- 29 Kasım 2009
- 2.432
- 65
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #166.561
Peki her iliski sirasinda emla mi kullaniyosun?
Evet yazilar kötu cikmis kusura bakma. Yok ilk giriste batma oluor Ben sandimki Sade Bende oluor korktum ama sizdede olmus yani normal mis.ve ileri delik yokmus gibi bi basinc oluor devam girmior gibi o normal mi peki cevap Icin allah razi olsun. Ve ne surede gecer
benm adımın üstüne tıkla benm sayfam açılcak sayfanın sol tarafında özel mesj gönder diyo ordan yada bnm sana attıgım mesajdan cewapla yapcan hangisi kolayına geliyorsa mavi kız
Anladim cunku ona alisinca vaji sonra kullanmadigin zaman tekrardan bi kasilma olurmu diye merak ettimyok canım zaten olduktan sonra acı olmadığını görmek yetiyor ben ilk 3 denemeden sonra bıraktım, yendikten sonra sık sık yapmak da önemli.
Malesef canim baska sebeplerden ozel msj gonderemiyorum 50 msj sayim olmasi gerekiyomus
Kizlar dun dilatörun beşinci boyutunu aldim zaten en sonuncusu kendimi sıkmadim ikindim ama çok zorlandim sokamadim ne yapcam ben yaaaa p. geçince nasil sokcqm aklim almiyor lutfen banada yardim edin
Ravzaaaa canimbiy on iki santim genişligi iki parmak gibi ama funden beri ugrasiyom olmuyor kafayi yicem ya ne yapcam nefes aliyom ıkıniyom olmuyor olmuyor. ne yspcam ben bilmiyorum sen ne asamadasin ne kadarlik evlisin
Ravzaaaa canimbiy on iki santim genişligi iki parmak gibi ama funden beri ugrasiyom olmuyor kafayi yicem ya ne yapcam nefes aliyom ıkıniyom olmuyor olmuyor. ne yspcam ben bilmiyorum sen ne asamadasin ne kadarlik evlisin
Hayirli akşamlar kkaderim dünden beri çslişiyom eşim bana internetten vajinusmusu yenelim diye bi kitap aldi bide dilatör seti onla çalisiyom bazanin başina yastik koyuyorum sirtimi bazaya yasliyorum bacaklarimi açiyom ama çok zorlaniyorum bi yerden sonra gitmiyor ıkiniyom nefes alip veriyom nefesimi verirken sokuyorum ama çok zorlaniyorum lütfen bana yardimci ol
Hayirli akşamlar kkaderim dünden beri çslişiyom eşim bana internetten vajinusmusu yenelim diye bi kitap aldi bide dilatör seti onla çalisiyom bazanin başina yastik koyuyorum sirtimi bazaya yasliyorum bacaklarimi açiyom ama çok zorlaniyorum bi yerden sonra gitmiyor ıkiniyom nefes alip veriyom nefesimi verirken sokuyorum ama çok zorlaniyorum lütfen bana yardimci ol
sen kayganlaştiricimi kullaniyon ben markette satilan okeyin kayganlaştiricisini aldim ama hiç etkili degil senin tavsiye ettigin marka varsa onu alayim
canim nasil bakiliyoki mesajlara ben fazla bilmiyom kullanmayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?