Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aynen canım bir başlıyoruz iş başı gibi :)) saatler sürüor hehe

takılmasada gitse artık yuvasına yaa çocuk isterem benn

bizönceden birde yanlış yere zorluyomuşuz.doğru pozisyon ve doğru yere olursa çok çabuk oluyo.biz karar verdiğimzde herşeyi bu sfeer doğru uyguladık ve ben5-10 dk içinde ilk defa yapmıştım

hayır takılma olmadı sadece ben yatağın üst tarafına doğur bayağı ilerlemişim kendimi geri çekmekten :)

ay o hepimizde oluyorrr :)))) bi bakıyorum iki büklüm olmuşum eşim hep kendine doğru çekiyor ben kaçıyorum gece gece güldüm ya ne alemiz valla acıncak halimize gülüyoruz

yaa benim eşim bekleyemiyor ya hemen yoruluyo

aman canım hepsi öyle ama napım ben eşimin çok kafasını yiyorum oda dayanıyo azıcık

kızlar bana müsade babamızda geldi oğlumda uyanık artık sıpayı uyutmak gerek ömrümü yedi sigara böreği yiyo bu saatte tövbe tövbee :))) Rabbim sizede nasip eder inşallah ama akıllısından olur inşallah yoksa benim gibi çekeceğiniz var :)))

Canlarım ben gider :) esim tuş sesinden uyandı sabah olsun öğrenecegim şeyler var sizden :) hadi görüşürüz teşekkürler

Canlarım ben gider :) esim tuş sesinden uyandı sabah olsun öğrenecegim şeyler var sizden :) hadi görüşürüz teşekkürler

hayırlı geceler Arkadaşlar :)

Bendee misil misil uyumak istiyorumm ama bu gece imkansiz artik uyku dusunur dururum sabaha kadarr

üzülme canım yani biraz rahatlamaya çalış bukadar yıpratma kendini hepimiz aynı çileyi çekiyoruz ama ağlamak fayda etmiyo inan sen her denemede biraz yol ilerlemeye bak yani hepsi olmasın birazı olsun yavaş yavaş ilerle tüketme kendini. böyle

Simdi yapsam olacakmis gibi geliyor ama o an iste herseyi unutuyorum kendimin farkinda olamiyorum resmen

Simdi yapsam olacakmis gibi geliyor ama o an iste herseyi unutuyorum kendimin farkinda olamiyorum resmen

bedne öyleyim maalesef o an herşey hemen bitsin derdindeyim tükeniyorum ama bırakıncada yapabilirdim ya diyorum basit gibi geliyor yani tuaf bi duygu bende şimdi yaparım diyorum ama işte olmuyo..

bedne öyleyim maalesef o an herşey hemen bitsin derdindeyim tükeniyorum ama bırakıncada yapabilirdim ya diyorum basit gibi geliyor yani tuaf bi duygu bende şimdi yaparım diyorum ama işte olmuyo..

Canim ben ozelden mesaj atamiyorum arkadas olarak ekledim seni ama mail adresin falan varsa mesaj yoluyla gonderirmisin bana

Merhaba ben 2 ay önce yendim halen kasılma ve yanma oluyor git gel yaparken bu durum ne zaman geçecek? Yada sizin ne kadar sürede geçmişti?

kkaderim arkadaşim dün akşam bi arkadasimiz zeytinyagi erkegin penisini öldürüyor. zararli dir dedi enfeksiyon yapar dedi sen ne dersin korktum şimdi yeni yenen arkadaşlar siz ilişkide ne kullaniyorsunuz

canım benim kaç kişi kullandık öyle bir sorun olmadı hamdolsun, nasıl öldürüyormuş, iki kere kullandın bilemedin 3 denemede yeterli olur.korkma canım, sayfada da yazdım ya bir dr a sordum öneride bulunmadan önce, hiçbirşey olmaz vajiyi yensinler yeter ki dedi, mantar bile yapsa o kolay ilaçla düzelir hemen dedi, bu arada mantar enfeksiyonu, dar çamaşır kullanmaktan, hamilelik döneminde, bazı deterjanlarla yıkanan iç çamaşırları, bazen pedler bile mantar yapabiliyor ki sen vajinismusu atlattın hamdolsun, bu arada bak yendikten sonra kaç arkadaş hamile kaldı, mesela tv de dr lar hamilelik isteyenler deneme esnasında jel kullanmasın spermleri öldürüyor demişti, aynı mantıkla hamilelik istediğinde de yağ kullanma, ki zaten dediğim gibi zeytin yağı fazla kullanmana gerek yok.güvenin gelsin alış sonra kendi doğal ıslaklığına yavaş yavaş alışırsın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…