak egzersizi yap bence o zaman o kadar kasilman olmax insallah qnladigim kadariyla esin pek anlayisli degil eonnunla bu siteye beraber goz atin seni anlamasina yardimci olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…