- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #166.501
kdr45 arkadaşım öncelikle seni tebrik ederim darısı bize inşallah.
Arkadaşlar dün bişey oldu. İlk defa bu aşamaya geldim. Penisle eş denemesi yaptık. 3 cm aldığımı söylüyor eşim. Baskı hissettim ilerleyemedim. Sizce ne yapmam lazım? Başı ve az bi kısmı giriyor yani ama gerisi yok..
kdr45 arkadaşım öncelikle seni tebrik ederim darısı bize inşallah.
Arkadaşlar dün bişey oldu. İlk defa bu aşamaya geldim. Penisle eş denemesi yaptık. 3 cm aldığımı söylüyor eşim. Baskı hissettim ilerleyemedim. Sizce ne yapmam lazım? Başı ve az bi kısmı giriyor yani ama gerisi yok..
Canım tam o andayken ilerlemek gerek,hiiiç acı yok.orda bi takılıyosun hemen derin derin nefes ala ver vücudunun rahatladıgını hissettiğin anda ilerle,takıldıgın yerde yine dur derin derin nefs alıp ver tekrar ilerle.böyle böyle çook yol katedeceksin.acıyacak sanıyosun fakat hiiiç acı yokk.bunu unutma
Basladinya canim yolu yariladin zayen onemli olan oraya birsey girecegine ikna olmak ve acimadgigini anlamak ve sen bunu basardin seni tebrik ederim bi gun burada beraber basari oykumuz hakkindada konusacagiz insallah
bende de öyle oldu..deneyeceğim tam o anda rahatlamayı inşallah acı olmaz..olumsuz bi deneyim daha olmasın artık
sslmmm arkadaşlarrr kaderdaşlarrr bende parmaga basladım tekrardannn bakalım bır parmak soktum..bakalımm ertelemeden ılerlemek ıstıyorum
aynılarını yaşadım canım bi yerden sonra gitmiyodu ama şimdi aparata alıştım ve orası açıkk :)
ne güzel..
Allah herkese başarmayı nasip etsin
aminnn ama bence aparata başla süreci hızlandır oraya bişey girdiğini görmek insanı acayip cesaretlendiriyor benim önceleri yaparken bacaklarım ağrıyodu o kadar zorlanıyordum ki eş denemesinde artık itiyordum eşimi
ayyy inşallah canımmmm vala bi yapayım hemen anlatacammm ama sen benden önce başarırsın inşallahhh benim daha zamanım varrr :)
Arkadaşlar dilatörle çalisan varmiydi ben dilatorlerin dörduncusune geçtim çok zor soktum halbuki kendimi hiç sıkmadim ama çok zorlandim yaklasik iki parmak gibi sizlerde her çalusmada yag yada jel kullaniyormusunuz lütfen cevap yazin banada benide unutmayin
Teşekkkürler canim hep birbirimizi soralim sende mi dilatörle çali§iyon
ben kendim aparat yapıyorum kulak çöpünden ama daha 6 taneyi birleştirip yaptım haftasonu gelsinde büyütecem bol bol yağ sür akıp gidiyo zaten ben çok şaşırıyorum :))
bende kulk çöpüyle yaptm kaç kulk çöpünü kaç peceye sarıp aldn
Banada yardımcı olurmusunuz basaran arkadslar lütfen
6 tane kulak çöpünü 3 kat havlu peçeteye sardım streçledim sonrada eldivene geçirdim bol bol bebeyağı sürdüm cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?