Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ne güzel Rabbim tez zamanda bizede nasip etsin inşallah canım çok haklısın hep erteliyoruz zaten ilişkimiz kötüye gitmeden bu işi bitirmemiz lazım sen çok şanslısın maşallah 2 aylık evliyken yendin bizede dua et inş. olur canım ...

etmem mi canım yaa Rabbim tez zamanda hepinize yendik yazmayı nasip etsinn inşş.

Ben yenemedim malesef ama dediğim gibi yapıp 1 parmak sokabildim. Emlasız parmakta sokamıyorum çok korkağım. Eşim yurt dışında olduğu için deneme yapamıyorum şu an. İnşallah siz yenebilirsiniz. Sevgiler.

banada doktor emlayı önermişti.aldım ama içe doğru süremediğimden kullanamadım.yanlış hatırlamıyosam açıklamada ağda içinde kullanılabilr yazıyodu.bende kuaförde aldırıyorum korktuğumdan yine.neysee özel bölgeye sürdüm 2-3 dk bekledim sonra baktım yine aynıydı.yani etkilimi dersen bana pekte gelmedi.

tebrikler canım nasıl oldu anlat

Vay vay bnm halay cekilyo olsem aklma gelmzdi valla nasl oldgunu bende ankamadm ben zatn apartla denyrdm pns boyutu aparat almstm denemeden o aparatla zeytn yagini aldm iyice yaglandi snra esime przerwtf gecrdm ona bebe yagi surdm snra otrdm braz girdi braz cikardm soktm yarisi girdi sonra yatagn ucune oturdm esm ayakta yarosindan fazlasi girdi tabi hal kasma var ama zamanla aliscam

haydi maşallah bize de nasip olur inşallah sende benim halayımı çekersin cnm :))

Ya agriyi faln gectmde bakin b birbucuk sene oldu ve bebek jasretyle bende esmde yaniyrzbsey sorcm hicmi agactan dusmednz ya esinz icin mutlulugunz icin acisa bile ki aci yok acisa bile o aciyi cekmezmisinz mitlu olmak icin

tam anlamıyla girmediyse 2sinde tamamı girer.ve gelgit yaparsada hiç acımadığının farkına varırsın.çok sevindimmm hadi arkadaşlar yaa ne geziyonuz burdaaa kocalarınızın yanına bitirin şu işiii

Ya agriyi faln gectmde bakin b birbucuk sene oldu ve bebek jasretyle bende esmde yaniyrzbsey sorcm hicmi agactan dusmednz ya esinz icin mutlulugunz icin acisa bile ki aci yok acisa bile o aciyi cekmezmisinz mitlu olmak icin

baskı var abartılan acı yok.o baskıda kastığımızdann.ama p...nin tamamı girincr acı gidiyo

haydi maşallah bize de nasip olur inşallah sende benim halayımı çekersin cnm :))

ya aslında olay kafada bitirmede inan öyle.ben eşimi kaybetmemek için şartlandım ve o gün yaptım.arkadaşımız bak bebek istiyoruz diyo..hadi kalk bir cesaret ya.bak ben ne egzersiz yaptım ne aparat.sadece bebek yağı sürdüm eşime ve bana o kadar ve abartısız diyorum odaya girdik cesaret toplama vs dahil toplamında 15 dk sonra tam anlamıyla kadın olmuştum...yani koskoca yıllarım gitti yaaa ben hep erteleyip kendimi kandırdım.takiiii eşim artık tam anlamıyla karım olmanı istiyorum diyene kadar..ve bana beni sen uzaklaştırıyosun bile dedi..yapma ertelersen günleri , ayları.yılları kovalar..hadi ya bi cesaret ben kendime şöyle derdim bebek çıkıyo ordan diye esnekliğini düşünürdüm hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…