- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #167.401
Psikolojik destek almadım. Burda okuduğum başarı hikayeleriyle rahatlıyorum.
Üzülüyorum tabi ama hala umut var içimde. Umutsuz değilim çok şükür.
10 cm rahat alıyorum.2 parmak 2 boğum da alıyorum. Sıkıntım eş denemesi işte
Ewet o halkdan ikin ve kasmamya cals bak bende kasyorm ama demkki sen daha cok kasyrsn cunnku bnm cnm acmyo sadece birazni almyrum
Olmuyorrrr olmadii isteebir duvar var hep olmuyoo
canım ben önce eşime doğru eğilip itmeye çalışıyordum yanlış olmuş bak :))
bılmıyorum kı canm senın sayfadakını görmedım ama nettenn cooook izledim :)
Merhaba ben 2 ay önce yendim halen kasılma ve yanma oluyor git gel yaparken bu durum ne zaman geçecek? Yada sizin ne kadar sürede geçmişti?
düngece denedik. sonuç hüsran
Sadece başı giriyor sonra bi yerde takılıp kalıyo.
biliyorum o tümseği geçsem gerisi cuup diye kayıp gidecek.
Ben üstte denedim. ama olmadı.
Altta da cesaret edemiyorum.
Merhabalar arkadaşlar. Günlerdir yazdıklarınızı okuyorum, benim durumuma benzer birilerinin yazdıklarını göreyim de fikir olsun diye, en sonunda dayanamadım üye oldum :) 1 aydır 2 3 denememiz oldu ama maalesef ki hala bekarımama bende korku yok, biraz tedirginlik var sadece, eşimi kesinlikle itmiyorum. Jinekoloğa gittim, bi sorun yok, vajinismus olabilirsin dedi, emla verdi, birkaç öneri verdi, parmak egzersizini eşin yapsın dedi. Yaptı da, yine sorun yok, iki gün içerisinde baş parmak da dahil olmak üzere acı hissetmeden tamamını alabildim. Tam olacak derken eşimde sertleşme problemi oluştu Şimdi tekrar denemeye korkuyorum, eşimin üzülmesinden, birbirimizi yıpratmamızdan korkuyorum. Psikoloğa gitmeyi önerdim, eşim şimdilik istemediğini belirtti. Ne yapsam bilemedim, kendimi vajinismus olduğumu iyice inandırdım. Eşim benden dolayı sorun yaşıyor diye kendimi suçluyorum sürekli. Bir de onun ağırlığı çöktü üzerime. Deneyimlerinizle yardımcı olur musunuz lütfen. Bu duygudan kurtulmak istiyorum artık.
evet canım konuşmuştuk. dizlerim yerde. Hatta yastık koydum dizimin altına. Diz ağrım, yorgunluk olmadı.
Arkadaslar herkesin yeni yilini kutluyorum insallah yeni yilda yencez ölaha dua edelim sizleri seviorum aYni dertdeyiz cunku bizden bize kimse anlamaz
Arkadaslar herkesin yeni yilini kutluyorum insallah yeni yilda yencez ölaha dua edelim sizleri seviorum aYni dertdeyiz cunku bizden bize kimse anlamaz
inanin cok ii anliyorum sizi..emin olun herkes 'asla yapamiycam' dusuncesine kapiliyor..ben her denemede yataga kapanip hungur hungur agliyordum,esim sagolsun destekti..esinizin boyle yapmasi daha ii,ustunuze gelse(ki karisina psikolijik zulmedenler hic de az sayida degil),bir de onu dert edecektiniz..egzersizi kendinz yapin,enfeksiyon ve mantar bende de oldu..bekleyin,sagliginiz daha muhim..vakit gectkce panik oluyo evet ama inanin Allah in izniyle aştıktan sonra bosuna paniklemisim dedmbenımkıde aynı oyle dıyor. daha 2 aylık evlıyız ama boyle umursaadıgı surece benım de uzayıp gıdecek dıye korkuyorumegzersılerede ara vermek zorunda kaldım enfeksıyondan dolayı napıcam bılmıyorum
inşllh canım bende bu gece denicem inşllh olur dua edin banada emla kullanan varmı işe yararmı
emla benim canimi cok yakti canim,tavsiye etmem asla..orayi sisirip yakabiliyo ve tabi kaşinti..anestol da oyle..bence uzak dur
olmuyo canım ama bide onu denemek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?