- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #167.361
yaa benim eşim bekleyemiyor ya hemen yoruluyo
Ya cok mu kasyn kendni hanu bende taklma olmyi o yuzdn tam derdnze dermn olmyrm
öyle de yapıyorum bi ucu girse itcem içeri yok denk getiremiyorum yoruluyorum artıkO yatsn sen ustte ol yorlmz o zamn
anlamıyorum ki eşim 2 parmak yapıyo kayıp gidiyo p.. kapıda bekliyo gelemiyor
aynen canım bir başlıyoruz iş başı gibi :)) saatler sürüor hehe
takılmasada gitse artık yuvasına yaa çocuk isterem benn
hayır takılma olmadı sadece ben yatağın üst tarafına doğur bayağı ilerlemişim kendimi geri çekmekten :)
yaa benim eşim bekleyemiyor ya hemen yoruluyo
öyle de yapıyorum bi ucu girse itcem içeri yok denk getiremiyorum yoruluyorum artık
Herkese iyi gecelr kizlar
kızlar bana müsade babamızda geldi oğlumda uyanık artık sıpayı uyutmak gerek ömrümü yedi sigara böreği yiyo bu saatte tövbe tövbee :))) Rabbim sizede nasip eder inşallah ama akıllısından olur inşallah yoksa benim gibi çekeceğiniz var :)))
Canlarım ben gider :) esim tuş sesinden uyandı sabah olsun öğrenecegim şeyler var sizden :) hadi görüşürüz teşekkürler
Bendee misil misil uyumak istiyorummama bu gece imkansiz artik uyku dusunur dururum sabaha kadarr
üzülme canım yani biraz rahatlamaya çalış bukadar yıpratma kendini hepimiz aynı çileyi çekiyoruz ama ağlamak fayda etmiyo inan sen her denemede biraz yol ilerlemeye bak yani hepsi olmasın birazı olsun yavaş yavaş ilerle tüketme kendini. böyle
Simdi yapsam olacakmis gibi geliyor ama o an iste herseyi unutuyorum kendimin farkinda olamiyorum resmen
üzülme canım yani biraz rahatlamaya çalış bukadar yıpratma kendini hepimiz aynı çileyi çekiyoruz ama ağlamak fayda etmiyo inan sen her denemede biraz yol ilerlemeye bak yani hepsi olmasın birazı olsun yavaş yavaş ilerle tüketme kendini. böyle
bedne öyleyim maalesef o an herşey hemen bitsin derdindeyim tükeniyorum ama bırakıncada yapabilirdim ya diyorum basit gibi geliyor yani tuaf bi duygu bende şimdi yaparım diyorum ama işte olmuyo..
Merhaba arkadaşlar, uzun bir aradan sonra yazmak istedim.Bende yaklaşık 1sene öncesine kadar aynı dertten muzdariptim.O yüzden burdaki arkadaşlara bir parçada olsa yardımcı olabilirsem kendimi saha iyi hissedicem.Burda birbirini destekleyen güç veren çok iyi insanlar var.Bende gücümü burdan aldım ve kurtuldum bu sorundan.Şimdi 5 aylık hamileyim ve yavrumu kucağıma alacağım günü bekliyorum. Hepiniz için de çok dua ediyorum.Tek bilmeniz gereken şey inanın bana gözümüzde büyüttüğümüz kadar zor bişey değil bu.Hatta o kabus gibi gelen aparatlardan bile daha kolay.Bunları yaşadığım için söylüyorum,Havadan konuşmuyorum asla.Lütfen kendinize inanın.
kkaderim arkadaşim dün akşam bi arkadasimiz zeytinyagi erkegin penisini öldürüyor. zararli dir dedi enfeksiyon yapar dedi sen ne dersin korktum şimdi yeni yenen arkadaşlar siz ilişkide ne kullaniyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?