Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben emla kullanıyorum cnm ohoo neler neler zeytin yağı emla egzersiz olmuyo tekrar yap :) şimdi düzenli egzersiz yapmaya karar verdim denemiyoruz hep egzersiz :)

anestol la ilk denemede hemen oldu. 2. denemede nedense kendimi kastım zor oldu ama oldu canım.iş derin derin nefes almakta ve kendimizi rahat bırakmakta bitiyor ama gel gelelim o an nefesi ve ıkınmayı unutuyorum hep :) inşallah biran önce yenersin canım

aynen öyle cnm iş kremde falan değil ya nefes al ver kendini kasma olacak onu kabul ettimde eee parmakta giriyor demek ki orası tıkalı değil hadii şimdi p.. de :)

hoş geldin yenievli13 arkadaşım neler yaptın bugün

Canimmm.allah senden bin kere razi olsunn ne oldu biliyor musun.
Hicc canim istemiyordu bugun egzersiz yapmkk burdada kimseyi goremyince amaan bugun de yapmiim hem kim girecek dusa daha sabh girdim felann diye dusuncelerrr kafada.
Sonra tam kimse yok diye yakindigim sirada sen geldin yazdinya yenuden bi basarma istegi daha duydum.ama cooom inandim yazdklarina okurken.

Kalktm hmn.egzerdiz yaptim.bilmiyoru. hic okumus muydun ama ben parmagimi alabildigi. Halde yabanci biseye karsi kasilmaktan sikayetciydim

En son ki es parmagi da basarisiz gecince artik illaki bi sogumustum egzersizdenn.
Sonra kalktim kulak copunden on tane kulak copunu boll miktarda peceteyle sardm prezervatife gecrdim ve tamamini aldim ...

Amma uzattim yass biliyorum :))) cok sagolde gec demi amma cok konusuyormmm
Ama insan buyuk bir ilerleme alinca paylasmak istiyor

Ozetle : en umutsuz aninda bile kalk egzersix yappppp diyorum kizlaraaa...bunun ne zaman olacagi belli olmuyorr

Offf.okadar uzun yazmisim kii.goren de basari hikayem sanacak hayir henuz basari hikayem degil.ama p..boyutuna cokk yakin bi aparatla basarilu calisma hikayem

sanki herşey eksik herşey hüzünlü geçiyor içten gele gele gülemiyor insan ama çok yakın artık mutlu olmamıza

Ksinlikle cok yakin canimm.insallah en kisa zamanda hepiniz eslerimizn kadinii olacagizzz gor bakkk bu lustedeku herks en kisa zamnda yapacak bunu.

Egzersizzzz..basks hiiic bisey degil.pdikolog felan tamam ama bi basarsan en kucuk basarida bile kendinin en iyi psikologu oluyorsun..

Haaa bide burayi takip etmek var tabiii..
Cok onemli cooikk.

Vallahi bugun yapmiycaktim usenmistim.burda sagolsun bi arkadas yazfi hmn kaktim yptim.ustelik 3-4 deneme ayna karsisinda sonrakileri bakmadan alabildim.
Ayyy gurur duydum benle bee

[MENTION]i[/MENTION]

Is oraya gelince tikaniyo iste mubarek celik kulot var esimle yapcagim zamn

aynen cnm diyorum ben eşle denemede kapalı orası kesin yoksa olurdu :) eğer bu siteyi bulmasam ne egzersiz bilecektim ne parmak kafamda kapalı olduğunu kabul etmiştim çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…