- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #166.581
zeytinyagi daha kaygan diye kullsndim ama bebe yagi kullanayim o zaman canim şu vajinusmusu bi yensem çok mutlu olcam sen ne kadardir egzersiz yapiyon canim
TEşekkürler ravzaaaa cim Allah senden razi olsun bana yardimci oldugun için
arkadaşım hangi pozisyonda deniyorsun onu bir söyle bana ayrıntı yazar mısın yardımcı olmaya çalışayım
Hayirli akşamlar kkaderim dünden beri çslişiyom eşim bana internetten vajinusmusu yenelim diye bi kitap aldi bide dilatör seti onla çalisiyom bazanin başina yastik koyuyorum sirtimi bazaya yasliyorum bacaklarimi açiyom ama çok zorlaniyorum bi yerden sonra gitmiyor ıkiniyom nefes alip veriyom nefesimi verirken sokuyorum ama çok zorlaniyorum lütfen bana yardimci ol
Ben yendim saniyordum ama olmuyor yapamıyoruz. Bir defa yaptik kanamam oldu hiç acı olmadı. Ama az önce denedik ama olmadı. İnanılmaz derecede yanma hissettim. Tekrar en başa mı döndüm bilmiyorum. Ağlama krizine girdim yine. Napcam ben bilmiyorum. Bilmiyorum bilmiyorum. Nolurrr yardım edin Nolurr
Ben yendim saniyordum ama olmuyor yapamıyoruz. Bir defa yaptik kanamam oldu hiç acı olmadı. Ama az önce denedik ama olmadı. İnanılmaz derecede yanma hissettim. Tekrar en başa mı döndüm bilmiyorum. Ağlama krizine girdim yine. Napcam ben bilmiyorum. Bilmiyorum bilmiyorum. Nolurrr yardım edin Nolurr
İki parmagimi cok rahat sokuyorum. Mumdan aparat yaptim cok rahat o da giriyo. Ama eş denemesi olmadi. Giriş esnasında inanılmaz yanma oldu. Hatta soğuk soğuk ter döktüm :'( olmayınca da ağlama krizine giriyorum. Bir defa oldu acimadi şimdi niye yanıyo ve girmiyo diyorum. :-( şuan disardayiz. Birazdan eve gidip tekrar deniycez. Nolur dua edin banaCanım bende ilk seferden sonrakilerinde bayağı zorlandım bazen hiç girmedi acıdı dayanamadım bazen kasılmadan yanmadan dolayı ağladığım bile oldu ama sabırlı ve sakin olman gerekiyor yeneli 2 ay kadar oldu halen yanma ve kasılma,sancı var doktora sordum normal dedi biranda geçmez yavaş yavaş beynin bu durumu kabullenecek acı kalmayınca zevk almaya başlayacaksın dedi sakin ol ve egzersizden sonra eş denemesi yap. Ben öyle yaptım faydasını gördüm. Şuanda yanma ve kasılmalar azaldı gibi ama halen var gitgel yapınca oluyor.
iki parmagimi cok rahat sokuyorum. Mumdan aparat yaptim cok rahat o da giriyo. Ama eş denemesi olmadi. Giriş esnasında inanılmaz yanma oldu. Hatta soğuk soğuk ter döktüm :'( olmayınca da ağlama krizine giriyorum. Bir defa oldu acimadi şimdi niye yanıyo ve girmiyo diyorum. :-( şuan disardayiz. Birazdan eve gidip tekrar deniycez. Nolur dua edin bana
Bende 2,3 kere yaptim sonra vaktim olmadi regl oldum daha baslayamadim sen nekadarlik evlisincanım sen egzersiz yapıomusun
Kızlar bıryandan bebeğim olsun ıstıyorum hayırlısıyla bıryandan denemelere devam edıyorum.. Eş denemelerı yapmama gerılıp esnemesıne ragmen , zarı hala tamamen hepsı gıtmedı. O benı düşündürüyor.. Hıssettııggım acı büyük ıhtımal ondan kaynaklanıyor dıye düşünüyorum. Sızce? Cünkü takılıyor gıbı o kısımda acıyor. Belkıde zarı aldırsam amelıyatla belkıde tamamen yenııcem.. Sızce?? Arada kalmıs gıbıyım...
hayır canım benim zarla alakası yok benimde girişte bi yere takılıyo ama orayı geçince sorun yok sadece sende olmuyo yani beynini buna şartlandırma hatta ben benim orası çok dar diye düşünüyordum ama öyle değilmiş ameliyat falan sakın düşünme
kac hangı aşamadasın? Ben 7 cm aparat ve eş denemesı. Bılmıyorum ınan bazen anlayamıyorum. Yanı o acı baska ılerleyemıyorum sanki bırkackere ılerleyebıldım. Okadar kasmamaya dıkkat ettıgım halde. Yönüne falanda dıkkat edıyorum. Zardan olmasa baska ne kaldı? Son gıttım dr morelımı bozdu bıraz. Zarın cogu duruyor flan dedı flan fılen..
sen boşver doktoru canım her zarı olan acırsa ohoooo bende penis boyutunda denedim bugün ilk kez ilk başta girmedi çok zorlandım ama moralimi bozmadım hemen bir parmak sonra iki parmak soktum ondan sonra yavaş yavaş döndüre döndüre girdirdim çıkardım tekrar soktum ilki yapınca diğerleri rahat giriyor tatlım bozma moralini azimli ol moralini bozarsan inan olmaz
Yani bazen doktor olsada bu durumu yaşamayan pek anlıyamıyor.. Senın adına sevındım canım ne güzel. Bu ara ben gebelık ıhtımalım var dıye ara verdımbuyüzden.. Ama devam edıcem inşaAllah. Aparat ve hazır oldukca eş denemesı. Anestol,z.yağı ve kas gevsetıcı kullanıyorum. Morel en önemlı şey ve eşimin desteği. Muhabbetıne ve akısına bırakıyorum Allahın ıznıyle olucak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?