Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Aynayla baktim valla dayanamadim yine :) saat yonunde 6 da yirtik var kizlik hala duruyo sadece yurtik var ikiye ayrilmis gibi deri.. Kanamam da tamamen durdu esim gelince iliski denesem mi ki dayanamiyorum artik bian once olsun istiuorum :) nasil bi cesaret geldiyse artik :) acele mi ediyorum dersin dinlenmeye ihtica var midir oranin suan kanama durdu ama hafiften sizlama var

arladaşşlarr tam deneme yaparken depremm olduu çokk korktum o halde öleceğim diyee içim titiriyo antalyadayım bu aradaaa (

mrb hangi siteye yönlendirilip 1 haftada çözdün şekercim çok merak ettim doğrusu ....

cecem seni tanıdıgım kadarıyla baya olms ewleneli neden hala yenemedin bu vajiyi

tam ikinci eş denemesini yapacaktım ama malesef regl oldum ilk yaptığımızda üstelik boşaldı eşim belki hamile kalırım dedim o da olmadı yani gerçi hamile kalma ihtimalim düşüktü ama yine de belki olabilir demiştm reglden sonra inşallah bu cesaretim emeklerim boşa gitmez

sen yeneli baya olmustu daha ikinci denemeyi yapmadınızmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…