- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #167.261
Parmk egzerszni denemye calstm.ama yapamadm cok daha zor gelio.onu yapmk bide bi turlu dogru poszyonu.bulamiyorz ertelemkte istemiyirm.nerdeyse 3 seneye grcm.
Bende inanilmaz kasiyorum ,aglamaya basliyorum esimde dayanamiyor haliyle uzuluyorm diyor ve orada birakiyoruz tabi ben sonra gunlerce yikilmis vaziyette geziyorum bu yuzden denemeyi hic istemiyorum bu seferde olmazsa psikolojim alt ust olur ve naparim bilmiyorum
Wallq cok.kotu bi durum ya aslnda hic aci.fln.olmucak diyorlar kndimizi nasil korkutmusz boylee bi yenemiyrz su korkumuzuu yaaa :-(
Canim egsersiz yapmadan yenenler var tabi cogu Öle yapior hicte zor degil diyor Bende egsersiz yapamam deligi bile dogru Bulamiorum hangisi diyorum p ile daha kolay oluor acida hepsi girince gecior insallah yeneriz Iyi olur allah buyuk hersey guzel olur
Bence bi umutsuz konustukca daha kotu olucazz birileri bize telkin konferansi versinn
o zaman es denemesi yap ama kesin yag kullan ve ıkın hemen giriyo canm
Burda bi arkadas zeytinyaginin erkegin spermlerini oldurdugunu yazmisti biraz korktum( evet gunduz kendimi sartlandiriyorum bugun olcak diye aksam, olunca da tembellik yapiyorum
Cnm zatn.bn annym.bir buck yasnda bi oglm.var hic iliski yasamdn.hamle kaldm.ve hala yasamdm.iliski en.iyisi kulak.copu.ile bi deneym.ins yapablrmmm
Tmm bi yerdn baslamk.lazm kndimi zorlucm.ins yaparmmm yaaa:-(
Bak canm ben anne deglm ve esm cok nlays gosterdi ve cok cock istydu sirf oyuzden basardm bunu bak kulk copune kagt havluyu sar ve strecle 4 tane aparat yap biri serce biri orta parmk kalnliginde biri pns kadr olsn biride ondan braz kuck ve orezrwatf gecr yaga batr yaga bebeyagi dok hemen griyo lutfn dene ve yap bitsn bu cile artk mutlu ol kafan rahat olsn
Peki kulak.copunu girdrmeye calisnca kzlk bozulurda kan.gelr miii
bende çok korkuyorum egzersiz yapmaktan egzersiz yaparken o bölgeyi uyuşturuyormusunuz emla kremi duydum kullanan varmı
Tmm bi yerdn baslamk.lazm kndimi zorlucm.ins yaparmmm yaaa:-(
Yparim yok yapacgm var hadi cesart bkn benm cnm felkt tatli ki bn yaptm sizin beden neyiniz eksk soyleyin hadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?