- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #167.321
ben tam ilişkiye giriyorum fakat mesela sen üstte ben oluyorum diye yazmışsınya bende ona cesaret edemiyorum..kontrol bende olacak diye korkuyorum..sorunu aştım belki ama girişte hala istem dışı malesef kasıyorum.ve farklı deneyemiyorum psikoloik olarak
İste bende olnca hakimyet daha kolay olyo ve ustteyken insan kasamiyo giriste ve daha snra
Ustte dene benm hepsi giryo ustte sende dene
ben hep kontrol etmeye çalıştığımdan yenemedimkii..ne zaman eşime bıraktım o zaman yendim.şimdide kendim yapmaya cesaret edemiyorum yani farklı şekilde yapmaya
canım sen nasıl yendin alttamıydın ve ne hisettin hangi pozisyondan yenmiştin..
tmm üstte denicem canım şimdi birkez daha cesaretlendim yani altta gerçekten ben hep yarısında kalıcam ilerliyemicem inş. benimde üstte olur... bu arada ben ucundan fazlasını aldığımda sadece baskı hisettim başka bişiy hisetmedim..
sorma canım sormaa napıcam bilmiyorum yahu herşeyi bukadar kolay yapıyorken o takılan yeri nasıl geçicem ben zaten takılan yere gelene kadar tükeniyorum yoruluyorum ordada son bi güç kalanını harcıyorum artık nefes bile alamıyorum düşün yani halimitükeniyorum ya yorgunluktan geçtim acıyı macıyı o an o tükenmişlik olmasa yahu pes etmeiyim dedim kaçkere yok sesim bile kısıldı kalp krizi geçiricektim
üst pozısyondanken bi dizinizi haff kaldırır gbi yapcaksnz elinizle pnsi tutcaksınız ıkınıp sokcaksnz sonra elinizi cekin içinden çıkmaz soktuktan sonra
sewgli arkadaşlarım bn hazırlanıyorum duş al biraz emla sürüyorum sonra eşim 1 parmak 2 parmak derken içini yağlıyor p.. geldimi yön aramaktan yoruluyorumm üstte denedim yok altta denedim yok( bir küçücük delikcik bulamıyoruzz
canım sen nasıl yendin alttamıydın ve ne hisettin hangi pozisyondan yenmiştin..
İkk ustte yaptm hemen girdi vallahi hic hissetmedm snra yatagn icuna otrdm oylede girdi m yanma oldu
beni cesaretlendirdin denemeye çalışcam öyle inş..regli bitince tabi ve oğlummm rahat verirse
Canm deligimi bulamyrsn yonumu
Sendemi vajilykn hamle kaldn
canım sen söylemişsin ya içine girdi mi ilerler işte cecemin bahsettiği o halkayı bir geçemiyoruz ben kasıyorum diye düşünüyorum(
Ewet o halkdan ikin ve kasmamya cals bak bende kasyorm ama demkki sen daha cok kasyrsn cunnku bnm cnm acmyo sadece birazni almyrum
evet yani karışık.ucu girdiğinde eşim boşaldı çocuk istediğimiz için..2.5 yaşında bir oğlum var şuan bile uyanık.ve babamız birazdan gelecek.oğlumun sayesinde ve eşimin işinin saat kavramından dolayı çok sık yapamıyoruz..dahada alışmak istiyorum ilişkiye giriyoruz ama halen ilk girişte kasıyorum...ve farklı pozisyonda yapamıyorum
kesinlikle aynı şekilde ve bana sen acıya dayanıklısındır bunuda kolay yaparsın derlerdi evllilik öncesi nerde bu bambaşka bişiymiş regl sancısına dayanmak gibi bişiy değil yani çok başkahiç sorma canım bi de beceremediğim şey yoktur herkes öyle bilir eğer bunu bilseler gülerler yahu denemediğimiz yöntem kalmadı
ben alttaydım.bacaklarımı ayırıp çatala oturur pozisyonunu aldım.öyle rahim genişlermiş..o şekilde yendim bebek yağı sürüp tabi.eskiden hep yanlışdenediğimizden olmuyomuş.yani ayakları düz uzatırdım.ondada rahim darlaşırmışş yanlış pozisyonmuş yani.baskı hissettim ve hafif yanma.ucu girdikten sonra mesela durdu eşim 1-2 dk ..sonra tekrar ben nefes al ver devam ettii..o şekilde başarabildim.
üstteyken kasmamam gerekir aslında sen bacağını kaldır demişsin ya bak onu yeni duydum birde öyle deneriz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?