Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım bunun bir süresi yok ki kendini rahat hissettiğin zaman geçecek, batma, yanma,çişi tutamama gibi hisler normal.

Kızlar sık sık gelemiyorum ama son yazılanları okuyorum.

öncelikle ıslaklık çok önemli ! egzersiz yaparken ister zeytinyağı ister daha kayganlaştırıcı seyler kullanabılırsınız ama zeytinyağı en saglıklısı ayrıca anestol pomad gıbı ten uyustran seylerı kullanmanızı tavsıye etmıyorum o bulunan vajınayı ınanılmaz uyusturuyo hanı bu kasmanıza engel degıl ayrıca hıc bısı hıssetmeyınce yol katedemessenız bende cok kullanmıştım faydasını goremedım netıce de uyusturmaktan baska bısey yapmıyodu.

ilaveten--- nefes almak ve bacakları iyice acmak cok onemlı
bacaklarınızı iyice acın es denemesınde de egzersızdede cunku daha rahat gırmesını saglıcak. p. veya apratı veya parmagınızı sokarken derin derin nefes aldıgınızda vajına esneme yapıcak rahatlıkla acılacaktır.

-- ayrca pozisyon olarak kızlr ust pozisyon en ıyısı dıe dusunuyorum cunku alttayken es ıster ıstemez mudahele edıyo ve pens. kıpırdaması bıle sızı tedırgın edebılır. o yuzden ust pozisyondayken daha rahat olablırsnz.

10 gunluk yenmıs bırı olarak sunu solemek ıstıyorum sıze bu yazdıklarımın ve dha yazacgm bı cok seyı arkadasımın yardımıyla yendım kendısıde bı uzman tarafından yenmıs. gercekten suan anlıyorum kı cok cok salakmışım. bu kadar ertelemek bana da esımede zarar vermıstı. ama sunu unutmayalım herseyde bı hayır vardır bunda da vardır elbet. sımdı cıfte kumru gıbıyız allah hepınıze de bu mutlulugu yasatsın. neden vajı den kurtuldum sıze yazıyorum biliyorum cunku burayı okuyanlar da benım gıbı aglayan ınsanlar. en ufak yazı bıle ınsanı gaza getırıp ınsana yardımcı oluyor. eger kısısel sorunuz olursa dudum26@hotmail.com dan ulasabılırsınız.

Dualarım sizinle allah hepinize bu illeti yenmeyı nasıp etsin .. ve daha sonra ınsallah hepimize bi evlat nasip etsin.

AMİN...

Kizlar dun dilatörun beşinci boyutunu aldim zaten en sonuncusu kendimi sıkmadim ikindim ama çok zorlandim sokamadim ne yapcam ben yaaaa p. geçince nasil sokcqm aklim almiyor lutfen banada yardim edin

Ravzaaaa canimbiy on iki santim genişligi iki parmak gibi ama funden beri ugrasiyom olmuyor kafayi yicem ya ne yapcam nefes aliyom ıkıniyom olmuyor olmuyor. ne yspcam ben bilmiyorum sen ne asamadasin ne kadarlik evlisin

Ravzaaaa canimbiy on iki santim genişligi iki parmak gibi ama funden beri ugrasiyom olmuyor kafayi yicem ya ne yapcam nefes aliyom ıkıniyom olmuyor olmuyor. ne yspcam ben bilmiyorum sen ne asamadasin ne kadarlik evlisin

canım daha biraz önce denedim oldu :)) benimde olmadı başta ama parmağımı soktum yönünü buldum sonra iki parmağımı soktum tabi bolca bebeyağı sürdüm yoksa gitmiyor en son aparatı kendi etrafında döndürerek girdim bol bol nefes alıp verdim canım 1 buçuk yıllık evliyim

arkadaşım hangi pozisyonda deniyorsun onu bir söyle bana ayrıntı yazar mısın yardımcı olmaya çalışayım

Hayirli akşamlar kkaderim dünden beri çslişiyom eşim bana internetten vajinusmusu yenelim diye bi kitap aldi bide dilatör seti onla çalisiyom bazanin başina yastik koyuyorum sirtimi bazaya yasliyorum bacaklarimi açiyom ama çok zorlaniyorum bi yerden sonra gitmiyor ıkiniyom nefes alip veriyom nefesimi verirken sokuyorum ama çok zorlaniyorum lütfen bana yardimci ol

canım bi de ayakta denesene bende otuararak hiç yapmadım ayakta daha kolay oluyo sanki bolca kayganlaştırıcı sürüyo musun canım

özel mesajına bakar mısın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…