- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #166.401
hoşbuldum, aşama derken neyi sordun anlamadım :)
terapi görüyorum demişsin ya burda arkadaşlar kegel egzersizi yapıyor çoğunlukla sen neler yapabiliyorsun eşinle deneme yapıyor musun? egzersiz yapıyor musun ? diye sormak istemiş arkadaş.
o zaman cevap vereyim, kegel egzersizlerini biliyorum ama duzenli yaptıgım hiç olmadı,aklıma gelirse yapıyorum, şu an bi eşim de yok onun için ne aşamada oldugumu da açıkçası bilmiyorum ..
evet canım egzersiz falan yapıyo musun yada hiç bişey yapmıyor musun bi yerden başlamak mı istiyosunn
o zaman cevap vereyim, kegel egzersizlerini biliyorum ama duzenli yaptıgım hiç olmadı,aklıma gelirse yapıyorum, şu an bi eşim de yok onun için ne aşamada oldugumu da açıkçası bilmiyorum ..
bi deşöyle bi durum var, ben sorunum oldugunu biliyorum ama göürşmelerim dışında ciddi bi denemem olmadı, yani doktorum bana şunu dene bunu yap demiyo, ben de yapacak cesareti bulamadım, mesela burda kulak çöpü parmak vs tavsiyelerde bulunmussunuz ama benim oraya bakacak cesaretim bile yok
şu an bi eşin yok mu nasıl yani
2 sene terapi ile biraz yol katetmen gerekirdi canım bunlar bizim kendi hazırladığımız aparatlar dilatörle de çalışabilirsin, hepimiz senin gibiydik ama sonra bir cesaret geliyor başlıyoruz, vajina senin bir parçan bakacaksın da dokunacaksın da başka türlü kurtulman zor, tavsiyem eline bir ayna al karşısında otur incele, ıkın nasıl açıldığına bak.
önceliklee hepimizin ALLAH yardımcısı olsun inş.ben 16 aylık evliyim uzun zamandır takıp edıyorummmm ama yazmak bugune kısmet olduuu...eşimle 6 yıl görüştükten sonra evlendımm..evlenmeden önce yakınlaşmalarımız benı heyecanlandırıyordu ama hiç evlendıkten sonra vajınusmus olacagımı tahmın edemezdim...ilk gecemm hüsrann...yorgunluktan denemeye bıle halım yoktu...sonra balayındaa denemeler basarısız..olur olur dıye ertelemeler derken bugunlere geldık..sureklı kavga artık tahammul kalmadı bırbırımıze cok caresızım çoookkk
hep gerıden takıp ettımm valla yazmaya zesaretım yoktu...hıc muayene olmadımm jınekologa cesaret edemedım..psıkologa gıttım oda bı kıtap aldırdıı oku parmak tedavısı verdı..ılk parmagı yaptım doktoru bıraktımm..hıcc egzersızz yapmıyorumm denemede hıc olmuyo artıkkk sureklı ertelıyorumm
hep gerıden takıp ettımm valla yazmaya zesaretım yoktu...hıc muayene olmadımm jınekologa cesaret edemedım..psıkologa gıttım oda bı kıtap aldırdıı oku parmak tedavısı verdı..ılk parmagı yaptım doktoru bıraktımm..hıcc egzersızz yapmıyorumm denemede hıc olmuyo artıkkk sureklı ertelıyorumm
,nasılsınnnnnnnn
canımm yaa desteklee yenerızzz...yarından ıtıbaren tekrardann sıkı sıkı baglanmam ınanmam gerekkkk baslamam gerek nerdeysee 2 yıl olacak ve artık cocuk varmıı sorularıı benı ucuruma surukluyo dahada kendıme hedef tarıh koyupp asacamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?