- 2 Mart 2012
- 805
- 797
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #167.141
evet sanırım dayanmam lazım acıyaacı olacak ama gececek .2 gundur de ara vermıstım egzersızlere falan enfeksıyonum var dıye bugun ıyıyım en ıyısı bı dus almak ve esım gelene kadar bıraz egzersız calısmak insallah olurr artık olsun ıstıyorum hıc yenı evlı bırısı gıbı degılım ya hıc yuzum gulmuyo herkesın noldu neyın var demesınden de sıkıldım dua edın nolur ınsallah bu aksam olur
canım kızken de hamile kalındığını okudum evet kalabiliyorsun rahim girişine boşalınca
essah mı bu ya:) çok ilginç geliyor..Allah derdimize derman olsun ama bu şekilde çocuk olabilmesi hem garip hem sevindirici
AMİN canım inşllh bizde yeneriz en kısa zamanda ama ben biraz umutsuzum çünkü en uzun süren benimki
haklısın canım inan acı macı umrumda değil ay oluversinde biraz acısın sorun değil önemli olan oanki cesaret ay bi anda olmadıki deniyelim hep bişiy oluyo şimdide eşim yorgun geliyo dün dizini incitmiş bi türlü deneme yapamadık ya valla listeyi hazırlayan benim yine herkez yenicek ben kalıcam :)))
ay çok mutlu oldum yaa biri daha gitti ohh süper oldu bu listeyi hazırlamak süpersiniz kızlar darısı bize olsun inş. canı mayrıntılı yazın nasıl oldu neler yaptınız bizede bi umut olsun iyi motive oluyoruz o şekil tekrar tebrikler hemen seni sileyim listeden :)))
canım benim çok sevindim ama en çok beni duygulandıran; çak dedi eşim dedin ya, o nedense beni çok etkiledi. ya Allahım herkese nasip etsin bu mutluluğu ama çok kısa sürede inşallah.
kızlığın esnekse kan gelmicektir onu kafana takma,evet doktorun yanında iken kanadı yani yırtılmış oldu.ama bitcek diye kadın garanti verdi.sen dediğim gibi yap kayganlaştırı yada vazelin sür eşinin p.başı girince azıcık içinde beklesin doktor bana da öyle tavsiye etmişti bende öyle yaptım azıcık girdi ben panikledim durdu rahatladım biraz daha ileri ,durdu biraz daha ileri şeklinde olabilmişti
Peki Canim nasil hamile kaldin ve normal dogum yaptiysan iliski kolay olur anlatirmisin lutfen[/QUOTE
normal dogum yapmadmm sezaryn oldmm walla nasıl hamıle kaldm bnde bılmiyorm hiç ilişki yasamadk uzerme boşlıodu ole hamile kaldm oda hmıle kalmm dıe duşunuodm meger kalınıomş
Siz sansli siniz neguzel Ben Burda secemiorum almanlar normal yaptiriyorlar peki sezaryan acimiormu normal dogumdan Iyi mi nasil Ben cok korkuorum herseyden
Bnde kndm secmedm.bebek.donmeyince sezaryn oldm sezarynde hic bi sorun.yasamadm.sadece normal dogumdaki.gibi hmn ayaga kalkamiosun dikislerin haff sancisi oluo yoksa rahat
Ayni bnde dr catala cik dese hayatta cikamzdmm normal.dogumda yapamaxdm.zatn.bu.korkuyka
tşk ederim canım iyiki listeyi hazırladınız da motive olduk:) ayrıntılı anlatayım canım dün gece yendim ben aslında hiç aklımızda deneme yapmak falan yoktu tam aksine misafirlerim gitti bende yorgunluktan eşofmanlarımı giydim uyumaya hazırlanıyordum.eşim istedi boşver yorgunken olmaz şimdi yine canımız sıkılır dedim ki sakın böyle yapıp ertelemeyin ben de böyle erteleseydim halen yenememiş olacaktım.neyse işte eşimi kırmak istemedim ama ne kas gevşetici içmiştim ne sıcak duş ne başka bişey yapmadım sadece ilk kez ön sevişmeyi çok uzun tuttuk ki bu çok önemliymiş ben ilk defa kendimi hazır hissettim.tavsiyem ön sevişmeyi hazır hissedene kadar uzatın. daha sonrakayganlaştırıcı jel sürdük ben üstte geçtim ve burda her zaman okuduğum gibi önce eşime doğru eğilerek ucunu yerleştirdim sonra yavaş yavaş doğruldum ama bundan önce eşim önce tek sonra iki parmağını soktu.hemen olmadı tabi baya bi denedim doğru yönü bulabilmek için ama pes etmemek lazım.girdiği zaman anlayamadım içimde olduğunu hissedemedim bile eşim gitgele başalyınca farkına vardım:)çok şükür ben 2 aylıkken kurtuldum darısı başınıza inşş.
Ayni bnde dr catala cik dese hayatta cikamzdmm normal.dogumda yapamaxdm.zatn.bu.korkuyka
ne güzel Rabbim tez zamanda bizede nasip etsin inşallah canım çok haklısın hep erteliyoruz zaten ilişkimiz kötüye gitmeden bu işi bitirmemiz lazım sen çok şanslısın maşallah 2 aylık evliyken yendin bizede dua et inş. olur canım ...
Siz bu sekildemi yendiniz ? Ben henuz hicbir yol kat etmis degilim iki sene 4 aylik evliyim ilk 5 ay cok denemelerimiz oldu ama pes ettim yapamadigimi gorunce.. simdi artik tak etti cunku herGun aklima gelip aglamaktansa deneme yaparak aglarim psikolijim cok kotu umarim hayirlisi olur kisa surede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?