Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

İste bende olnca hakimyet daha kolay olyo ve ustteyken insan kasamiyo giriste ve daha snra

Ustte dene benm hepsi giryo ustte sende dene

tmm üstte denicem canım şimdi birkez daha cesaretlendim yani altta gerçekten ben hep yarısında kalıcam ilerliyemicem inş. benimde üstte olur... bu arada ben ucundan fazlasını aldığımda sadece baskı hisettim başka bişiy hisetmedim..

zaten sadece baskı var düşündüğümüz gibi acı yokk tamamını alınca zaten baskıda bitiyokii.aynı baskıyı habire yaşayacağına eşin yavaşça itsin tamamını al.ilk değilmiş ..ve birdahakinde tamamı girer.benimki 2.sinde tamamı girmişti.

hiç sorma canım bi de beceremediğim şey yoktur herkes öyle bilir eğer bunu bilseler gülerler yahu denemediğimiz yöntem kalmadı

üst pozısyondanken bi dizinizi haff kaldırır gbi yapcaksnz elinizle pnsi tutcaksınız ıkınıp sokcaksnz sonra elinizi cekin içinden çıkmaz soktuktan sonra

baktım anlatıyorsunuz tamda bizim eksik olduğumuz konu hemen açtım pc takip ediyorum sizi :)

sewgli arkadaşlarım bn hazırlanıyorum duş al biraz emla sürüyorum sonra eşim 1 parmak 2 parmak derken içini yağlıyor p.. geldimi yön aramaktan yoruluyorumm üstte denedim yok altta denedim yok ( bir küçücük delikcik bulamıyoruzz

canım sen nasıl yendin alttamıydın ve ne hisettin hangi pozisyondan yenmiştin..

ben alttaydım.bacaklarımı ayırıp çatala oturur pozisyonunu aldım.öyle rahim genişlermiş..o şekilde yendim bebek yağı sürüp tabi.eskiden hep yanlışdenediğimizden olmuyomuş.yani ayakları düz uzatırdım.ondada rahim darlaşırmışş yanlış pozisyonmuş yani.baskı hissettim ve hafif yanma.ucu girdikten sonra mesela durdu eşim 1-2 dk ..sonra tekrar ben nefes al ver devam ettii..o şekilde başarabildim.

Sendemi vajilykn hamle kaldn

evet yani karışık.ucu girdiğinde eşim boşaldı çocuk istediğimiz için..2.5 yaşında bir oğlum var şuan bile uyanık.ve babamız birazdan gelecek.oğlumun sayesinde ve eşimin işinin saat kavramından dolayı çok sık yapamıyoruz..dahada alışmak istiyorum ilişkiye giriyoruz ama halen ilk girişte kasıyorum...ve farklı pozisyonda yapamıyorum

Ewet o halkdan ikin ve kasmamya cals bak bende kasyorm ama demkki sen daha cok kasyrsn cunnku bnm cnm acmyo sadece birazni almyrum

üstteyken kasmamam gerekir aslında sen bacağını kaldır demişsin ya bak onu yeni duydum birde öyle deneriz :))

Ya ilk girste tutp bn yapiym snra ona birakiyom hersey deneyrk ve zamnla olck norml dogmmu yaptn

hiç sorma canım bi de beceremediğim şey yoktur herkes öyle bilir eğer bunu bilseler gülerler yahu denemediğimiz yöntem kalmadı
kesinlikle aynı şekilde ve bana sen acıya dayanıklısındır bunuda kolay yaparsın derlerdi evllilik öncesi nerde bu bambaşka bişiymiş regl sancısına dayanmak gibi bişiy değil yani çok başka

canım peki hiçmi biyere takılmadı yahu benim niye takılıyo bende öyle durdum ama girdi sonra biyerde takıldı dahada gitmedi gitmeyince kastım ve acı hisettim ve pesde etmedim çok denedim tükendikçe dahada acıdı diyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…